Nu ko tu izdariji?Tagad Ļenka šito izlasīs,sadomāsies ka ir dieviete un galīgi saies uz īso.🦥Dzidra Zupa @ 22.02.2022 19:42Lesbietes un mau** (c) Kivičs,
Es atradu izskaidrojumu Ļenkas patikai pret grabuļiem un spalvām. Ļenka ir augsāmcēlusies sengrieķu dieviete Isīze (Isis). ? Isīze bija auglības, maģijas un veselības dieviete. Viss atbilst: spalvas, vitamīni, veselīgais dzīvesveids un vēlme visus pievērst veselīgam dzīvesveidam, sportošanai, maģiskie pietupieni, utt. ?
Ja pa nopietno un no sirds var ieteikt - taisi katru dienu 5minūšu sejas masāžas. Pilni ig reels. Pati nesen sāku. Man arī tieši tās "nasolabial" rievas palikušas izteiktākas, bet pašmasāžas (ar elļu vai krēmu) palīdz samazināt. Rezultātu jau esmu pamanījusi, un ļoti easy.
Susurrrrrs @ 22.02.2022 17:55Tak nekas cits kaa viena saauksteeshanaas peec otras sho Norges klimataa negaida, rij kapsulas, kuraas nekaa nav, tur sastaavs vispaar neatbilst sludinaatajam, taapeec taas kapsulas nemaz oficiaali netika apstiprinaatas. Dzer spaini kafijas, uudeni nedzer, eedienu normaalu neeed, kaadu vitamiinu vai mineraalvielu truukst - nezina. Un izboliitaam aciim tik dzen savu papagailja dziesmu.
Priecaajas par savaam S/32 dzhinsaam, vispaar jau kubusaa S ir stabils 36, 32 ir garums, bet pakulgalva laikam sadomaajaas, ka shai uuber mazs izmeers un prieciigi noforografeeja pareizajaa lenjkjii un rakursaa ???
Renstelee nogaajusi sabiedriibas daama savaa trakumaa peec ciisinja. Sajuusma par katru leetos shmotku gabalu un plastmasas karekljiem pa 2-3 eiro gabalaa. Kivis gan sev peerk dreebes, kaadas veelas un eedienu noteikti arii gatavu peerk uz darbu, ne jau burkaanpljuras shis eed, mezhaa straadaajot un ar vinja svaru un miesasbuuvi. Kafiju ar shai nenopeerk aarpus maajas, un restoraanaa pie tuksha galda nofotografee….. Taada nu ir taa lielaa miila. Bet vispaar Kivichs ir skops peec velna, Madarai daargaakas dreebes paraadiijaas tikai peec tam, kad izshkjiiraas ar to kapeikpiseeju.
Aamelija @ 22.02.2022 22:15
Ja esi šajā jau vairāk iedziļinājusies - nav tā, ka ar to masāžu tiek ''locīta'' āda un veidojas līnijas? Piemēram, ap acīm. Jo krunciņas ap acīm veidojas tieši tāpat kā 100 reizes papīru lokot, kurš vairs nav iztaisnojams tā, lai locījuma vieta būtu neredzama. Negribas arī tā, ka novēršu vaigu noslīdējumu, bet vietā dabūju krunkas ap acīm. Un no acu krunciņām man ir ļoooti bail :D
Vismaz tas ir tas, kas mani, ātri uzmetot aci uz tām masāžām, ir baidījis.
vivii @ 22.02.2022 22:44Kivis pļūta vienā pļutīšanā! Kladzina, ka neko nevajag, nafig dārgas mantas, visi baigie snobi un blatotāji utt. Toreiz, kad Lienes mantas tirgoja, nu tā pļūtija, ka dārgas mantas, bet laimi ta nenesot utt.
Nezinu, Liene kaut kā neizskatījās nelaimīga blakus Arenam ar dargām kurpēm kājās un svaigi veidotu frizūru…
Un! Tajā pašā laikā, Kivis staigā nokāries ar zelta ķēdēm (kādreiz, Latvijā), tagad sapircies jaunas šmotkas, pīpē savu vape utt. A Lienei tik atmet kaulu bez gaļas kā tādam sunim. Nu labi iekārtojies ir Kivis!
Un par to, ka viņš bija skops arī pret Madaru, 100% piekrītu!
Shayk @ 22.02.2022 22:51
Ja, to var loti labi redzet, ka Madara ir uzplaukusi kops izskiras no Kivja.
Ja esi šajā jau vairāk iedziļinājusies - nav tā, ka ar to masāžu tiek ''locīta'' āda un veidojas līnijas? Piemēram, ap acīm. Jo krunciņas ap acīm veidojas tieši tāpat kā 100 reizes papīru lokot, kurš vairs nav iztaisnojams tā, lai locījuma vieta būtu neredzama. Negribas arī tā, ka novēršu vaigu noslīdējumu, bet vietā dabūju krunkas ap acīm. Un no acu krunciņām man ir ļoooti bail :D
reina @ 23.02.2022 13:25
Lai nenostieptu pārējās sejas ādu, tāpēc vajag to slīdamību masāžai, kas ir krēms, eļļiņa.
Bet ar to masāžu tu principā drenē ārā to, kas sakrājies + apasiņo ādu, kas savukārt ļauj tai dabiski reģenerēties. Protams, par bērna dupsi 40 gados āda nepaliks, bet rezultāts ir.
Arī acu, pieres krunciņām ir savi vingrinājumi, daru arī tos. Vienvārdsakot - tāpat kā ķermenis ir jāvingrina, lai būtu tonusā, tāpat arī seja - gan ar masāžu, gan vingrinājumiem, nu tur, piemēram, lūpas "o" tūtiņā un sasprindzini muskuļus pie vaigukauliem, vai samiedz acis un tā kā plikšķini. Viss kopā uztrenē mazos sejas muskulīšus, lai tie būtu "saturīgāki".
Mazaa15 @ 23.02.2022 14:25Kas jauns Kivičš atkal noliek Madaru, bet ne vārda par to, ko abi draņķi dara pret Madaru un ko izdarīja vasarā. Svētie bļin atradušies.
LilyLady @ 22.02.2022 17:27Tai šovā tak Ļenkai pat vēl nebija 40 gadu. Kāpēc viņa ir tik krunkaina un savītusi 38-39 gadu vecumā? Man paziņas, kam 42, 43 gadi, labāk izskatās. Vai alkohols varētu būt pie vainas tik straujai savecēšanai?