Neiil @ 29.03.2026 19:53forši, ka visi var redzēt kāda mūsu Lienīte ir bez megafiltriem....tas nekas ka sejas izmēri ×2🤣🤣🤣🤣
LabaDabaDa @ 29.03.2026 20:20Liene tik lepni tur notis, it kā viņa tās prastu :D
Īstenībā vienkārši vārdus droši vien nav iemācījusies :D
Ja nopietni, viņai ir tik nenormāli pretīga balss - kā ar naglu pa stiklu. Kurš viņai atļāva iet uz kora skati? Ja nu viņa tiešām sāks dziedāt, būs auzas.
Natali @ 29.03.2026 21:24Nesekoju līdzi Kiviču drāmai, bet pateikt, ka Liene izskatās pēc bufetnieces, vulgāri un kas vēl tika rakstīts- jūs nopietni? Viņa izskatās ļoti skaista un izceļas uz pārējo fona. Es saprotu, ka nepatīk cilvēks, dēļ viņas rīcības, bet kaut kādai objektivitātei ir jābūt. Gribētos redzēt, kas ir tās sievietes, kuras sēž aiz tiem profiliem, noliekot par izskatu.
Natali @ 29.03.2026 21:24Nesekoju līdzi Kiviču drāmai, bet pateikt, ka Liene izskatās pēc bufetnieces, vulgāri un kas vēl tika rakstīts- jūs nopietni? Viņa izskatās ļoti skaista un izceļas uz pārējo fona. Es saprotu, ka nepatīk cilvēks, dēļ viņas rīcības, bet kaut kādai objektivitātei ir jābūt. Gribētos redzēt, kas ir tās sievietes, kuras sēž aiz tiem profiliem, noliekot par izskatu.
Adele4 @ 29.03.2026 19:16Jauktais koris Vivat. Lienes māsa arī tur dzied. Un karaliene,protams, pašā priekšā bildē.
fuzzypants @ 29.03.2026 20:41Tā… kopš kura laika Liene dzied korī???
Ar mizlu kāpuriem, pieliktiem matiem, 10kg fillerq sejā un tonnu make-up jebkuru var uztaisīt tādu. Realitātē tas viss bieži izskatās pavisam citādi. Jau te seja vien 2x platāka un ne tuvu kā Planckas instā , no injekcijām un alko kombo neglābj nekas.Natali @ 29.03.2026 21:24Nesekoju līdzi Kiviču drāmai, bet pateikt, ka Liene izskatās pēc bufetnieces, vulgāri un kas vēl tika rakstīts- jūs nopietni? Viņa izskatās ļoti skaista un izceļas uz pārējo fona. Es saprotu, ka nepatīk cilvēks, dēļ viņas rīcības, bet kaut kādai objektivitātei ir jābūt. Gribētos redzēt, kas ir tās sievietes, kuras sēž aiz tiem profiliem, noliekot par izskatu.
Adele4 @ 29.03.2026 19:16Jauktais koris Vivat. Lienes māsa arī tur dzied. Un karaliene,protams, pašā priekšā bildē.
BugsPony @ 29.03.2026 22:05
liene kiviča ne tikai dzied, bet ir arī rokstāra menedžere, profesionāla filmētāja, dejotāja, matu audzētāja, mele, onkoloģe, politiķe, reality star, aktrise, autore, gleznotāja, apakšsvārku izgudrotāja, profesionāla apakšbikšu vicinātāja, alkoholiķe, bērnu pametēja, alimentu nemaksātāja, sūdu ventilatoru īpašniece, pasaules apceļotāja - travel blogger.
Iespējams, ka vēl kaut ko aizmirsu. Droši varat papildināt sarakstu ar lienes īpašajām spējām.
nopietni, neredzi atšķirību starp normālām, simpātiskām sievietēm un vulgāru mākslīgo “skaistumu”? Tad man tiešām Tevis žēl, jādomā, ka arī Didriksone Tev liekas simpātiska. Tiesa, atvainojos stacijas bufetniecēm, bet tas ir tāds klišejisks tēls bezgaumīgi krāsotai un pucētai sievietei.Natali @ 29.03.2026 21:24Nesekoju līdzi Kiviču drāmai, bet pateikt, ka Liene izskatās pēc bufetnieces, vulgāri un kas vēl tika rakstīts- jūs nopietni? Viņa izskatās ļoti skaista un izceļas uz pārējo fona. Es saprotu, ka nepatīk cilvēks, dēļ viņas rīcības, bet kaut kādai objektivitātei ir jābūt. Gribētos redzēt, kas ir tās sievietes, kuras sēž aiz tiem profiliem, noliekot par izskatu.