domāju, ka tā ir "tjipa" atbilde/"taisnība" visiem ļaunajiem komentētājiemDzidra Zupa @ 24.02.2022 16:34Ļenka jau neļaus šādā drūmā un skumjā dienā, kurā sācies karš un cilvēki iet bojā, novērst uzmanību no sevis.
protama. Un pat, ja Madara uzrakstītu, ka tās ir muļķības, jo nav tādas sarakstes. Ļenka ar Andžu pareiktu, ka ir Madara izdzēsusi. Tāpat Putins dara. Un dirš tālāk savā diršanā. Ar laiku paši tam sāk ticēt.kapriza__ @ 24.02.2022 17:24Es pat nemaz nebrīnītos, ka tā sarakste ir safabricēta. Tākā ļenka mums ir fake karaliene, tad cik tur ko andra vārdu nenomainīt uz meitas vārdu, ieliek bildi un viss, raksti ko un kā gribi.
šis jau par didru 😄Zinna @ 24.02.2022 17:27Ļenkai nejauši uzleca atmiņas no augusta. ? Kāda viņai vispār daļa?
es izlaboju, nepareizā tēma, jā.MikaR @ 24.02.2022 17:28šis jau par didru ?
kapriza__ @ 24.02.2022 17:24Es pat nemaz nebrīnītos, ka tā sarakste ir safabricēta. Tākā ļenka mums ir fake karaliene, tad cik tur ko andra vārdu nenomainīt uz meitas vārdu, ieliek bildi un viss, raksti ko un kā gribi.
vienkārši WTF?LaikamGarlaicigi @ 24.02.2022 19:03Sajūta sūdīga šodien. Bet tematiski Kivičs izceļas ar egoismu "tik daudz bērnu paliks bez tēviem". ZB, Kivič. Aizveries.
Un Andra draudzene Sigita šodien īpaši smagi pret izlietni atsitusies ar "Ukraina vienmēr bijusi Krievijas daļa".
LaikamGarlaicigi @ 24.02.2022 19:03Sajūta sūdīga šodien. Bet tematiski Kivičs izceļas ar egoismu "tik daudz bērnu paliks bez tēviem". ZB, Kivič. Aizveries.
Un Andra draudzene Sigita šodien īpaši smagi pret izlietni atsitusies ar "Ukraina vienmēr bijusi Krievijas daļa".
LaikamGarlaicigi @ 24.02.2022 20:13Glupā kaza. Karš Ukrainā. Iepozējam jaunajās Cubus džinsās. "Covid is just an Entertainment. The War is horrible". Nu haštag #dziļi. Un būslaikam par Hate SpEAch grāmatā. A varbūt atver google translate pirms posto #dziļi angliski?
viņa tak piedevām uzskata, ka māk angliski. Un šīs nav pārrakstīšanās kļūdas..LaikamGarlaicigi @ 24.02.2022 20:13Glupā kaza. Karš Ukrainā. Iepozējam jaunajās Cubus džinsās. "Covid is just an Entertainment. The War is horrible". Nu haštag #dziļi. Un būslaikam par Hate SpEAch grāmatā. A varbūt atver google translate pirms posto #dziļi angliski?