KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 1501
Reģ: 17.06.2024
Piano @ 20.12.2025 22:23
Te viena rakstīja , ka jāziņo kaut ANONĪMI... Bet kāpēc ne atklāti?

Kaut kā neiedomājos. Viņa taču liek lokācijas, kādos bāros ar visu taboru atrodas. Zvans policijai, ka bārā ir nepilngadīgs bērns un vecāki neskaidrā prāta un viss.
20.12.2025 22:57 |

Reitings 9791
Reģ: 29.08.2023
Te dažas bildes no vakardienas izcilā mūziķa koncerta Liepājā. Kviecis savā krāšņumā un vienā no bildēm ar šota glāzi rokā https://www.liepajniekiem.lv/izklaide/foto-un-video-ar-z-scars-un-ziemassvetku-dziesmam-uzstajas-andris-kivics/
20.12.2025 23:40 |

10 gadi
Reitings 1210
Reģ: 22.10.2009
jopcik cik tragiski viss tajas bildes izskatas..kautkada prosta iedzertuve izskatas ar briesmigiem dzerajiem veciem....un tas nabaa berns sitada kompanija?kasmars konkrets
21.12.2025 00:01 |

Reitings 36123
Reģ: 21.10.2022
Smaidinsh @ 20.12.2025 23:40
Te dažas bildes no vakardienas izcilā mūziķa koncerta Liepājā. Kviecis savā krāšņumā un vienā no bildēm ar šota glāzi rokā https://www.liepajniekiem.lv/izklaide/foto-un-video-ar-z-scars-un-ziemassvetku-dziesmam-uzstajas-andris-kivics/

!! J Ē Z U S !!
- kāds prasts gaģīts , lēta dzertuve !! uz vienīgā galda pat zacene nav , vodku vietējie no kakliņa kvasī un ar aliņu uzdzer !!
- BOMŽATŅIKS-
( par vietejo alkānu purniem neizteikšos )
- tur tusēja 5gadniece un tu to pieļāvi būdama tājā miskastē uz vietas par čiriku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurā bildē esi redzama pati ???????????
21.12.2025 00:19 |

Reitings 16878
Reģ: 01.07.2024
Ambulance @ 21.12.2025 00:19

!! J Ē Z U S !!
- kāds prasts gaģīts , lēta dzertuve !! uz vienīgā galda pat zacene nav , vodku vietējie no kakliņa kvasī un ar aliņu uzdzer !!
- BOMŽATŅIKS-
- tur tusēja 5gadniece un tu to pieļāvi būdama tājā miskastē uz vietas par čiriku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurā bildē esi redzama pati ???????????
Varbūt Visaugstākais mani kādreiz sodīs par iedomību... bet es tādus pasākumus kā bildēs redzamais, saucu par "neglīto cilvēku salidojumu". Tiešām tādi purni Liepājā dzīvo?
21.12.2025 00:39 |

Reitings 36123
- pivičam mazā šota glāze ir redzama tikai vienā bildē , kuru pati ku#ce pasniedz
pārējās divās bildēs , jau strebj konkrēti 0.5 l rumcolu vai vodkacola !!
- ku#ce pie novusa pļēguriem šķiet tusēja , kamēr mauglis tika turēts iespundēts kambarī lai TIK TOK story taisītu , piedevām kambarī arī tak pļēguroja tie sveši veči !!
- jebaķj , tas vēl maigi teikts !!!!
( ar binokli visas bildes 10x izlūrēju )
21.12.2025 00:51 |

Reitings 9791
Reģ: 29.08.2023
Ambulance @ 21.12.2025 00:19

!! J Ē Z U S !!
- BOMŽATŅIKS-
Es tikai ieraudzīju bildes, nebiju tur😀
Zināju, ka tāda vieta Liepājā ir. Atsauksmes nav tās labākās. Šis pat liek aizdomāties vai pats Andris redz, kā no malas izskatās? Pirms n-tajiem gadiem ar grupu varbūt bija klausāms, jā. Bet kopš ir kopā ar Lieni ir tikai un vienigi degradējies. Kādreizējās izpārdotās skatuves ir nomainījis pret ieskrietuvēm un lievenīšiem…Pati esmu diezgan nošokējusies par iepriekš sievietes rakstīto, ka Mia esot bijusi līdz. Cik ilgi mēs uz šo noskatīsimies? Ja bija bail tur esot zvanīt, tad kaut vai būtu izgājusi ārā un uzzvanījusi pašvaldibas policijai, ka redz mazu bērnu tādā vidē nakts laikā. Tas nav normāli. Mēs izlasam un neko, bet tam mazajam bērnam var rasties nopietnas sekas…
21.12.2025 00:54 |

