Daudzi bija vecrīgā , pamatā gan tie kas saka EGLĪTE.Draudzenīte @ 19.11.2025 11:18
OMG jūs ar Lienīti esiet bijušas Vecrīgā, woooow!!!
Paldies, es raudu, ko mēs pelēkās pakaļas vispār zinātu un redzētu bez gaismas nesējas publikācijām!! Ne mēs gaidāmās jolkas zinātu, ne to, kā izskatās Hemingvejs, vistas fileja, tomāti…
Draudzenīte @ 19.11.2025 11:18
OMG jūs ar Lienīti esiet bijušas Vecrīgā, woooow!!!
Paldies, es raudu, ko mēs pelēkās pakaļas vispār zinātu un redzētu bez gaismas nesējas publikācijām!! Ne mēs gaidāmās jolkas zinātu, ne to, kā izskatās Hemingvejs, vistas fileja, tomāti…
VistaVita @ 19.11.2025 09:24Pie Akropoles jau nedēļu ir eglīte lielā ārā,Lido krasta jau viss izrotāts,Vakarā smuki izskatās.Tāpat Konventa sēta un citur vecrīgā ziemassvētku noskaņa jau nedēļu.Stockmana ari skatlogis ziemassvētku eglītes. Tā ir taisnība.
Monk @ 19.11.2025 10:28Es par pārējiem zscars grupas dalībniekiem neko baigi nezinu, bet vai tagadējā tūrē (neskaitot Kiviču) pārējie ir oriģinālie grupas dalībnieki?
Vispār no vienas puses žēl pārējos iesaistītos cilvēkus, jo nu ir skaidrs - tūre tūliņ ar blīkšķi izgāzīsies. Bet no otras puses jau paši vainīgi, neticu ka viņiem nav ne jausmas kāds lohs ir kivičš un kādi sūdi vienmēr ap viņu griežas.
Bet jā kādreiz, sen senos laikos man ļoti patika zscars dziesmas. Ja viss būtu bijis citādāk, un kivičš būtu arī turējis latiņu muzicēšanas ziņā es noteikti nostaļģijas vadīta dotos uz kādu koncertu, bet uz šodienu nē paldies ?
Gizem @ 19.11.2025 11:39
Paldies, Rīdziniec, par informāciju! Ļoti noderēs!
Tikmēr Bulis ar savu sirdsdāmu atpūšas saulainajā Tenerifē. Gaidu ar nepacietību, kur ta Pļenka vedīs savu ģimeni. Laikam jau bija doma, ka jaunizceptās mākslinieces abstrakcijas fani izķers kā karstus pīrādziņus.MeltedCheese @ 19.11.2025 18:14Gads iet uz beigām. Kur pārējie ceļojumi? ?
OlgaTi @ 20.11.2025 00:26Tikko tiktokā Šašliks Nr.1 video “izleca”. Resnis pa vidu galdiem un šašliku žļembājošiem cilvēkiem. Neizskatās, ka kāds tur sajūsmā ģībtu, pat izskatās, ka īsti neieinteresēti tušņa sēkšanā. Man šķiet, ka kā mūziķim te vairs nav zemāk, kur krist. Saprotu, ir tā saucamie krogu, bāru dziedātāji, bet te ir pašpārliecināts, ar paškritiku apdalīts, pašpasludināts vienīgais Latvijas rokstārs. Un sēž uz taburetītes kaut kādā krogā. Lūzeris.
yay @ 20.11.2025 08:21
vispār negribu nevienu, izņemot kiviču, aizvainot.. bet vai tad tas Šašliks1 nav krievu ūķis? viņam čista nauda nesmird
mrthkjj @ 20.11.2025 10:06Jāatzīst, ka tās sēnes ar avokado tik slikti neizskatījās - beidzot ēdiens, uz kuru nebūtu pretīgi skatīties, bet es laikam nesaprotu, kāpēc ir jāatrāda katra ēdienreize... ja tas būtu restorānu apskates IG, ok, bet ne jau ikdienas paika.
OlgaTi @ 20.11.2025 00:26Tikko tiktokā Šašliks Nr.1 video “izleca”. Resnis pa vidu galdiem un šašliku žļembājošiem cilvēkiem. Neizskatās, ka kāds tur sajūsmā ģībtu, pat izskatās, ka īsti neieinteresēti tušņa sēkšanā. Man šķiet, ka kā mūziķim te vairs nav zemāk, kur krist. Saprotu, ir tā saucamie krogu, bāru dziedātāji, bet te ir pašpārliecināts, ar paškritiku apdalīts, pašpasludināts vienīgais Latvijas rokstārs. Un sēž uz taburetītes kaut kādā krogā. Lūzeris.
smūtijs @ 20.11.2025 08:44
Ir, ir krievu ūķis.