Ieva12345 @ 31.05.2026 07:53Viņai būtu mammas bēres jāorganizē, nevis pa pasauli apkārt jāskraida.
MeltedCheese @ 31.05.2026 15:21Tā vai tā viss sadirsts, bet nu kas par sučku - domas pie mammas, kamēr pati tusē pa Spāniju.
Acīmredzot, dara/ tirgo ko nelegālu. Cita izskaidrojuma nav.It kā Tu ko zinātu @ 31.05.2026 19:10Es gribu zinăt, kur ņemt piķi Spănijai, ja esi alimentu parādnieks un nestrādā, ja esi visu pakāsis, ir uzturams bērns. Reāli. Kur? Es arī gribu uz Spāniju.
Adele4 @ 31.05.2026 20:14Un kā tad ar mājdzīvniekiem? Kur tie atstāti kamēr šie Malagā. Gan jau uz nedēļu auzbrauca.
Tutta @ 31.05.2026 19:59Acīmredzot, dara/ tirgo ko nelegālu. Cita izskaidrojuma nav.
It kā Tu ko zinātu @ 31.05.2026 19:10Es gribu zinăt, kur ņemt piķi Spănijai, ja esi alimentu parādnieks un nestrādā, ja esi visu pakāsis, ir uzturams bērns. Reāli. Kur? Es arī gribu uz Spāniju.
tās 2 uz leju īkšķa licējas, nu pasakiet lūdzu, kur var alimentu parādnieks, kas ir pakāsis visu, kurš nestrādā un apgādībā ir bērns, dabūt naudu Spānijai. Kur? Es zinu, cik maksā lidojumi, cik maksā dzīvošsna, ēšana, pārvietošanās un vienkārša būšana. Kur tāda dabū piķi? Tās, kuras iešķiebs uz leju īkšķus, notrikti zina, apgaismojiet mani😄It kā Tu ko zinātu @ 31.05.2026 19:10Es gribu zinăt, kur ņemt piķi Spănijai, ja esi alimentu parādnieks un nestrādā, ja esi visu pakāsis, ir uzturams bērns. Reāli. Kur? Es arī gribu uz Spāniju.
It kā Tu ko zinātu @ 31.05.2026 19:10Es gribu zinăt, kur ņemt piķi Spănijai, ja esi alimentu parādnieks un nestrādā, ja esi visu pakāsis, ir uzturams bērns. Reāli. Kur? Es arī gribu uz Spāniju.
Adele4 @ 31.05.2026 14:31Oi,.pardon,.famīlija Malagā..tad jau uz bērem atpakaļ nebūs.
Mugurā ta 2000.gadu volānkleita atkal un raksta - domās tik pie mammas.
Tāda maita tā liene. Mammai dzīvai esot gadiem var nekomunicēt, un tagad pēkšņi baigi sēro. Fuj, pretīgi.
krixis3 @ 31.05.2026 21:11Ja vien māte nav kaut kāda sadiste ,varmāka Vai pēdējā cūka ,nezinu nevienu iemeslus ,lai neietu uz bērēm . NEVIENU . Un pat ja kāds teica,ka nav tur vēlama ,var aiziet un pastāvēt maliņā . Un pie kapa pieiet vēlāk. Manuprāt , ja tu tagad raksti ,ka domās esi ar māmiņu un bla bla bla , Tu esi vienkārši kuce ,kura neaizgāja uz mammas bērēm .
Asā Ķepa @ 01.06.2026 00:19K. pēc Ķīnas nav redzēts nevienā bildē, pat no pakaļpuses ne. Aizdomīgi...
Castorella @ 31.05.2026 17:13nebija Kāpēc domā, ka Liene bija mammai blakus?. Mamma ļoti ilgi slimoja, Liene vienreiz aizgāja uz slimnīcu, tas arī viss. Arī tēvs viņai ilgi slimoja, viņu Liene vispār neapciemoja, tikai salkanos tekstiņus publicēja.
nopietni? Tu tici tam, ko Liene raksta? Katrā viņas stāstā ir maza daļiņa patiesības, bet Lienes ego liek to savrozīt pēc viņas izpratnes. Tas viss salkanais teksts patiesībā nozīmē to, ka Liene, visticamāk, māsas pierunāta, ir aizgājusi uz slimnīcu pie mammas, kas slimoja jau ļoti ilgi. Agrāk gan Lienei vēl nebija nekādas vēlmes “noglāstīt mīļo vaigu”. Nebija arī nekādas vēlmes palīdzēt māsai māti kopt. Varbūt arī tici tam, ka tagad , laiskojoties Malagā, viņai visas domas ir pie mammas? Drīzāk gan tiek domāts, kādu labumu tagad izsist sev mantojumā.Ieva12345 @ 01.06.2026 06:05
Esmu pateicīga, ka šīs pēdējās dienas arī es varēju būt Tev blakus, mīļā mamma, līdzās savai māsai Lindai, kas vienmēr bijusi blakus un rūpējusies, brālim Jānim un maniem tuvajiem, vēlreiz turēt Tavu stipro un silto roku, redzēt Tavu smaidu un dzirdēt mīļo balsi. Vēl pēdējo reizi šorīt noglāstīt Tavu mīļo vaigu un turēt siltās atmiņās visu mūžu. Paldies Tev par visu, mammīt. Mīlam Tevi," paudusi Kiviča
https://jauns.lv/raksts/zinas/711768-muziba-devusies-lienes-kivicas-mamma-rudite-liepina