Wonder woman @ 03.02.2022 18:45Kad tā grāmata būs gatava,pavasaris nav vairs aiz kalniem,nav jau jāsāk reklamēt !?
Man liekas pie situacijas,kad nav finanses,uz grāmatas publicēšanu riktīgi vajadzētu fokusēties,bet gan jau to grāmatu neviens negrib izdot?
Pama @ 03.02.2022 12:31
Nu paga, paga. Mīl jau ļoti, Liene taču Andra meitenēm matus ir mazgājusi pat ar KONDICIONIERI ?
LaikamGarlaicigi @ 03.02.2022 19:43Nez ko Andris atkal Kvīnsdālē dara? Atkal mežā? Pēdējā laikā tie Andra "pozitīvie posti" ir tā kā nedaudz pret izlietni atsitušamies, bet ok. Selfijs ar glītu zirdziņu.
vivii @ 03.02.2022 20:19Man ir aizdomas, ka Andra katliņš sāka vārīties tajā momentā, kad uzzināja par Madaras jauno pielūdzēju, noteikti savā galvā bija izdomājis, ka diez kuram tāda, ar diviem bērniem būs vajadzīga! Bet re, Madara uzplauka, atrada jaunu mīlu, dzīvē viss ok, jaunība rit pilnā sparā, bet Andžam jādzīvo ar vecu pleksti.
Jo vairāk Andžas katliņš vārījās, jo arī Ļenačka palika tramīgāka un agresīvāka un tad arī sākās, visas ieroču un sarkano mapīšu sāgas, saplēstie legingi un viss pārējais.
Tā es redzu to situāciju hronoloģiski ?
Tusnelda @ 03.02.2022 20:55
Tev taisnība. Kivičs vislaik dzīvoja ar apziņu, ka gan jau Madara viņu paņemtu atpakaļ, ja tikai VIŅŠ gribētu. Un te nu izrādās, ka Madara var savu dzīvi iekārtot arī bez neaizvietojamā Andra Kiviča. Šitāds abloms šamo izsita no sliedēm. Turklāt Madaras draugs labi saprotas ar meitenēm. Tur jau trakam jāpaliek! Bet smieklīgi, kā blozga Ļenka satraucās, un sāka gānīties. Zina pavecā dzeguze, ka viņas pozīcijas ļoti nedrošas.
Twinkle @ 03.02.2022 21:35Žēl, ka nevaru iekomentēt live, Lieņux mani nobloķēja vai nobanoja, nezinu, katrā ziņā tāaaadas pretrunas tur notiek, divas duras gudri dirš, nu Liene pārsvarā. Visi nabadzīti nodirš un viņa nesaprotot kā tā var!? Laikam amnēzija piemeklējusi. Katrā ziņā, ja Liene drusku nenomierināsies tur var Jekaterina arī atnākt, jo izskatās, ka vai nu no tā uzbudinājuma stāvokļa izslēgsies vai aizies ciet pēc tam un būs mums cirks storijos pēc live.
Twinkle @ 03.02.2022 21:18Lieņux tā uzvilkusies savā live, ka pilnīgi bez elpas, tai otrai acis lielas, laikam domā wtf kur es esmu nonākusi ar šito?
vivii @ 03.02.2022 22:17Kāda uzdrošinājās kaut ko pajautāt par balto škodu? :D
vivii @ 03.02.2022 22:17Kāda uzdrošinājās kaut ko pajautāt par balto škodu? :D