Melna oga @ 10.02.2022 14:03
Kā zini, ka nebija solījis?
Klau, man damačkas izdarības nav pieņemamas, beeeet, kad Bulis aizgāja pie sievas atpakaļ... ka zini ka nebija neko solījis?
Man vispār liekas viņš pretīgs, ka uzsēdās uz diviem krēsliem un tagad tēlo dižo nožēlu.
Man tādā ziņā Damačkas ir čut čut žēl, jo bļin nu mīleja viņa to Buli. Un tagad... vāks. Visur Madara, visur viņai ļaunums...
es rakstīju "gan jau..." tātad tas nav apgalvojums, bet gan minējums, ko izteicu kā savu viedokli no sava skatu punkta.Melna oga @ 10.02.2022 14:03
Kā zini, ka nebija solījis?
Klau, man damačkas izdarības nav pieņemamas, beeeet, kad Bulis aizgāja pie sievas atpakaļ... ka zini ka nebija neko solījis?
Man vispār liekas viņš pretīgs, ka uzsēdās uz diviem krēsliem un tagad tēlo dižo nožēlu.
Man tādā ziņā Damačkas ir čut čut žēl, jo bļin nu mīleja viņa to Buli. Un tagad... vāks. Visur Madara, visur viņai ļaunums...
u.604737e44a238 @ 10.02.2022 14:31
Ir, ir tas Bulis labs maita. Un neticu, ka Liene bija pirmā, ar kuru šļūca pa kreisi. Jau pirms skandāla ar Lieni pamanīju, ka Buļa sievai vienmēr visās fotogrāfijās tādas skumjas acis. Līdzīgs skatiens ir Imanta Parādnieka sievai - tā arī visus vīra izgājienus piecieš, bet kaut kā nejūtu viņas skatienā baigo gandarījumu par ģimenes saglabāšanu. Visu cieņu Ilzei Jurkānei, kas savu krāpnieku izlika no mājas pēc pirmā skandāla presē.
Enazenaz @ 10.02.2022 13:43
Tieši tā arī sāku. Uzreiz sākumā minēju arī adresi, pierakstot, ka nezinu gan dzīvokļa nr.
Tad aprakstīju to, ko mēs visas redzam instagramā, ka bērns ir pasīvs, neizdveš skaņas, visu cauru dienu tup pie televizora, nav nodarbināts attiecīgi savam vecumam.
Pierakstīju, ka pati esmu 2 bērnu mamma un lai gan bērni ir atšķirīgi, Mia savam vecumam neizrāda nekādas attīstības pazīmes.
Tālāk aprakstīju “burvīgos” vecākus. Gan par atņemtajiem bērniem, gan gānīšanos internetā, gan aizliegumu tuvoties. Alkoholu, uzdzīvi,utt.
AnnijaB @ 10.02.2022 15:07https://failiem.lv/u/3z3tfawp8
Filomena @ 10.02.2022 11:58Katerina galigi sajukusi, nu kur šitā var ņemties. Madara viņai no katra stura uzglūn. Viņa vispar guļ? Madara bija vainiga, ka šai piens vairs nebija un nu jau mati, kas bus nākamais, ko vel tā trakā Madara ir sačakarējusi.
Liizha1 @ 10.02.2022 15:50Par to, ka Liene vispār klusē tūtiņā par saviem bērniem - gan jau tur ir parakstīts kāds smags ex - vīra (advokāts, jurists precīzini nezinu, kas viņš ir) sagatavots papīrs, jo nu to tēmu viņa pat visās pāļa vannas live sesijās pat neiedoršinājās cilāt. Tas jautājums regulāri tika viņas virzienā raidīts.
Par Madaru - kad sākās visa viņu mīlas epopeja, Lienei bija izdevīgi visu laiku kūdīt Andri, to tak visur varēja redzēt. Viņš, būdams ļoti emocionāls, gan jau bija visādi savstarpējie kašķi - šķiršanās, saskarsmes tiesības, alimentu apjoms utt, nav jau bieži gadījumi, kad izsķiras kā pieaugušie un vienojas cilvēcīgā ceļā, parakstot papīrus. Un Ļena šito izmantoja, katru sūdu izmantojot un kūdot dusmās vārošo Andri, cik Madara slikta, mantkārīga bla bla bla. Esot konstantā pālī to jau tikai vajag. Alko + emocijas uz exeni + jaunā mīļākā, kad dod pa labi un pa kreisi, kad vien gribas un vēl piebalso. Taktiski paredzams gājiens. Tagad tikai laiks iet uz priekšu, Madara atradusi jaunas attiecības, viņai pofig par tiem pajoliem, neko no viņiem nevajag, potenciāli varētu iestāties miers - Bet nē, to Ļebai nevajag, viņai nevajag mieru, jo miers varētu Andžam atstit vaļā nožēlu. Vajag uzturēt haju. Cik Madara slikta un ļauna, brauca lekt ar gumiju un randiņot. Neviena jauna argumenta
Tabitha @ 10.02.2022 16:25
To tak šovā varēja ļoti labi redzēt, kā Liene kūda un uzkurina. Līdz ko Andris drusku par kaut ko aizsvilās saistībā ar Madaru, Liene to tik vien darīja kā lēja eļļu ugunī.