Bjork @ 26.02.2022 18:00Lindenblatei par piķi arī bija kašķis ar Lindu Mūrnieci.
Skaistslaiks @ 26.02.2022 19:19Iepļaukājat no Kiviča ģimenes. Vienīgais ,ko es varētu iepļaukāt ir pašu Lieni, nevis kādu viņas dēļ, pfe. Latvijā jau šie baidās rādīties, jo domāju netrūktu tādu, kas būtu šos abus gatavi nomētāt ar tomātiem un olām, par viņu uzvedību, un , protams, Liene jau baidās Latvijā rādīties, jo ātri parādītos žurnālos un internetā viņas patiesais izskats, ko tagad labi sanāk slēpt Norvēģijā, un melot.
Un jā, kas, tad brīnum kapsulas neiedeva apbrīnojamo imunitāti, šī slimo katru nedēļu, neejot ārā no mājas un pat nelaižot Miu vēl dārziņā, interesantas tās kapsuliņas Lienīt!
creamy80 @ 26.02.2022 20:23Kiviči pretīgi salašņas! Labāk lai skatăs, ka paši pa purnu nedabū kādu dienu!!!
+++Dzidra Zupa @ 26.02.2022 22:17Paskatījos Ļenkas storijus! Pamatīgs uzmanības deficīts un dzer atkal!
Es pat nepūlēšos taisīt memes un likt viņas storijus šeit.
Šobrīd ir daudz nopietnākas un svarīgākas lietas par ko domāt un kam sekot līdzi.
Vienīgi pateikšu šo - Ļenka, TU esi DURA!
Tusnelda @ 26.02.2022 20:37
Kivičs pirms aizbraukšanas arī dabūja pa purnu! Un tā bija apmīzies aiz bailēm, ka nevienam neatzinās, kurš tad šo ieštaukājis. Bail bija, ka dabūs vēl.
nē, nebija pēkšņi, jo viņi sen teica, ka laidīs uz Norvēģiju, tikai klusēja kad. Man liekās, ka baidījās viņi pat iet ārā no mājas un baidījās, ka nesagaida lidostā šos.alex48 @ 27.02.2022 09:23Kad Kivis pirms aizbraukšanas dabuja pa purnu,tas visticamāk bija dēļ tās muldēšanas par Madaru.Bet varbūt arī ka kārtējo reizi kādu uzmeta.Jo vai tik nebija tā,ka jau pēc dažām dienām aizlaidās klusi un pēkšņi.Kā arī lielu laiku Norvēģijā Kivis uzvedās klusi.Bet nu jau pakaļu spiež atkal un sūdu ventilators atsāk savu darbu.
Jā,ka brauks uz Norvēģiju kladzināja jau sen.Bet kā dabuja pa muti,tā aizmuka pēkšņi.Bjork @ 27.02.2022 09:28nē, nebija pēkšņi, jo viņi sen teica, ka laidīs uz Norvēģiju, tikai klusēja kad. Man liekās, ka baidījās viņi pat iet ārā no mājas un baidījās, ka nesagaida lidostā šos.
Kā arī sākumā bija viņiem doma uz Stavanger laisties, bet nez kāpēc kaut kas pamainījās un aizlaida uz citu vietu un to ar sākumā neteica kur.
nē, viņš visu laiku teica augustā un atteica hatlūras "koncertus" jo nebūs vairāk Latvijā.alex48 @ 27.02.2022 10:31Jā,ka brauks uz Norvēģiju kladzināja jau sen.Bet kā dabuja pa muti,tā aizmuka pēkšņi.