McSara @ 24.11.2025 16:08Tad Kņopiene vairs nemācās bungošanu? Te tev nu bija? šito amatu CV nevarēs rakstīt!
nu bet protams ka visi dzīvo vienā istabāNeiil @ 24.11.2025 23:51Pie ieraksta par lampiņu lasīšanai aizdomājos...viņi tiešām visi tur vienā telpā dzīvo? Abi divi bezdarbnieki, bērns un divi dzīvnieciņi....nekāda privātuma! Tās ir šausmas
A ko darīt, ja neviens īsti negrib strādāt? Ņemot vērā retos lieveņus plus autoratlīdzības piķi, viņi dzīvo diezgan labi. Turklāt Mia izmaksā vēl lētāk par kaķi, tur arī nav tēriņu. Cits bērns gribētu mantiņas, smukas drēbes, Tuttas koncertus, gardumus. Šis bērns ir mierā ar tukšu kolas pudeli.Neiil @ 24.11.2025 23:51Pie ieraksta par lampiņu lasīšanai aizdomājos...viņi tiešām visi tur vienā telpā dzīvo? Abi divi bezdarbnieki, bērns un divi dzīvnieciņi....nekāda privātuma! Tās ir šausmas
neaizmirsīsim pēc krāsām smirdošos vārnas ķēzījumus tam visam vel pa viduGaby Moreno @ 25.11.2025 07:14Nu moins, drausmīgi! Tur tak vēl mūzikas aprīkojums ,ģitāras - tas viss taču arī prasa vietu. Nezinu, nevaru iedomāties kas tā par dzīvi kurpju kastes izmēra miteklī... Pašai identisks ğimenes sastāvs, dzīvojam trīsistabniekā bet arvien biežāk domāju ka vēl plus viena istaba ar sanmezglu būtu tieši laikā, a te visi trīs 1 telpā guļ, brrr...
Minelūše @ 25.11.2025 10:12Kiviču gadījumā ir labi, ka viņi nav pastāvīgi ievākušies pie Kivja māmulītes vai vispār nedzīvo zem tilta. Kamēr Kivis vilks un spēs vēl kaut cik savu ģitāru patrinkšķināt, tikmēr viņiem būs jumts virs galvas. No Ļenkas vispār nav ko gaidīt, tā nestrādās nekad.
Minelūše @ 25.11.2025 10:12Kiviču gadījumā ir labi, ka viņi nav pastāvīgi ievākušies pie Kivja māmulītes vai vispār nedzīvo zem tilta. Kamēr Kivis vilks un spēs vēl kaut cik savu ģitāru patrinkšķināt, tikmēr viņiem būs jumts virs galvas. No Ļenkas vispār nav ko gaidīt, tā nestrādās nekad.
Tužurka @ 25.11.2025 14:27
Nu principā, šādā vecumā jau katram sevi cienošam cilvēkam ir savs mājoklis, nevis īrēta istabiņa.
LabaDabaDa @ 26.11.2025 10:03Kāds vēl savs mājoklis? Kādas vēl istabas? Lienei 21. gadsimtā jāsēž mašīnā ar cepuri galvā, jo salonā nevar regulēt temperatūru... :D :D
#Luxury lifestyle
Tužurka @ 25.11.2025 14:27
Nu principā, šādā vecumā jau katram sevi cienošam cilvēkam ir savs mājoklis, nevis īrēta istabiņa.
Es nedomāju ka viņš ir spējīgs uzražot bērnu 🤣🤣🤣Mathilde @ 26.11.2025 12:33Vienmēr iesmīnēju, ja kāda te rakstīja par sapnī redzēto Kiviču, bet šonakt redzēju Kiviča jauno sievu. Tumšmate un jau ar vēderiņu. Es sapnī biju vienā iestādē un tur bija viņa. Stādijās priekšā kā K sieva. Vārdu neteica.?
Ariete @ 26.11.2025 13:12Es nedomāju ka viņš ir spējīgs uzražot bērnu ???
Ariete @ 26.11.2025 13:12Es nedomāju ka viņš ir spējīgs uzražot bērnu ???