C00L Dzipsy @ 06.08.2021 13:02Būs man ar jāpaskatās, vakarā pie vīna glāzes. Kaut kādus dažus fragmentus tik esmu redzējusi. ?? Būs iedvesma jaunām memēm. ?
TeaPot @ 06.08.2021 17:16Lieņuks zobārstu meklē, tad jau tiešām Kivis būs ar ķebli ierāvis ?
😂😂😂😂angelis @ 06.08.2021 16:39Vienkārši rītdiena ar 174.pantu vēl nav pienākusi ?
C00L Dzipsy @ 06.08.2021 18:13Nu ko, noskatījos pirmās sērijas no Kiviču dzīves tālajā 2019.gadā. Mans rezumē:
- alkohols, alkohols un vēlreiz alkohols;
- Liene kā veca plekste guļ visu laiku gultā, Kivis taisa ēst, visu pienes gultā viņai, pucē zābakus, uzvelkt un novelk bikses;
- Liene tēlo tādu cietēju, mūžīgi nelaimīgo un apbižoto sievieti, kurai dzīvē nekad nav bijuši orgasmi, kafiju pie gultas pirmoreiz Kivis pienesis viņas 38 gados. Vīriešiem jau reizēm jāļauj sajusties vajadzīgiem, bet Liene uz šo baigi labi spēlē;
- Kas Kivim ir ar to muguras paijāšanu? Visu laiku piemin, ka visiem paijā muguru;
- Lamuvārdi katra teikuma beigās;
- Liene to vien dara kā ķiķina un atbild "jā, protams", viņai sava viedokļa nav vispār;
- Stāsta pasakas, ka Lienes dzīvoklī remonts, tur tagad nevarot dzīvot, tāpēc tagad filmēšana notiek mazajā dzīvoklītī (visi tak zin, ka viņas dzīvokli izlika izsolē dēļ alimentu nemaksāšanas);
- Par alimentiem sasmējos. Kivis zvēr, ka grib, lai viņa meitām nekas netrūkst, smejas par valstī noteiktajiem 150 eiro obligātajiem, bet viņš noteikti nemaksās par meitām 150 eiro, dos daudz vairāk, lai nekas netrūktu. Kas notiek šobrīd? Maksā 150 eiro, jūlijā 3 eiro;
- Liene smejas, ka Madara vispār nav pelnījusi alimentus, ķipa par kādiem nopelniem viņai būtu viņi jāsaņem.
Briesmīgs pārītis. Attiecības uzsāka alkohola reibumā, visas attiecības alkohola reibumā. Beigas šim pārītim izskatās, ka būs skumjas. Šovs ir un paliek šovs, bet vai tas viss ir tā vērts? Viņu bērni tak to visu redz.
Man visu laiku prasās izķemmēt viņas matus 😑
C00L Dzipsy @ 06.08.2021 18:25Tas stāsts par to seksa bildi, kur Kivis ar Lieni suņa pozā, kura tika aizsūtīta Madarai. Simt pipel, ka to izdarīja Liene dzērumā, pie reizes izdzēsa arī Kivas Instagram kontu un visu vainu novēla uz Madaru.
C00L Dzipsy @ 06.08.2021 18:25Tas stāsts par to seksa bildi, kur Kivis ar Lieni suņa pozā, kura tika aizsūtīta Madarai. Simt pipel, ka to izdarīja Liene dzērumā, pie reizes izdzēsa arī Kivas Instagram kontu un visu vainu novēla uz Madaru.
Sofiii @ 06.08.2021 18:33Skatoties šo raidījumu diemžēl var nolaisties lidz viņu līmenim , jo lai spētu šo visu filtrēt prasās ieliet kaut ko glāzē!
Tātad izķemmēt Pakulu un aizvest uz Gausu vai RDA un normāli apģērbt. Pa lētam naudām!
Sievietes 60.gados māk labāk ģērbties. Un svešam sievietēm šādi uzbrukt ??? Ja gribu saku , bet sāk ārdīties , vaitad nosauca kādu rupjā vārdā? Āmen. ?
Sofiii @ 06.08.2021 18:26
Ej Dir** ???
Tu esi mana favorīte ????
C00L Dzipsy @ 06.08.2021 19:16Ej tu dīī... Skatos to šovu un esmu mēma!
Ja nu kādai vēl kādi jautājumi par pakulas galvu, tad lūk!
Bet par ko stāsts šajās bildēs? Zilumus redzat uz Ļenkas rokām? FU*K! Kā cilvēki no laukiem saka "normāls pis*ks bijis jeb rubaks"! ? Kā, kā var sieviete nolaisties līdz šādam līmenim?
Manuprāt, šādi raidījumi ir jārāda skolās bērniem, ētikas stundās. Lai bērni redz līdz kam noved alkohola pārlieku liela lietošana!