KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

10 gadi
Reitings 9273
Reģ: 17.09.2009
Altra @ 06.12.2025 21:33
Viņš redeli pazaudēja ?
🤣
06.12.2025 21:47 |

Patīk
Reitings 619
Reģ: 02.05.2020
Linduxis @ 05.12.2025 20:42
Nu nē, blondi mati, kad netiek vairākas dienas mazgāti, tādi paliek. Ir jāmazgā teju katru dienu, lai dabūtu svaiguma efektu. Un jākopj ar sakarigiem līdzekļiem.
lielākā daļa sieviešu matus mazgā nepareizi, tāpēc ir tā, ka jāmazgā katru dienu.
1.kļūda - mazgā, lietojot daudz par daudz šampūnu un, pirms liekot saknēs, kārrtīgi rokās nesaputo. Viņam ir jābūt putās, pirms liek saknēs.
2.kļūda - mazgā tikai vienreiz. Vienreiz ieliek šampūnu, izskalo, kondicionieris - viss. Nē, ar minimālu daudzumu šampūna ir jāmazgā 2x.
3.kļūda - lieto pārāk piesātinātus līdzekļus. Ja mati ir blondi balināti, ieteicami pat vairāki šampūni. Viens, kas kopj balināto, otrs, kas reāli kopj galvas ādu. Ja galvas āda ir taukaina, šāds šampüns ilgtermiņā bojās matu garumu, jo nav pietiekami barojošs. Pamīšus jālieto šampūns blondajiem.
4.kļūda - liek maskas un kondicionierus pārāk tuvu saknēm un tura par ilgu. Mats var uzsūkt tikai tik, cil var uzsūkt. Nav maska jātur matos diennakti!
5.kļūda - kārtīgi neizskalo matus gan pēc šampūniem, gan kondicionieriem
6.kļūda - žāvē matus "dabīgi" nežāvējot ar fēnu. -tas ne tikai veicina taukošanos, bet arā dažādas ādas problēmas, kā ādas sēnìtes. Galvas ādai ir jābūt sausai - garumu varam atstāt lai paši žūst.
Piecas kapeikas, nav par ko.
06.12.2025 22:13 |

Reitings 52
Reģ: 12.03.2018
Man visvairāk pārsteidz tas,ka atļaujās filmēt privātus pasākumus.Es negribētu,pasūtot mākslinieka koncertu,ka filmē un pēc tam pubilcē soc tīkols.
Mani tas pārsteidz katru reizi kad viņa liek tos storry.
Tas tiek saskaņots ar KATRU cilvēku pasākumā?
06.12.2025 22:38 |

Reitings 8974
Reģ: 22.03.2024
Mangosaldejums @ 06.12.2025 22:13
lielākā daļa sieviešu matus mazgā nepareizi, tāpēc ir tā, ka jāmazgā katru dienu.
1.kļūda - mazgā, lietojot daudz par daudz šampūnu un, pirms liekot saknēs, kārrtīgi rokās nesaputo. Viņam ir jābūt putās, pirms liek saknēs.
2.kļūda - mazgā tikai vienreiz. Vienreiz ieliek šampūnu, izskalo, kondicionieris - viss. Nē, ar minimālu daudzumu šampūna ir jāmazgā 2x.
3.kļūda - lieto pārāk piesātinātus līdzekļus. Ja mati ir blondi balināti, ieteicami pat vairāki šampūni. Viens, kas kopj balināto, otrs, kas reāli kopj galvas ādu. Ja galvas āda ir taukaina, šāds šampüns ilgtermiņā bojās matu garumu, jo nav pietiekami barojošs. Pamīšus jālieto šampūns blondajiem.
4.kļūda - liek maskas un kondicionierus pārāk tuvu saknēm un tura par ilgu. Mats var uzsūkt tikai tik, cil var uzsūkt. Nav maska jātur matos diennakti!
6.kļūda - žāvē matus "dabīgi" nežāvējot ar fēnu. -tas ne tikai veicina taukošanos, bet arā dažādas ādas problēmas, kā ādas sēnìtes. Galvas ādai ir jābūt sausai - garumu varam atstāt lai paši žūst.

