Anta2021 @ 01.04.2022 09:39
Par vienu gan brīnos. Kā Ārens, Bulis u.c. normālie veči varēja izturēt viņas stulbos hi hi, ku kū un absolūtu nespēju paust savu viedokli. Skaistām sievietēm daudz kas tiek piedots, jā, bet nu ilgtermiņā ko tādu paciest…
Te fragments no kasjauns raksta, kur Bulis bija komentejis to romanu ar Lieni:
Vīrietis atzīst, ka viņā mājo daudzi kompleksi, un šajās ārpuslaulības attiecībās "iekritis" uz saldajiem vārdiem, kurus izteikusi dāma. "Es ļāvos ilūzijai... Draugi mani toreiz brīdināja, ka izvēlos nepareizu ceļu, ka es tajā iestigšu," klāsta Bulis. Tagad viņam ir milzīgs kauns pret ģimeni, ar kuru kopā bija nodzīvoti 10 gadi. "Visas tās vērtības - uzticību, ticību, gaidīšanu, pieņemšanu, sadzīvošanu - es biju uztvēris ne tikai kā pašsaprotamas, bet uzskatīju, ka viņiem visu laiku ir man jāpielāgojas. Un to visu es kādā brīdī, noticot ilūzijai, biju gatavs iemainīt pret kaut ko ļoti zemu un seklu..."
Un te vel viens Bula citats, kas ir pilnigs pretarguments tam, ko Liene klastija, ka vinja sesus vai cik tur gadus bernus esot viena audzinajusi un neesot atbalstita:
"Aktierim sevišķi sāpīgi bijis lasīt, ka mīļākās bērni viņu esot uztvēruši teju kā tēvu, jo tēvs šiem bērniem ir cits vīrietis un par savējiem tur rūpi. Par Lienes Skulmes bērnu tēti Andris teic: "Es zinu, ka viņš ir un par visiem rūpējas. Savukārt es nevaru uzņemties atbildību par to, par ko negribu uzņemties atbildību".