Adele4 @ 07.10.2025 12:10pardon. Ir tikko tapisFB ieraksts.
LilyLady @ 07.10.2025 11:11
Principā viņam nevajadzētu publicēt tos lieveņus, kuros kviec. Aizbraukt, fiksi noblēt, savākt kešu un neviens heiteris neko nevarētu traucēt. Taču resnā muca ir tik nepieprasīts muzikants, ka viņam katrs kūtspakaļas ķērciens jāatrāda un jāsauc par konnnncertu, lai tauta vispār par viņu atcerētos un kaut kur aicinātu sēkt.
Citiem mūziķiem šis toč nav novērots, ka atskaitās par katru privāto pasākumu, kur uzstājušies, un bāž kameru viesu sejās, jubilejas tortēs un tualetēs.?
Nav viņas līmenis.
Hermiine89 @ 07.10.2025 13:29Klau, čūskas, vai silikoni šādi noslīd ar gadiem? Man par Lieņuka miesām nav ko kritizēt. Vismaz neizskatās vairs tik ļengana kā agrāk. Bet tās lūpas! Ak, šausmas! Paldies lipsofkiss
mrthkjj @ 06.10.2025 20:51Noklausījos jaunāko interviju, ko lai saka - man likās, ka viņš nav apdāvināts, bet tas, ka ir tik brutāli debīls nebiju gaidījusi. Cepums, gan par patiesumu, jo viņš toč neslēpj savu intelektu.
Bet man palika žēl Lienes, kādā nonsensā jādzīvo, ja šis ir labākais, ko viņa var dabūt,
Minelūše @ 07.10.2025 11:57Es nespēju to viņa prasto vervelēšanu klausīties, man vienkārši širmis iet ciet. Attaisno savu treknumu ar to, ka laba forma nozīmē būšanu nogurušam un badā. Paskaties, vepri, uz citiem vīriešiem tavā vecumā! Nepaliek neērti, paskatoties uz Buli vai Kaukuli, kurš vispār gandrīz 10 gadus vecāks, bet nav bezjēgā norijies? Tiešām šķiet, ka tas, ka bildējoties vienmēr jāsaliecas, jāietupjas un īkšķis jāstutē, lai resnais vēders neizceltos, būtu kaut kas, ar ko lepoties? Tāds cirvis.
brīnums, ka šalava nav to bildi izdzēsusi 🤣LabaDabaDa @ 07.10.2025 12:31
Vismaz par vienu lietu varam pateikt Valim paldies - par nefiltrētiem un neuzlabotiem sievas foto. Man liekas, viņš pats vienkārši ir pusakls un neredz, ko sapublicējis. :D
Rozāforums @ 07.10.2025 14:21
cik esmu novērojusi, ja viņš brauc viens uz lieveni (tas gan notiek ļoti reti), tad nav neviena storija vai bildes utt, bet problēma tāda,ka līdzi velkas (vai šoferē) sargsuns, kurai patīk visu un visus filmēt un likt 10 storijos no katra kvieciena lievenītī..
Minelūše @ 07.10.2025 13:16
Oho. Nu to jau noteikti būs vella vecenes safotošopējušas?Smalkā, mazā devītklasniece Lienīte nekad nevarētu būt tik gruntīga sieva?
Tolaik, jā. Cik nu mēs esam gudri savos 18.akul12 @ 07.10.2025 14:26
Atkal fanu klubiņš saaktivizējies ?
Es teiktu, tā, ja zem kivja pagūlās, tad tieši vienā līmenī ?
LilyLady @ 07.10.2025 15:43Daudziem savos padsmit gados ir gadījies saieties ar kādu tirliņu, par kuru vēlāk kauns, un nevar saprast, kā tādā varēja samīlēties. Madarai nepaveicās, ka blakus nebija stingras ģimenes, kārtīgs tēvs, tad, iespējams, tāds 30 gadīgs muzikants, pediņš daiļdirsējs būtu dabūjis pa tauri, nevis kāzas Valentīndienā ar vidusskolnieci. Bet bija kā bija, un Madara godam pildīja sievas lomu, rūpējās par meitām, uzpasēja, lai vīriņš pēc cilvēka izkatās. Taču, varu saderēt, ka būšanu kopā ar Kivi Madara vairs nekad savā dzīvē negribētu atkārtot.
Pilgrim @ 07.10.2025 15:10Tolaik, jā. Cik nu mēs esam gudri savos 18.
Adele4 @ 07.10.2025 16:16Re, koncertiņi jau ar atlaidīti tiek tirgoti. Izmeģinās visādus variantus, bet beigās tàpat tūre būs jāatceļ, no nepateicīgie cilvēki nebūs pirkuši biļetes. Tur max 20 uz katru koncertu varbūt notirgos
krmmm @ 07.10.2025 17:58
Nu bet... tajā jaunajā intervijā lielais bēbis stāstīja, ka Palladiumā tika nopirktas 700 biļetes. Palladium ietilpība ir 1600 cilvēku :D tad nu spriediet pašas, kāds džekam ir expectations vs reality