Parejos neiedzilinajos, bet nezinu no kurienes esi ravusi 6. kludu. Es jau gadiem lauju “dabigi” matiem zut, iznemot ejot pie friziera, un nav man nekadas adas problemas vai taukaini mati. Un daudz manu draudzenu un pazinu zave matus “dabigi” un nav nekadu problemu, tiesi otradak ir veseligi mati un nevis Lienuka stila.
06.12.2025 23:24 |

Reitings 41
Reģ: 21.04.2016
https://vm.tiktok.com/ZNHw8Rpf6dtcT-oeU8v/
Tik Tok šobrīd live lievenītis
06.12.2025 23:27 |

Patīk
Reitings 619
Rietumusawle @ 06.12.2025 23:24

Parejos neiedzilinajos, bet nezinu no kurienes esi ravusi 6. kludu. Es jau gadiem lauju “dabigi” matiem zut, iznemot ejot pie friziera, un nav man nekadas adas problemas vai taukaini mati. Un daudz manu draudzenu un pazinu zave matus “dabigi” un nav nekadu problemu, tiesi otradak ir veseligi mati un nevis Lienuka stila.
nezinu kur esam šajā pasaulē nonākuši, ka katrs visu rakstīto ņem uz sevi kā personīgu aizskaršanu, bet atvainojos, ka nepierakstīju, ka katrai situācijai ir IZŅĒMUMI un katram cilvēkam (man liekas, pašsaprotami, ne??), mati, āda, ķermenis ir citāds. Tev kas, pieci gadi? Kur esmu izrāvusi? Profesionālajā karjerā 🤦🏼‍♀️ pamēğini matu saknes kārtīgi izžāvēt, garumu atstājot izžūt dabīgi un atnāc pastāsti cik daudz ilgāk Tavi mati nebija jāmazgā. ;) un tad nāc pastāsti ko un kur izrāvi. Ja sēnītes un galvas ādas problēmas neesi norāvusi, tā ir veiksme, nevis likums.
06.12.2025 23:55 |

Reitings 115
Reģ: 21.06.2023
Mangosaldejums @ 06.12.2025 22:13

Kļuva interesanti. Kā 6. punktu var panākt, ka izžāvējas tikai galvas āda? Turēt fēnu ar roku min 15 tikai no augšas? Bet tā vai tā taču viss gaiss pūšas arī uz pārējiem matiem... Neizprotu kā var atdalīt :D Tas ir tas pats kad saka, ka jābalina tikai matu saknes. Tas nav reāli. Kā vienā gadījumā gaiss pūtīsies uz visiem matiem (ja vien mati nav vidukļa garumā, tad ticu, ka daļa ap vidukli jau nežāvēsies ar tādu pašu plūsmu kā tad, ja mati ir plecu-lāpstiņu garumā), tā arī citā gadījumā balinātājs trāpīs arī uz lielāko daļu pārējo matu.
07.12.2025 00:34 |

Reitings 8974
Reģ: 22.03.2024
Mangosaldejums @ 06.12.2025 23:55
nezinu kur esam šajā pasaulē nonākuši, ka katrs visu rakstīto ņem uz sevi kā personīgu aizskaršanu, bet atvainojos, ka nepierakstīju, ka katrai situācijai ir IZŅĒMUMI un katram cilvēkam (man liekas, pašsaprotami, ne??), mati, āda, ķermenis ir citāds. Tev kas, pieci gadi? Kur esmu izrāvusi? Profesionālajā karjerā ??‍♀️ pamēğini matu saknes kārtīgi izžāvēt, garumu atstājot izžūt dabīgi un atnāc pastāsti cik daudz ilgāk Tavi mati nebija jāmazgā. ;) un tad nāc pastāsti ko un kur izrāvi. Ja sēnītes un galvas ādas problēmas neesi norāvusi, tā ir veiksme, nevis likums.

