Un vispār, zinot Kačiņas darbu, domāju, ka daudz kas no tā ko tas kuilis muld arī viņai mājās ir. Tik nez vai mapes ir SARKANAS. Ja citā krāsā tad ok 😀
Man mājā arī ir pāris sarkanas mapes ar darījumu dokumentiem. Arī ir vārdi, uzvārdi, telefona numuri. Viņš laikam tajā mašīnā sāktu virpuļot to redzot🤭
Un atkal aiziet par to ka sieviete divas reizes dzemdējusi un tā var. Tas nekas ka leņka 4 reizes dzemdējusi un savas meitas pametuai. Nu labi vēl viena ir pie viņas, bet izskatās ka drīz varētu arī tā nebūt.
⛔⛔Red = Danger⛔⛔ Sarkanas mapes labak majas neturet!
Mani secinājumi! Ja ir uzņēmums un kaut kas nav līdz galam tīrs, nekādā gadījumā šo info neturi sarkanās mapēs. Jo tajās 100% ieskatīsies. Melnās nekādā gadījumā, ar tām viss safe❌
:D Baigais mākslinieks, baigais sportists :D Reāla rēka nāk, tas filtrs vēl papildus :D :D :D . Kā man patīk viņa pretrunas ar saviem vārdiem , tak lai paskatās uz to histēriķi, mūžīgi apbižoto tukšo mucu - Lieni
Visu laiku taču teica,ka Madara esot Andri krāpusi, gadu nav gulējusi ar viņu... tad jau viņa tomēr faktiski jau bija no Andra aizgājusi. Viņš tikai ātrāk izvācās no kopīgā dzīvokļa. 🤷♂️😄
Kivim ar Lieņuku gadījumā uz abiem nav palicis tikai viens telefons? Tad Andris parādās Liene pazūd, tad Liene uzpeld un Andris parādās, tad atkal Andris pazūd un atkal Liene uzpeld. Bet vispar aizdomīgs klusums no Lienes, ja Andris vēl atrādās storijos, toties Liene fonā vairs neķiķina! Hmm...