Ariete @ 10.02.2026 11:24Tajā reels kur viņai sien to lakatu ap galvu viņa tik ļoti izskatās pēc kaut kādas čigānu raganas uz Džolijas profils arī superīgi redzams ?
Pārsmējos 😁 Man tas viņas deguns atgādina Džeksonulauku bāba @ 10.02.2026 11:35
Tantuks tak tur totālā pālī :D :D Cenšas neelpot un sirds lec pa muti ārā :D
lauku bāba @ 10.02.2026 11:35
Tantuks tak tur totālā pālī :D :D Cenšas neelpot un sirds lec pa muti ārā :D
par ko tad viņa to stilistu algos un pirks drēbes?🤣 Joprojām staigā ex vīra pirktajās 2000 gadu drēbēs ....Pata @ 10.02.2026 12:34Atkārtošos!!! Liene, noalgo stilistu, sāc ģērbties normāli nevis kā veca ome. Ko Tu esi sev sakrāmējusi virsū????
Andrim kājās opīšu čības? Tas grauj visu koptēlu.
Knabsab @ 10.02.2026 12:46Nu Pakulas bezstils ir vienkārši kaut kas neaprakstāms ? kaaaa var ienākt prātā vilkt apakšsvārkus kā pamata apģērbu? Viņa kā krievu duņka, tās kas pēc kara ievācās izsūtīto mājvietās un vilka naktskreklus kā kleitas un frotē dvieļus kā apmetņus.
Un vēl man patik, ka viņa vienmēr izliekas, ka ceļojumā ir ilgāk nekā reāli. Šodien liek storijus, lai gan pēc kaķu vācējas pousta skaidrs, ka jau vakar šie ir atgriezušies. Mia droši vien jau nogrūzta dārziņā un paši pirž dīvānā.
Mathilde @ 10.02.2026 13:15Tak viņai ir tie mentālie traucējumi! Ko jūs gribiet no viņas? Viņa kautko ķer un grābj no citiem ietekmeļiem, dzīvo fantāzijās, ka viss, ko viņa rāda, ir baigi rīčīgs un vienreizējs.
Psiholoģiskas un fiziskas traumas, ģenētika vai vēl kas cits.
Rozāforums @ 10.02.2026 13:34
:D +++, man arī jau vakar likās ka noteikti ir atpakaļ LV un tagad kā klasika vēl 3 dienas liks storijos tā itkā viņi vēl būtu tur, nevis dzertu mežezeru mājās uz dīvāna
Knabsab @ 10.02.2026 12:46Nu Pakulas bezstils ir vienkārši kaut kas neaprakstāms ? kaaaa var ienākt prātā vilkt apakšsvārkus kā pamata apģērbu? Viņa kā krievu duņka, tās kas pēc kara ievācās izsūtīto mājvietās un vilka naktskreklus kā kleitas un frotē dvieļus kā apmetņus.
Un vēl man patik, ka viņa vienmēr izliekas, ka ceļojumā ir ilgāk nekā reāli. Šodien liek storijus, lai gan pēc kaķu vācējas pousta skaidrs, ka jau vakar šie ir atgriezušies. Mia droši vien jau nogrūzta dārziņā un paši pirž dīvānā.