Ui cik leciga? Drigenes apedi? 😂 Tu pati visparinati uzrakstiji un tad nu ta ari atbildeju, nu un galigi nejutos aizskara (nezinu no kurienes Tu to izravi). Man ari mati netaukojos dienas tris un vairak jo dzivoja tur kur sauss gaiss. Un es palasiju, ja daziem matu tipiem neder “air drying” bet tu pati pasniedzi “sieviesu kluda”..pati visparinaji un pati salecies. Piemeram, dabigi lokainiem un vilnaniem, ja nosusina un dabigi izzave tas tas palidz saglabat lokas. Nu nevar visu ta visparinat. Tie nav iznemumi, bet realitate, ka katram ir savs matu tips un viss ir indivuduali nevis pec vienas snites ka Tu pati to pasniedzi.
07.12.2025 01:20 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 41767
Reģ: 06.11.2022
Par to lielāko daļu sieviešu jau izklausās pēc Kiviča statistikas - tādas no pirksta izzīstas :D
Kāds murgainiem "palagiem" par matu mazgāšanu vispār sakars ar Kiviču diskusiju? Tikpat labi te varētu sākt tirgot bērnu velosipēdus, piemēram. :D
07.12.2025 04:34 |

Reitings 41767
Kas tad mūs apciemojis? Lieņukam miegs nenāk? :D Visiem komentāriem mīnusi salikti...
07.12.2025 06:06 |

Reitings 29434
Reģ: 07.06.2022
Zapte @ 06.12.2025 04:44
Mani mati. Tagad gan īsi, bet bildē mani pirms pāris gadiem. Jā, dabīgi. Mazgāti ar lētiem šampūniem - bez maskām, vaskiem utt. Nekad neesmu aizrāvusies ar skaistumkopšanu. Jā, krāsa ir dabiskā, nav krāsoti - retā īstā kastaņbrūnā. Bet kur nu man Lienes virsotnes sasniegt... Nelielos, jo tas dabas dots, ne mans sasniegums. Bet, ja nu Liene te ielūr.. vari skaust :D https://failiem.lv/u/g5dvkkcn23
smuka tautumeita 😎
07.12.2025 06:15 |

Reitings 40
Reģ: 04.10.2023
Pilnībā piekrītu par 6.punktu. Ja atstāšu matus izžūt dabīgi, tos nežāvējot, man sāksies tāda pamatīga galvas ādas nieze. Varu noplēst ādu pat līdz asinīm. Ja fēnoju,tad viss kārtībā.
Paldies arī par citiem vērtīgajiem ieteikumiem, ņemšu vērā!
07.12.2025 08:43 |

Patīk
Reitings 619
Lulo9 @ 07.12.2025 00:34

Kļuva interesanti. Kā 6. punktu var panākt, ka izžāvējas tikai galvas āda? Turēt fēnu ar roku min 15 tikai no augšas? Bet tā vai tā taču viss gaiss pūšas arī uz pārējiem matiem... Neizprotu kā var atdalīt :D Tas ir tas pats kad saka, ka jābalina tikai matu saknes. Tas nav reāli. Kā vienā gadījumā gaiss pūtīsies uz visiem matiem (ja vien mati nav vidukļa garumā, tad ticu, ka daļa ap vidukli jau nežāvēsies ar tādu pašu plūsmu kā tad, ja mati ir plecu-lāpstiņu garumā), tā arī citā gadījumā balinātājs trāpīs arī uz lielāko daļu pārējo matu.
viens veids ir - žăvē ar galvu uz leju, otrs veids ir, matus šķir, pietura ar apaļu ķemmi un žávē tikai tuvu saknēm. Tieši tā, matus šķirot, piekrāso un balina tikai saknes. Nezinu tieši kur te nav loğikas?!
07.12.2025 11:14 |

