Katzenfamilie @ 31.03.2022 19:21
Pieregistrejos tikai vakar, bet diskusijai par Kiviciem nevaru paiet garam, tik daudz komentaru :D Noskatoties video man gandriz zel Lienes palika par aizgajuso laiku godibu, bet vispar, izskatas, ka Kivics tur ir vai nu jau paspejis kaut ko iemalkot, pagirains, vai ari vel nebija isti skaidra no vakardienas. Tur jau vel vinjam runajot ar Lieni par to melno kleitu pat viens rupjs vards paspruka.
alex48 @ 31.03.2022 19:17Nekad dzīvē izskats nevar būt noteicošais.Es jau sen esmu ievērojusi ka cilvēks it kā pat nepievilcīgs,bet pie viņa velk,piesaista.Cits ir skaistulis,kā no žurnāla vāka bet atgrūž ka briesmas.Ārens ir daudz simpātiskāks par kviecēju kivi,kurš kviec un sūdzas kā bāba(ne sieviete)Un neizskatās ka Ārens baigi ierobežoja Lieni,kura staipijās viena pa tusiņiem cik uziet.Jā,turēja rāmjos,jo kaut kādai morālai sajēgai ir jābūt.Un liene pati stāstija ka Ārens esot mīlestība no pirmā acu skatiena.Un 3 bērnus ar nemīlamu cilvēku netaisa,bij gan mīlestība gan orgasmi.Tāpat ar Buli,bija viss kā vajag tikai viņš saprata sievas vērtību,kura neķiķina katra vārda galā.Ta kā Andžs viņai ir vislabākā dāvana visai dzīvei.
Bjork @ 31.03.2022 19:28kivis ir tajā video konkrētā pipelē. Nez kad dzīvos tajā Indijas okeāna krastā?
Ar kurpju cenu saucot tā lielās, jo nekad mūžā pats nav atļāvies ne sev ne kādam citam tādā summā iegādāties. ???
vivii @ 31.03.2022 20:11Dīvaini, ka no Lienes tāds klusums šodien, laikam, nav ko rādīt, neved ne uz restorānu, ne pastaigā.
Vai arī guļ apdzērusies mežezeru…
vivii @ 31.03.2022 20:11Dīvaini, ka no Lienes tāds klusums šodien, laikam, nav ko rādīt, neved ne uz restorānu, ne pastaigā.
Vai arī guļ apdzērusies mežezeru…
MeltedCheese @ 31.03.2022 20:44Nezinu, bet izskatās, ka viņai ir bijusi uzsista lūpa.
Dzidra Zupa @ 31.03.2022 23:23Ļenkai nav publisko apsveikumu no savām draudzenēm - ne Līgas, ne Sigitas.. Nemaz nerunājot par komandas meitenēm. Pfffffff....
LaikamGarlaicigi @ 31.03.2022 23:32
Sigita ir uzrakstījusi apsveikumkomentāru. Un pat viena LV slavenība ar zilo ķeksi. ?
Paprika @ 01.04.2022 00:03Es zinu, ka kāda palīdzēs un ievietos šo bildi
https://failiem.lv/u/78s9asmnh
TIK ĻOTI SKAISTA SIEVIETE. Tik smalka, eleganta, sievišķīga.
Paprika @ 01.04.2022 00:03Es zinu, ka kāda palīdzēs un ievietos šo bildi
https://failiem.lv/u/78s9asmnh
TIK ĻOTI SKAISTA SIEVIETE. Tik smalka, eleganta, sievišķīga.