LilyLady @ 29.03.2022 10:56Kivičs ir pārādā puspasaulei. Ņēmis ātros kredītus, visādus sms kredītus, plus vēl krājas alimentu parāds. Liene par alimentu nemaksāšanu jau zaudēja dzīvokli. Kivim pagaidām nav ko zaudēt, jo nekas nepieder. Plika dirsa viņam ir, nav ne savs nekustamais īpašums, ne auto. Vienīgais viņa kapitāls - skaļa, smirdīga rīkle.
Pat Bāriņtiesai uzrakstīju, ka man ir iespēja vasarā paņemt līdzi bērnus uz Ameriku, aizvest uz Disnejlendu,” plānus kaļ Kivičs.
Protams, ka es negribu, lai divu bērnu māte iet cietumā, bet piespiedu darbs viņai nenāktu par ļaunu, lai mazliet padomā ar galvu. Madara savās interesēs ir izcūkojusi dzīvi vairākiem cilvēkiem. Abām meitām, kurām nezin kāpēc vairs nav sava atraktīvā tēta, man atņēmusi bērnus, un mana mamma savos 76 gados neko sliktu Madarai nav izdarījusi, ka vairs nevar satikt savas mazmeitas. Es domāju, ka Madarai ir paniskas bailes no tā, ka nāks gaismā tas, ko viņa ir izdarījusi. Madara ir reāli noskaņojusi meitas pret mani,” savu stāstu cīniņā par saskarsmi ar meitām atklāj Andris Kivičs.
Anīle līne @ 29.03.2022 10:55Atkal jau "gada tëvs" gaudo jauns.lv
https://jauns.lv/raksts/izklaide/494916-kriminalprocess-par-emocionalu-vardarbibu-andris-kivics-apsudz-savu-bijuso-sievu-madaru?fbclid=IwAR2mVQ_e5HUru1-F_Dzkq4LDlnMHd7pHGf22vhlHrJYvWtYixNhEmvMBBE4
necik nesaņem, slikti apmaksāts darbs. Turklāt, neizskatās, ka pat pilnu slodzi šobrīd strādā.Sarma1986 @ 29.03.2022 11:51Kivičam būtu nauda Amerikai 2 pieaugušajiem un 3 bērniem, ja jau sola Madaras meitas ņemt? Nu varbūt sakasītu biļetēm, ja Škodu pārdotu vai Škodas nomaksāto daļu ???. Bet dzīvošanai toč nepietiktu, īrētu gultasvietu pa melno un visi gulētu vienā gultā? Sēdētu kādam uz kakla? Bet ar tiem nenormālajiem taču tāpat būtu bail laist bērnus. Pielaksies, sakasīsies, savāks policija, tad būs neiespējamā misija bērnus atpakaļ uz LV dabūt.
Tie Minhauzena plāni būtu reāli, ja Kivičs pelnītu kādas 4tk uz rokas, 2 tērē, 2 liek zeķē. Bet vai tas ir reāli? Cik tie mežstrādnieki tur saņem, neizskatās, ka būtu mega daudz darba stundu vai brīvdienu darba.
Greensleeves @ 29.03.2022 12:43Lai labāk domā par savu tiesas prāvu ar Dimiteru 1.04.
Bjork @ 29.03.2022 12:40Vai žurnalistikā nav savi principi ??
McSara @ 29.03.2022 12:52
Izskatās, ka šai kasjauns kivicu fanei- žurnālistei principi nepastāv!
Taisnības pēc vajadzētu tagad Madarai but intervijai!
manuprāt, pareizi vien ir, ka Madara klusē.McSara @ 29.03.2022 12:52
Anīle līne @ 29.03.2022 11:03
Lai Kiwja mammai laba veselìba, bet UGF parādu piedzen arī no mantojuma. Cik saprotu, tad viņai pieder puse no mājas.
zin kā, es to sviestu nelasīju, vemiens nāk, bet beigas pārbaudīju, vai nav Madaras komentāra vai vismaz "ar M sazināties neizdevās". Bet nekā. Un process tomēr uzsākts.McSara @ 29.03.2022 12:52