Patīk
Reitings 619
Rietumusawle @ 07.12.2025 01:20

Ui cik leciga? Drigenes apedi? ? Tu pati visparinati uzrakstiji un tad nu ta ari atbildeju, nu un galigi nejutos aizskara (nezinu no kurienes Tu to izravi). Man ari mati netaukojos dienas tris un vairak jo dzivoja tur kur sauss gaiss. Un es palasiju, ja daziem matu tipiem neder “air drying” bet tu pati pasniedzi “sieviesu kluda”..pati visparinaji un pati salecies. Piemeram, dabigi lokainiem un vilnaniem, ja nosusina un dabigi izzave tas tas palidz saglabat lokas. Nu nevar visu ta visparinat. Tie nav iznemumi, bet realitate, ka katram ir savs matu tips un viss ir indivuduali nevis pec vienas snites ka Tu pati to pasniedzi.
var vispārināt, jo te runājam par KivičLieni un Latvijas cilvēku matiem. Gadìjumā neesi Gen Z, kam katrs otra teikums ir: "bet man tā nav tātad nevienam tā nav". Guess what, man nekad nav bijis kaķis mājās, tātad cilvēki melo, ka viņiem ir, jo man tā nav. ;) (Tava loğika) Nav LV tik daudz sprogainu matu, kam derēs air-drying kā Tu te pati vispārini. Statistiski Latvijā lielākajai daļai ir "Latvijas pelēkais" matu tips, kas ir arī smalks mats (runa ir par viena mata smalkumu, nejaukt ar matu kopējo biezumu). Smalks mats, brīdī, kad sastopas ar vismazāko sebuma un ķermeņa tauku daudzumu, momentā noliecas no smaguma un pieplok pie galvas ādas. Tāpēc saknes izžāvēt ir būtiski LIELĀKAJAI DAĻAI LV sieviešu. Manā krēslā bijušas tūkstošiem galvas un es zinu, ko runāju.
07.12.2025 11:23 |

10 gadi
Reitings 17801
Reģ: 21.03.2014
Lenka vakar sapirjusi atkal aukstai zupai sastāvdaļas.
Kā neapnīk visu gadu ēst nonstop vienu un to pašu.
Man, piemēram, ziemā neprasas lapu salāti un redīsi, kur ny vēl aukstā zupa.
07.12.2025 12:27 |

Reitings 41767
Adele4 @ 07.12.2025 12:27
Lenka vakar sapirjusi atkal aukstai zupai sastāvdaļas.
Kā neapnīk visu gadu ēst nonstop vienu un to pašu.
Man, piemēram, ziemā neprasas lapu salāti un redīsi, kur ny vēl aukstā zupa.

Man patika kontrasts starp "mani mīļākie produkti" ar lēto rimi krējumu, kas kautrīgi pastumts zem salātiem, un Bauskas restorāna suši ruļļi nākamajā bildē.
Ja viņai būtu pašai sava nauda, gan jau nebūtu jāēd auksto zupu cauru gadu. :D Tad mūsu putniņš ēstu laša tartaru ka šņakst vien... :D
07.12.2025 12:47 |

10 gadi
Reitings 1175
Reģ: 22.10.2009
es nesaprotu vai man kautkas ar dzirdi nav ok,bet man skatoties to kiva dziedasanau taja kafuzi,likas,ka vins dzied diezgan normali soreiz..nesec un neslupst😀😟🧐
07.12.2025 13:19 |

10 gadi
Reitings 1175
Reģ: 22.10.2009
un tik laimigs par tam pukem,ka vinam pat pec z skars konciem neesot dotas pukes,ka seit..un tik laimis,ka meitenes buco..nabaa lienite laikam skatoties visus matus ribeja vinam izplest😀
07.12.2025 13:20 |

10 gadi
Reitings 1084
Reģ: 29.01.2009
Zhannna @ 07.12.2025 08:43
Pilnībā piekrītu par 6.punktu. Ja atstāšu matus izžūt dabīgi, tos nežāvējot, man sāksies tāda pamatīga galvas ādas nieze. Varu noplēst ādu pat līdz asinīm. Ja fēnoju,tad viss kārtībā.
Paldies arī par citiem vērtīgajiem ieteikumiem, ņemšu vērā!
nekad nežāvēju matus ar fēnu. Nav man nekādu problēmu ar galvas ādu. Bet tas jau kā kuram.
07.12.2025 15:22 |

Reitings 37327
Reģ: 21.08.2023
lottinja @ 07.12.2025 15:22
nekad nežāvēju matus ar fēnu. Nav man nekādu problēmu ar galvas ādu. Bet tas jau kā kuram.

Un ziemā, kad ir riktīgi mīnusi?
07.12.2025 15:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits