gan jau visiem izstāstīja, savā galviņā vienpersoniski izdomāto nākotnes plānu, ka viņa ar ir tā viņa īstā mīla, šis šķirsies no sievas, viņi tad apprecēsies un dzīvos ilgi un laimīgi.C00L Dzipsy @ 10.02.2022 13:20
Bija, bija liela mīla. Bulis iepazinās ar Ļenkas ģimeni, bērniem, abi kopā ceļojumos brauca.
Nu Bulim Ļenka droši vien bija tāds ielāps un vieta kur aizmukt no ikdienas rutīnas. Bet Ļenkai tā škiršanās pamatīgi iedeva pa viņas drošinātājiem.
redzot kā psiho, kad te bija Buļa bildes, saprotu, ka tas ir konkrērs triggeris 😄Shayk @ 10.02.2022 13:23Ja Lenkai butu Liela Milestiba ar Kivi, vina sita nenemtos!
KristineiVissLieliski @ 10.02.2022 10:33Lienes Instagram pedējo 3 dienu kopsavilkums. Murgs. Cirks.
Bjork @ 10.02.2022 13:25gan jau visiem izstāstīja, savā galviņā vienpersoniski izdomāto nākotnes plānu, ka viņa ar ir tā viņa īstā mīla, šis šķirsies no sievas, viņi tad apprecēsies un dzīvos ilgi un laimīgi.
Noteikti Bulis nekad neko tādu nebija solījis un, kad gāja prom, arī to pateica. Šamējai sabruka iedomu pasaule.
Šobrīd jau arī sabūvējusi sev apkārt iedomu pasauli, kas sastāv no leģendām.
Tik žēl, ka no vecās dzīves viņai ne bērni, ne skaistums, ne elegance, tikai vienīgais aizmetnis no manierēm, ka lieto "Paldies" vietā "pateicos". Vairāk nekā nav viņai.
Tabitha @ 10.02.2022 12:02
Vai nevari pateikt kā uzsāki vēstuli? kaut kā šā apmēram? :
Dear,
I am writing to you because of my concern for the safety of a child living in your state.The family name is Kivics ( Kivičš). They have a daughter 1,7 years old named Mia.
Un tad paskaidro, kas rada manī bažas? Es arī sāku rakstīt.
C00L Dzipsy @ 10.02.2022 13:39Lienei pa smadzenēm noteikti iesita arī Buļa atklātās intervijas žurnālos un citos medijos. Šeit ir viens no: https://jauns.lv/raksts/sievietem/6510-bulis-nozelo-deku-ar-sabiedribas-damu-skulmi-man-ir-milzigs-kauns
Bulis nožēlo dēku ar sabiedrības dāmu Skulmi: "Man ir milzīgs kauns"!
Taču sakars ar Lieni Skulmi bijis periodiska rakstura, nevis mīlestībā balstītas savstarpējas attiecības, kad abi bijuši kopā nešķirti un gluži vai ģimene, kā iepriekš bulvārpresei tika apgalvojusi pati Skulme.
Viņš, būdams precējies ar Ilzi, draudzējies arī ar gaišmataino nenosakāmas profesijas pārstāvi Skulmi. Skulme attiecības izgaismoja vietējā presē, pat atklāti parādot Buļa apakšveļas krāvumu savās mājās - kā pierādījumu abu ciešajām attiecībām. Aktieris Bulis intervijā "Ievai" līdz šādam līmenim nenolaižas un nevelta mīļākajai skarbus vārdus, vien teic, ka viņas publiski piesauktā mīlestība noteikti neesot bijusi mīlestība.
Vīrietis atzīst, ka viņā mājo daudzi kompleksi, un šajās ārpuslaulības attiecībās "iekritis" uz saldajiem vārdiem, kurus izteikusi dāma. "Es ļāvos ilūzijai...
Enazenaz @ 10.02.2022 13:43
Tieši tā arī sāku. Uzreiz sākumā minēju arī adresi, pierakstot, ka nezinu gan dzīvokļa nr.
Tad aprakstīju to, ko mēs visas redzam instagramā, ka bērns ir pasīvs, neizdveš skaņas, visu cauru dienu tup pie televizora, nav nodarbināts attiecīgi savam vecumam.
Pierakstīju, ka pati esmu 2 bērnu mamma un lai gan bērni ir atšķirīgi, Mia savam vecumam neizrāda nekādas attīstības pazīmes.
Tālāk aprakstīju “burvīgos” vecākus. Gan par atņemtajiem bērniem, gan gānīšanos internetā, gan aizliegumu tuvoties. Alkoholu, uzdzīvi,utt.
ganeša @ 10.02.2022 13:21
Nē. Ar vīru izšķīrās vispirms un tad sapinās ar Buli.
Bjork @ 10.02.2022 13:25gan jau visiem izstāstīja, savā galviņā vienpersoniski izdomāto nākotnes plānu, ka viņa ar ir tā viņa īstā mīla, šis šķirsies no sievas, viņi tad apprecēsies un dzīvos ilgi un laimīgi.
Noteikti Bulis nekad neko tādu nebija solījis un, kad gāja prom, arī to pateica. Šamējai sabruka iedomu pasaule.
Šobrīd jau arī sabūvējusi sev apkārt iedomu pasauli, kas sastāv no leģendām.
Tik žēl, ka no vecās dzīves viņai ne bērni, ne skaistums, ne elegance, tikai vienīgais aizmetnis no manierēm, ka lieto "Paldies" vietā "pateicos". Vairāk nekā nav viņai.