Ariete @ 26.03.2026 12:34Alkohols iznīcina smadzeņu šūnas - Kiviči ir labs piemērs.
Linduxis @ 26.03.2026 12:19Nu mosh domā to pasākumu, kur viņai bija tā zilā kleita humpjos nopirkta?
Castorella @ 26.03.2026 13:04Kas jauns rakstā man visvairāk patīk tas, ka nopublicēts Lienes rakstītais. Tagad, kad viņa centīsies tēlot laipno Lienīti, varētu katrreiz atgādināt šo “laipnību”. Un interesanti, ko Kivičs ir tādu pateicis telefonsarunā, ka policija noteikusi tuvošanās aizliegumu? Bez pamatojuma jau tas nebūtu. Cik saprotu, Kerkira bijusi pietiekami gudra, lai sarunu ierakstītu.
tak ezīšfestā arī draudēja terroraktu vai ko tādu uztaisīt, kad viņu toreiz cancelēja. Tā pati plušķe tak arī draudējusi savos delīrija q&a svešus cilvēkus šaut nost. Reāli divi garīgi slimi cilvēki.Minelūše @ 26.03.2026 14:14Ja tā ir viņa stratēģija panākt, lai koncertus vairāk izpērk, tad nezinu, uz ko tas nostrādās. Es noteikti neietu uz tāda cilvēka koncertu, kurš publiski vemj žulti, lamājas, draud, šķaidās ar sūdiem. Tā būtu konkrēta antireklāma.
Un viņš tak jau Madarai draudēja nošaut, iespējams, ka ko līdzīgu arī Kerkirai pateica. No tā agresīvā lopa jau visu var sagaidīt.
Minelūše @ 26.03.2026 14:14Ja tā ir viņa stratēģija panākt, lai koncertus vairāk izpērk, tad nezinu, uz ko tas nostrādās. Es noteikti neietu uz tāda cilvēka koncertu, kurš publiski vemj žulti, lamājas, draud, šķaidās ar sūdiem. Tā būtu konkrēta antireklāma.
Un viņš tak jau Madarai draudēja nošaut, iespējams, ka ko līdzīgu arī Kerkirai pateica. No tā agresīvā lopa jau visu var sagaidīt.
Tuana @ 26.03.2026 13:54Koncertus tā švaki pērk, tā nu Adrītis domāja, domāja un izdomāja, kuru no sava tuvāko loka kā kārtējo upuri atkal pamest zem riteņiem saplosīšanai. Un Andrītis atkal slavas virsotnē, Andrītis mediju apritē, par viņu atceras, par viņu raksta portālos, par viņu šūmējas, tūlīt visi skries izķert koncertiņus! Šāda veida “reklāmas” stratēģijas Andrītis pielieto ar vismaz tikpat lielu regularitāti, cik Ļenka saslimst ar vīrusiņiem, alerģijām, sistēmiņām un temperatūriņām.
🤮
Minelūše @ 26.03.2026 14:14Ja tā ir viņa stratēģija panākt, lai koncertus vairāk izpērk, tad nezinu, uz ko tas nostrādās. Es noteikti neietu uz tāda cilvēka koncertu, kurš publiski vemj žulti, lamājas, draud, šķaidās ar sūdiem. Tā būtu konkrēta antireklāma.
Krizdole @ 26.03.2026 12:44Kerkirai dzeltenajai presei vajadzētu sniegt kārtīgu interviju, kur izstāsta visu par abiem alkāniem un beidzot nolidzināt viņus līdz ar zemi. Riebjas tā viņu pārākuma apziņa, alkāni un parazīti ar zvaigzni pierē sadomājušies no sevis un neviens nekad viņus nenoliek pie vietas 🤮