Apskaidrojiet ludzu mani,kur vinja dejoja uz 12cm augstpapezu kurpem? Pie striptiza stienja?LaikamGarlaicigi @ 16.02.2022 23:52Andris ir patīrījis komentārus. Bet kāda forumniece ir fanīšu stilā ielikusi Lienes grāmatas citātus. ?????
LaikamGarlaicigi @ 16.02.2022 23:52Andris ir patīrījis komentārus. Bet kāda forumniece ir fanīšu stilā ielikusi Lienes grāmatas citātus. ?????
džidžidži @ 17.02.2022 00:27Gan jau, ka kādi ir samaksājuši, lai neparādītos grāmatā. Bet, cik neinteresanta grāmata- katram no mums tā ir bijis- direktors, bastošana, tautas bumba.
Lenkai vajadzēja sekot viņas gandrīzkolēģei ārstei un rakstīt citā stilā, nu vismaz iesākt- Es pamodos, jo nevarēju pakustināt savus piekusušos un pa nakti nodzītos gurnus. Visa bija aptīta ar skoču. Viņa elpa blakus mani darīja traku, garie mati kutināja ausis, un es sāku saukt viņa vārdu…A___
LaikamGarlaicigi @ 17.02.2022 03:00No Lienes pēdējā storiju (2 naktī, protams). Pati saprata, ko gribēja pateikt. Tas stulbais moments, kad teikuma sākums un beigas nevar vienoties, ko grib pateikt. ?
nedomāju. Tā viņas "grāmata" ir izsmiekls, traka sievišķa murgojumi. Vai kāds vispār bez foruma un trīs fanēm pamanīs par tādas eksistenci?džidžidži @ 17.02.2022 00:37Ja nav maksājuši, tad Lenka te varēja nopelnīt, dodot netieši zināt, ka rakstīs par visu un visiem.
un vēl, izdevniecība jau ir līdzatbidīga (man vismaz tā liekas), ja viņa tur sadrukājusi savas greizsirdības lēkmes pret Madaru &Co, tad to nevar tā vienkārši publicēt, ja viņai nav nekādu pierādījumu, par pašas izdomātajiem murgiem. Un viņai jau arī nekā nav, jo, piemēram, vasarā, kad viņa brēca, ka Madara viņu terorizē, un tad Madara nopublicēja WhatsApp saraksti, kur viņa vispār neitrāli uzvedās un tieši tā bija L.kas tur ārdijās..creamy80 @ 17.02.2022 00:05Noteikti viņai tur tāds fufelis sarakstīts, ka neviens pat par brīvu negrib izdot viņas "kolosālo" grāmatu.
Zinna @ 17.02.2022 08:42nedomāju. Tā viņas "grāmata" ir izsmiekls, traka sievišķa murgojumi. Vai kāds vispār bez foruma un trīs fanēm pamanīs par tādas eksistenci?
viņa noteikti tagad reklamēs, cik ātri izveseļojās utt. Smieklīgi, protams, kāpēc viņa tad vispār saslima, ja jau lieto visus brīnumlīdzekļus.Skaistslaiks @ 17.02.2022 09:30Kā tad tā, Liene sāka lietot savas burvju tabletes, brīnumainos NL produktus un saslima, pati apgalvo, ka neatceras, kad pēdējo reizi bija slimojusi, tad jau laikam sū**vien ir tie brīnumlīdzekļi?