Mazaa15 @ 04.02.2022 19:15Andrītis jauni komenti, kā es pārsmējusies. Kura ielika? ?Labais?
LaikamGarlaicigi @ 04.02.2022 19:29
??? Andris būs vakardien atmodinājis trollēnus no ziemas miega ar savu statistiku un diagnozēm. Forumnieces rokraksts. Aļika tupeles un melnās apakšbikses....
Shayk @ 04.02.2022 19:48Man liekas, ka Lenka izvairas Miu radit, jo tur jau aklam jabut, lai neredzetu, ka tam bernam nav viss kartiba. Diezmzel. Gan jau slepj no attiecigajam iestadem.
LaikamGarlaicigi @ 04.02.2022 20:12Līdz cikiem Norvēģijā pārdod 4% mežezerus? Šis nebija Ļenkas klasiskais joziens uz bodi, ķip nosvinēt olimpisko spēļu atklāšanu?
LaikamGarlaicigi @ 04.02.2022 20:12Līdz cikiem Norvēģijā pārdod 4% mežezerus? Šis nebija Ļenkas klasiskais joziens uz bodi, ķip nosvinēt olimpisko spēļu atklāšanu?
McSara @ 04.02.2022 20:12
Skumji ir tas, ka Lienei ir laiks un līdzekļi, lai uzliktu tās bezjēdzīgās skropstas un nagus! Bet tajā pašā laikā, kopš viņi ir Norvēģijā Mia ir bijusi pie ārsta?! Kaut kā neliekas un tas ir bēdīgi!
McSara @ 04.02.2022 20:12
Skumji ir tas, ka Lienei ir laiks un līdzekļi, lai uzliktu tās bezjēdzīgās skropstas un nagus! Bet tajā pašā laikā, kopš viņi ir Norvēģijā Mia ir bijusi pie ārsta?! Kaut kā neliekas un tas ir bēdīgi!
Mazaa15 @ 04.02.2022 20:19
Savāda bij vakardienas histēriskā kliegšana, tā pat pēc raudāšanas ne izklausījās. Live bērniņš nerunā 0 emocijas.
Negribas aprunāt, cerams mazulim viss ok. Savādi liekas gan. Bērnu neiralogu apmeklētu viņu vietā, ja šāda mazā visu dienu
Iespejams ari vienus un tos pashus pachus liek atkartoti. Tapec ari neturas uz sejas un slid leja. Nav neviena ieraksti,kur vinja paraditu ka tos liek uz sejas. Ta pat ar vitaminiem.TeaPot @ 04.02.2022 16:19tukšas nu jau gan nebūs, ja Ļenka turpinās tikai atrādīt izbērtas uz galda un pēc tam atpakaļ burkā samest. kaut kā neviens storijs nav bijis, kur actually redz, ka tās kapsulas tiek dzertas. tāpat kā aizlīmētā drainiņu paka, "superīgs produkts, ļoti palīdz," nevienu reizi nav dzerts ?
😂😂😂C00L Dzipsy @ 04.02.2022 17:26
No drošiem avotiem zinu, ka lieto šīs, katru pa 2 tabletēm no rīta un 2 tabletes vakarā.
Doradu gatavoju cepeshkrasni follija un sho zivi varetu gatavot ta pat. Lasi tvaiceju. Tunci gatavoju uz Grilla pannas bez elljas vai ari ka tartaru,bet tad tiek pievienota ljoti kvalitativa ellja un ljoti maza daudzuma. Nevienu zivi necepju ellja.Marleena @ 04.02.2022 18:28
Kur tad vēl diez zivi cept, ja ne pannā?
Un kāda tad būtu sliktā eļļa?
Rapšu, saulespuķu, olīvu ir labas. Citu nemaz nav piedāvājumā, kuras būtu pie sliktajām pieskaitāmas.
Ka tik kaut kur piekasīties, nezin kur.
vivii @ 04.02.2022 20:27
Jā, man arī likās un liekas dīvaini, ka nerunā.
Katru dienu redzu tādus mazos bērnudārzā, visi čalo kaut ko savā valodā kā jautrie murkšķi ?reizēm tik smieklīgi kā viņi visi smejās un urkšķinās, bet Mia vispār neko nebubina.
Par to histēriju pēc pamošanās, tur gan ir dažādi, mans puika arī tā modās, ar baigo bļāvienu un raudāšanu, draudzenes bērns arī tāpat mostas tajā vecumā. Vecāki nebija blakus, kad pamodās, tāpēc no vienas puses, loģiska reakcija.
Mazaa15 @ 04.02.2022 21:10Kura Līgu ielikusi, komentos???Tik labi samontēts.