C00L Dzipsy @ 11.02.2022 08:54A bērni???? Tikai vistas giross?
LaikamGarlaicigi @ 11.02.2022 00:46
Droši vien Andra mamma neļāva savās mājās, un paši savu dzīvesvietu atļauties nevarēja.
Zinu tādus kategoriskus babuļus.
LaikamGarlaicigi @ 11.02.2022 09:26Nu nez, Liene baigi aizsvilās no tā svešvārda "Barnevernet" pieminēšanas. Normunda Škoda arī nav Normunda. Bet kas to lai zin..
C00L Dzipsy @ 11.02.2022 09:27
Viņi to Škodu joprojām nav atrādījuši. Solīja tak rādīt tiklīdz sniegs nokusīs. ?
keegan @ 11.02.2022 09:54Vispār man Andri ir nedaudz žēl. Atšķirībā no Lienes, kura sen jau izrādīja atsevišķas stulbuma pazīmes, viņš agrāk bija pat ļoti ok. Un domāju, ka būtībā kā cilvēks joprojām ir. Tikai, diemžēl, visas nebūšanas viņu ir saēdušas un plusā vel Liene smacē (vismaz tā no malas izskatās). Ticu, ka iespējams no Madaras īsti nesagaidīja to atbalstu, sapratni, mīļumu. Viņš tad bija nopietns mūziķis, tas nāk ar savu dzīvesstilu klāt, Madarai tas gan jau apnika. Abiem vienkārši attiecību avārija. Tad pie apvāršņa parādās Liene. Ar saldiem vārdiem, atbalstu, sapratni (iespējams, ka pat notēlotu, jo arī Bulis atsaucās uz šo - ka iekritis uz vārdiem un beidzot kāds novērtējis u.t.t.). Andrim liekas - ou, beidzot kāda mani saprot un atbalsta! Lienei vienkārši vajag veci pie sāniem, hz kāpēc. Un tā, ņemot vērā, ka viss noticis akli, feiki un ātri - nodzērās, notusējās, savārīja sūdus ar ex. ģimenēm un atrodas tur, kur atrodas. Es pieņemu, ka tā var nebūt, bet tas ir mans skatījums no malas. Tāpēc Andri neheitoju. Jā, huiņu viņš raksta un taisa, bet es redzu no kurienes tas.
C00L Dzipsy @ 11.02.2022 09:27
Viņi to Škodu joprojām nav atrādījuši. Solīja tak rādīt tiklīdz sniegs nokusīs. ?
Shayk @ 11.02.2022 00:37
varbūt viñu miestā, ja daudz kož, bet pat Svalbardā sniegs atkāpjas un uz turieni jālido divtik ilgāk no viņu miesta uz zirmeļiem, cik uz Latviju.Besiibembisti @ 11.02.2022 09:59
Norvēģijā sniegs ir cauru gadu.
cmyk @ 11.02.2022 10:01
būšu super primitīva,bet moš Ļenkai ir kādi 10 bitcoini ? bet tad rudenī vajadzēja pārdot,kad bija ap 53 tk/gb, tagad tik 34... biznesmene? teslas akcijām arī cena lejā,tāpēc jau Ļeņusjiks stresā un kapā grādīgo? akciju tirgū viņa darbojoties,viņa bļin jēdzīgu teikumu uzrakstīt nevar! bļe VOLSTRĪTAS VILKS gatavais???