Kivičs ir uzrakstījis iesniegumu, bet kas tālāk? 100% būs atteikums. Tur taču nav nekādas kriminālatbildības.Kaijulens @ 24.03.2022 09:03Skaidrs, ka paši izdomā tos jautājumus.
Kāds kriminālprocess? Kurš to ierosināja? Kivičs, kurš parādā valstij alimentus pāri 10 tkst?
Bet vispār NDies’ savā lokā dabūt tādu Lieni. Viņa ir slima, visi to redz, bet neko nedara? Varbūt kriminālproces jāierosina pret vīru un vīreni, kuri visu to zin, bet atstāj slimu cilvēku bez ievērības, medic.palīdzības?
Zinna @ 24.03.2022 09:04Nezinu, tikko izlasīju vienu rakstu kā ir augt ģimenē, kur māte ir nepieskaitāma. Varbūt, tiešām tai Miai ir labāk ārpus ģimenes.. bet, teikšu godīgi, kur iet tā realitāte? Kur ir tā robeža, kas ir ikdiena un kas ir haips?
Tā vakardienas atbilde, kas tika iekopēta, nu tas nav normāli..jo to jau viņa nerakstīja haipa dēļ.
Shayk @ 24.03.2022 09:58Jauna diena un vel vinai nav miera! ?
tu tak nebiji uztisījausi fake profilu ar Madaras vārdu, vai ne?Tokyo @ 24.03.2022 10:19Ar Lieni nav galigi labi, viņa reāli taisa fake screenshots un saka, ka Madara viņai un viņas kolēģēm raksta. Tas komentārs - es arī juktu prata, ja manam vīram būtu tik skaista ex sieva ir mans rakstītais no mana fake IG konta. Viņa to ir iekopējusi kā no Madaras saņemtu! ?
Ar Lieni nav galigi labi, viņa reāli taisa fake screenshots un saka, ka Madara viņai un viņas kolēģēm raksta. Tas komentārs - es arī juktu prata, ja manam vīram būtu tik skaista ex sieva ir mans rakstītais no mana fake IG konta. Viņa to ir iekopējusi kā no Madaras saņemtu!
vari lūdzu ielikt bildi? 🙏Nav_vispar @ 24.03.2022 10:30Kā lai aptur to vājprātīgo? Es apbrīnoju Madaras un Jāņa mieru, ka viņi spēj klusēt pret visu to vājprātu.
Un Kiviča pēdējās atbildes par Madaru ir vāks. Tas nav vīrietis, tas ir mēsls pēdējais, ja tā var atbildēt par savu ex sievu. Varonis atradies, bēdīgā paskatā teju nepilngadīgu meiteni no sūdiem izvilcis... Ja jau Madara bija tik bēdīgā stāvoklī, ko tad gāja viņai vispār klāt? Un pēc vecām atrodamām bildēm internetā nu galīgi neizskatās, ka viņam kas nepatiktu... Acis staroja un viņš izskatījās iemēlējies. Atšķirībā no bildes ar Ļenu, kur acīs tik alkohols bija redzams. Kam viņš ko cenšas iestāstīt.
Bet jautri paliek iedomājoties, ko viņš par Lieni pēc šķiršanās stāstīs. Tur Madarai veltītie vārdi būs ziediņi, pret to, ko viņš par Lieni atklās.