Akasha @ 21.11.2025 19:51No otras puses (par megakoncerttūri) - nākamā gada pavasaris tomēr ir ļoti, ļoti tālu. Knapi novembris pāri pusei. Tik tālu uz priekšu izķer, nu, es nezinu, ko... Prāta Vētru taču arī neizķer? Pēdējā nedēļā var arī izpārdot.
Teiksim, Imanta Kalniņa 85 gadu jubilejas koncerts nākamā gada maijā Liepājā arī tikai druscīt papirkts. Nu tālu tas viss vēl ir.
LabaDabaDa @ 21.11.2025 14:15
Briesmīgi sen, 31. oktobrī.
Adele4 @ 21.11.2025 18:22Ā ir arī Jelgavā tagad iespēja nopirkr biļetes! Nu re, līdz janvārim varbūt uzrodas vēl opcija kādos 10 kultūras namosZscars tūri (ne)dzirdēt.
tur izskatās, ka viņš špagatu mēģina uztaisīt :)Draudzenīte @ 21.11.2025 21:51
Jaunie storiji no kaut kāda disko-lievenīša, pilnīgs piiiii ?
Kā viņš tur vingro uz skatuves, bail skatīties ka nesamoka muguru ? melno ķiteli sasējis uz vēdera? parodija pilnīga
Akasha @ 21.11.2025 19:51No otras puses (par megakoncerttūri) - nākamā gada pavasaris tomēr ir ļoti, ļoti tālu. Knapi novembris pāri pusei. Tik tālu uz priekšu izķer, nu, es nezinu, ko... Prāta Vētru taču arī neizķer? Pēdējā nedēļā var arī izpārdot.
Teiksim, Imanta Kalniņa 85 gadu jubilejas koncerts nākamā gada maijā Liepājā arī tikai druscīt papirkts. Nu tālu tas viss vēl ir.
Japānas princese @ 22.11.2025 10:01Redzējāt, uz vaļa koncertu līdz 30.novembrim biļetēm 25% atlaide. Nemaz nejūt izmisumu.
Producentu apvienībai Viva PR patiesie labuma guvēji - Jānis Viduskalns un Dagmāra Pavļuka (kā amatpersonai norādīts uzvārds Cakule)Adele4 @ 21.11.2025 20:24Kāds zin, kas ir tas "Viva PR pasākumi", kas reklamē to zsxars tūri un arī citus pasākumus/koncertus.
It ka kaut kāda pirms gada reģistrēta biedrība.
Diez cik legit?
Stalkere Jr. @ 23.11.2025 20:37Beidzot laikam sapratu kāpēc Lenoxss izmīzumā lūdzas atbalstīt X faktorā grupu “Tikai mēs”. Tur tak spēlē viņas iemīļotais buņģieris! Vai es kļūdos?
Tusnelda @ 23.11.2025 21:39
Ja tas buņģieris atsaucas uz vārdu Māris Ozoliņš, tad ir īstais! Kad tas ir uz skatuves, tad Ļenka viņu bildē vairāk nekā savu trekno tefteli Kiviču. Ozoliņš jau sen apjēdzis, ka vecā čība bola acis uz viņa pusi, bet šis tikai smīn, kad Ļenka lien klāt katrā izdevīgā momentā. ??
Knabsab @ 23.11.2025 18:50Cik reizes tā trakā mātīte var skatīties to “Pretry woman” - kas tai pieticīgajai un sirds šķīstajai šķiet tik interesants tur? ????
Stalkere Jr. @ 23.11.2025 20:37Beidzot laikam sapratu kāpēc Lenoxss izmīzumā lūdzas atbalstīt X faktorā grupu “Tikai mēs”. Tur tak spēlē viņas iemīļotais buņģieris! Vai es kļūdos?
OlgaTi @ 23.11.2025 23:36
Jā, tas pats bundzinieks. Vispār viņš un taustiņinstrumentālists ir tagadējā Zskāra dalībnieki.
Bet pati xfaktora grupa, manuprāt, skan stipri viduvēji. Skan katrs par sevi, nav kopskanējuma. Man nepatīk.
LabaDabaDa @ 24.11.2025 14:20Nu tad skaidrs, kāpēc Ļenokss piepeši sācis skatīties X faktoru. Un pat balsis diedelēt. Iepriekš tak lielījās, ka neko tādu neskatoties, viņa ar mīļoto vīru, Andri, skatās tikai Netflixu, nevis kaut kādus X faktorus. :D
Bet nu vispār Resno neapskaužu. Pat ja sieva viņam kā zaķim stopsignāls - pilnīgi vienaldzīga, tāda siekalošanās ap citu vīrieti taču noteikti sirsniņā kaut ko salauž? :D