Reitings 36123
Smaidinsh @ 21.12.2025 00:54
Es tikai ieraudzīju bildes, nebiju tur?
Zināju, ka tāda vieta Liepājā ir. Atsauksmes nav tās labākās. Šis pat liek aizdomāties vai pats Andris redz, kā no malas izskatās? Pirms n-tajiem gadiem ar grupu varbūt bija klausāms, jā. Bet kopš ir kopā ar Lieni ir tikai un vienigi degradējies. Kādreizējās izpārdotās skatuves ir nomainījis pret ieskrietuvēm un lievenīšiem…Pati esmu diezgan nošokējusies par iepriekš sievietes rakstīto, ka Mia esot bijusi līdz. Cik ilgi mēs uz šo noskatīsimies? Ja bija bail tur esot zvanīt, tad kaut vai būtu izgājusi ārā un uzzvanījusi pašvaldibas policijai, ka redz mazu bērnu tādā vidē nakts laikā. Tas nav normāli. Mēs izlasam un neko, bet tam mazajam bērnam var rasties nopietnas sekas…

Mīļā ! Jautājums kurā bildē esi redzama pati , ir adresēts tai forumniecei , kura mūs šeit dikti detalizēti informēja par notiekošo Liepājā , jo viņa bija apmeklējusi šo pritonu , kuru pat par ''lieveni'' nosaukt nevar .
21.12.2025 01:13 |

Reitings 329
Reģ: 01.08.2022
qwe @ 20.12.2025 11:05
Labrīt, dārgās lezbītes. Vakar man beidzot bija tā laime ievērtēt kvieci dzīvajā. Sākās viss ar 40 min nokavēšanos. Dzeltenais spoks diezgan maz lekāja apkārt un filmēja, bērns kā izskrēja no aizskatuves, tūlīt arī dzina prom, lai nenāk ārā. Kviecim pie kājām stāvēja kokteilis, Liene ik pa laikam pienesa šotiņus un zaceni ? labākie momenti:
1. Pēc pāris dziesmām kviecim viens apdzēries sāka kko aiz muguras dejot, tai brīdi Andris uzsprāga, sāka lamāties blad dalbajobs utt ka viņam neviens aiz muguras nelēkās, mazums kas viņam ienāk prātā, pa galvu dot utt man likās viņš ģitāru nometīs un tam nabagam nesīsies virsū?riktīgi agresīvs palika. Tad viņš paziņoja 15 min pauzi, realitātē atgriezās pēc stundas uz skatuves , bet lieli mākslinieki jau dara kā grib ?
2. Vienu brīdi sieviešu tualetē ieskrēja noraudājusies Mia un prasīja salvetīti.
3. Liene praktiski visu laiku ar kaut kādiem večiem runāja pie bāra, tā smaidīja un jutās kā zvaigzne tur. Vienu brīdi pie viņas pieskrēja Mia un Liene viņai pateica, ej atpakaļ skaties telefonu. Vīrietis no manas kompānijas, kas par orangutāniem neko nezina, teica- kāda tā sieva izskatās, galīgi nodzerusies liekas, uzpampusi, kas viņai ar to degunu un lūpām?
Bet kā kviecītis atmaiga, kad šim ar aci piemiedza un uzmsaidīja , uzreiz actiņas iedzirsktījās ?
Tādā karaoke bārā tā viņa dziedāšana tur ļoti iederējās, pat nebija tik traki, kaut kā labāk arī izskatījās kā video... Liene gan plata kā divdurvju skapis, no žagariņa dikti tālu.
Tas tā īsumā. ?
Par miu ļoti žel bija tovakar, tas visu omu gandēja, jo acīmredzami viņa bija nelaimīga, noraudājusies un nomocījusies. No plkst 21-2 naktī vismaz pa mazu aizskatuves istabiņu ar telefonu pavadīt laiku ....brrr

Es ceru, ka tu izsauci policiji par to, ka bērns bārā, nakts laikā…
Ja ne, tad atvaino, tu neesi gudrāka tar to idiotu pāri
21.12.2025 01:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits