Stella99 @ 03.02.2022 12:09Kur jums ir kādi tieši pierādījumi, ka Kivičs nemaksā? Un kāpēc Madara kaut kā neapstrīd visas publiskās nomelnošanas? Kā jau teicu, neaizstāvu viņus, bez grēka nav neviens, bet es esmu pilnīgi drošs, ka gan Kivičs, gan Ļenka savus bērnus mīl un grib viņiem tikai labu.
Tusnelda @ 03.02.2022 11:17
Ak, Andris stāstīja! Parazīts, melis un liekulis, kam vārdi parasti ļoooti atšķiras no darbiem, ir Tavs uzticamais informācijas avots? Starp citu, par alimentiem. Neviens netraucēja "gada tēvam" aiziet uz tiesu un apstrīdēt alimentu summu. Bet viņam acīmredzot tajā laikā svarīgāk bija kopā ar savu soulmaitu piespermot ūdens kublus appelējušos viesu namos. Viens no tiem jau nobankrotēja. Droši vien potenciālie klienti atsauca rezervācijas, uzzinot, ka kublā vārtījies Kivičs.
LilyLady @ 03.02.2022 12:18
Aha, protams, ir viegli mīlēt bērnus no attāluma. Kad nav jāgādā ikdienā, nav jādomā, ko visa lielā ģimene ēdīs, ko vilks mugurā, nav naktīm jāsēž pie saslimuša bērna gultiņas, nav jāved pie ārstiem un jāpalīdz mācībās. Jebal tāda "mīlestība", tā nav neko vērta!
Abi Kiviči ir bezatbildīgi cūkas. Un punkts.
Stella99 @ 03.02.2022 12:38Un Madara ir 100% svētā, ne? Kāpēc tad viņas dzīvoklī bērns varēja tikt pie ieroča? Kāpēc viņa piespieda bērnu kā pantiņu pateikt Tēt es negribu tevi satikt?
Stella99 @ 03.02.2022 12:38Un Madara ir 100% svētā, ne? Kāpēc tad viņas dzīvoklī bērns varēja tikt pie ieroča? Kāpēc viņa piespieda bērnu kā pantiņu pateikt Tēt es negribu tevi satikt?
Oi nevaru😁 kādēļ Madara neapstrīd? No kuras palīgskolas esi izmukusi? Adekvāti,normāli cilvēki netīro veļu nemazgā publiski un domā arī par bērniem.Un kur pierādijumi ka nemaksā? UGF parāds!Stella99 @ 03.02.2022 12:09Kur jums ir kādi tieši pierādījumi, ka Kivičs nemaksā? Un kāpēc Madara kaut kā neapstrīd visas publiskās nomelnošanas? Kā jau teicu, neaizstāvu viņus, bez grēka nav neviens, bet es esmu pilnīgi drošs, ka gan Kivičs, gan Ļenka savus bērnus mīl un grib viņiem tikai labu.
Madara neapstrīd, lai nenolaistos līdz viņu zemejam līmenim. Izmanto likumiskos instrememtus. Par to Madara ir cienīta, kamēr šis pārītis tiek aizmirsts vai pieminēts kā apsmiekla objekts!Stella99 @ 03.02.2022 12:09Kur jums ir kādi tieši pierādījumi, ka Kivičs nemaksā? Un kāpēc Madara kaut kā neapstrīd visas publiskās nomelnošanas? Kā jau teicu, neaizstāvu viņus, bez grēka nav neviens, bet es esmu pilnīgi drošs, ka gan Kivičs, gan Ļenka savus bērnus mīl un grib viņiem tikai labu.
bet kāpēc pats Kivis runāja ar meitu manipulējoši? Ja zini, ka kivis maksāja, tad jau ir tik pat spēcīgi pierādījumi, ka Madara ir IEMĀCĪJUSI teikt, ka negrib satikt.Stella99 @ 03.02.2022 12:38Un Madara ir 100% svētā, ne? Kāpēc tad viņas dzīvoklī bērns varēja tikt pie ieroča? Kāpēc viņa piespieda bērnu kā pantiņu pateikt Tēt es negribu tevi satikt?
Stella99 @ 03.02.2022 12:09Kur jums ir kādi tieši pierādījumi, ka Kivičs nemaksā? Un kāpēc Madara kaut kā neapstrīd visas publiskās nomelnošanas? Kā jau teicu, neaizstāvu viņus, bez grēka nav neviens, bet es esmu pilnīgi drošs, ka gan Kivičs, gan Ļenka savus bērnus mīl un grib viņiem tikai labu.
Tusnelda @ 03.02.2022 13:14
Tieši šī ieroča lieta parādīja Kiviča derdzīgumu visā krāšņumā. Bērns rakņājas pa skapīti un atrod ieroci. Stāsta tēvam kā lielu noslēpumu : 'tēt, es nevienam neteicu, tikai tev pastāstu!" Un tā vietā, lai jautājumu risinātu ar Madaru, mīlošais tēvs kārtējā dzērumā izkviec pa visu valsti to, ko bērns viņam uzticēja. Publiski paziņo, ka izsaucis policiju. Lai bērnam būtu vainas sajūta, ka viņas dēļ mammai nepatikšanas.
LilyLady @ 03.02.2022 13:57
Es zinu, ka īstenībā bija vēl pretīgāk - kad bērni bija palikuši vieni, Madara strādāja, Kivičs ar savu veco rozīni ielīda Keitijai līdzi dzīvoklī un visu izokšķerēja. Tāpēc arī bija tik informēts, ka ledusskapī esot daudz alko, zināja naktskapīšu saturu un murmulēja par sarkanām dokumentu mapēm. Un tad bija Lienei īss video, kur Kiviča mammja mājās ierodas dusmīga Madara un skaidrojas, jo beidzot nopietni izbesījās par abu alkonautu nekaunību.
Madara jau tā ilgi izturēja un bija iecietīga, ļaujot bērniem tikties ar dzērājtētiņu. Es viņas vietā krietni ātrāk būtu piegriezusi skābekli bērnu tikšanām ar Kivičiem - ko tie bērni tur redzēja vasarā: mūžam šmigainu/pohainu fāteri, kas lamājas savos laivos. Un visiem vēl vienā gultā bija jāguļ omītes būdā, un jādzird kā kukuška lien sipties pie Andrīša.