nu tā eks skaistumkaraliene, kas M.saukā pa lauķi, skaistā, saulainā dienā (jo nākamais bija storijs no āra) uzvelk gumijotu lietus jaku pa virsu savam sintētiskajam treniņtērpam un smird pa gabalu pēc sviedriem, jo tādā nevar nesvīst. Ja gribi nodrošināties pret lietu, iemet mugursomā līdzi. Aaa, aizmirsu, viņai tak mazā somiņa pār plecu. Nu gluži kā tādam krievelim no zoļika tas stiliņš. Skaidrs, ka tur acis var izbolīt uz viņas skaistumu skatoties.Kaijulens @ 28.03.2022 01:48
nu, zin’ tās, kuras netaisa fillerus un botoxus ir nekoptas?
Es piem. pati nevēlos injekcijas. Pie kosmetologa gan eju regulāri.
Bet man šķiet, ka pārāk piesieties pie apģērba arī nav ok, pie tam, varbūt baigais vējš pūta vai lietus smidzināja, ko mēs zinām, kāpēc Ļenoks tā ģērbās. Un No sievietes vispār neiespringst uz apģērbu vai filleru injekcijām.
Vienīgi mistika ir tas, ka viņa ar sīci nekur neiet- ne uz rotaļlaukumu, ne uz bibliotēku, ne ar kko pazīšanos veido. Man interesē kā viņa atrod klientus tai savai 30 ogu piramīdai? Tādiem “ intravertajiem dīvanu pirdējiem” vajadzētu kko citu darīt, nu, kko no savām ntajām profesijām- IT darbi būtu ideāli- maksā, var strādāt no mājām, glezno pārdošanai piem. ofisa telpām, tulko no angļu valodas, palīdz onkopacientiem utt. Bet nejēdz jau laikam..
Zinna @ 28.03.2022 08:04nu tā eks skaistumkaraliene, kas M.saukā pa lauķi, skaistā, saulainā dienā (jo nākamais bija storijs no āra) uzvelk gumijotu lietus jaku pa virsu savam sintētiskajam treniņtērpam un smird pa gabalu pēc sviedriem, jo tādā nevar nesvīst. Ja gribi nodrošināties pret lietu, iemet mugursomā līdzi. Aaa, aizmirsu, viņai tak mazā somiņa pār plecu. Nu gluži kā tādam krievelim no zoļika tas stiliņš. Skaidrs, ka tur acis var izbolīt uz viņas skaistumu skatoties.
Kā jau teicu, ja grib lietus/vēja jakā ikdienā staigāt, tad jāpērk pilnīgi cita materiāla, kas arī elpo. Bet te Kivis kādu kapeiciņu atmeta un pirka lētāko kas sanāca, tagad cauru gadu vazāsies, neatkarīgi no laikapstākļiem.
pareizs apģērbs ir nevis stila ikona, bet veselības pamats. Un, protams, lai acis nesap uz kādu skatoties ir arī vēlams, īpaši ja izraisās par nezin kādu modes dāmu, ietekmeli un dirš par 200eiro algu vienā vakarā.Kaijulens @ 28.03.2022 09:06
Es gribu auzstāvēt ne tikai Lenku, bet vispār man personīgi liekas absurdi nodirst kā ir ģērbjes cilvēks.
Ja Lenka saka, ka Madarai resnas kājas Tu saki, ka neforši apģērbies, apmēram tas pats sanāk.
Es arī citās tēmās iebilstu, ja reāli aprej kā var tā ģērbties! Itkā te visas stila ikonas būtu.
Ja kas, es pag. ned. nopirku Didriksons plašķi, ūdens izturīgs, bet es nēsāju arī pa pilsētu un bezlietus laikā.
AnnijaB @ 28.03.2022 11:12Mr. Andris izņēmis postu par Prāta vētru. ? stulbenis. Tik degradējušies cilvēki ???? nezina neko, tikai ķerc visu laiku. Kas diez būs pēc gadiem 10?!?!?
Skaistslaiks @ 28.03.2022 14:00Tas storijs jau priekš mums, Lai redzam, ka Mia tikusi pie jaunas rotaļlietas ?
Skaistslaiks @ 28.03.2022 14:00Tas storijs jau priekš mums, Lai redzam, ka Mia tikusi pie jaunas rotaļlietas ?