Draudzenīte @ 06.10.2025 13:22
https://failiem.lv/u/akn4mss9kf
smūtijs @ 06.10.2025 15:00
Nepiekritīšu, resnajai čurubumbai. Pārsvarā sit vājas sievietes, sievietes, kuras nespēj par sevi pat vārdiski pastāvēt un nav uzaudzējušas mugurkaulu, un diemžēl tās turpina dzīvot ar tādiem lopiem, jo vai nu nav kur iet, vai nu liekas, ka nekas labāks dzīvē viņas nesagaida.
Rozāforums @ 06.10.2025 17:54neesmu Rivas fane, bet nu skaidri redzams ka alus mucai skauž (jo Rivam nav hīta utt...)
nu to pasisto dzeguzi un dzīvnieku spīdzinātāju nav ko žēlotmrthkjj @ 06.10.2025 20:51Noklausījos jaunāko interviju, ko lai saka - man likās, ka viņš nav apdāvināts, bet tas, ka ir tik brutāli debīls nebiju gaidījusi. Cepums, gan par patiesumu, jo viņš toč neslēpj savu intelektu.
Bet man palika žēl Lienes, kādā nonsensā jādzīvo, ja šis ir labākais, ko viņa var dabūt,
Un atkal jau tie procenti! Bez no zila gaisa izzīstu procentu piesaukšanas kviecis nevar iztikt nevienā savā monologā.LilyLady @ 06.10.2025 20:47Interesanti, kāpēc tad hitu meistara koncccerti joprojām nav izpārdoti? Zāles tukšas, nevienam neinteresē "krutais" ZScars.?
Skaidrs, ka Kivičs tagad nemitīgi smirdināsies, centīsies visur iespraust savu debloīda viedoklīti. Jo jāatgādina par sevi un savu nodrillēto hitu.
Adele4 @ 06.10.2025 21:35Kaut kā nemana ceļojuma atskaiti par ceļojumu uz Spāniju pie Rāviņiem....
Kaut kas nelāgi būs tur beidzies?
Plus Rāviņam laikam vēl kādi sūdi dēl fake labdarības lapas?
mrthkjj @ 06.10.2025 20:51Noklausījos jaunāko interviju, ko lai saka - man likās, ka viņš nav apdāvināts, bet tas, ka ir tik brutāli debīls nebiju gaidījusi. Cepums, gan par patiesumu, jo viņš toč neslēpj savu intelektu.
Bet man palika žēl Lienes, kādā nonsensā jādzīvo, ja šis ir labākais, ko viņa var dabūt,
resnis teica, ka zvana?krmmm @ 06.10.2025 23:44Ak kungs, sāku klausīties to interviju un no sveškauna gandrīz zemē ielīdu. Kā viņš tur taisnojas par saviem ieņēmumiem un VID, nabadziņš redz nesaprotot, kā tur viss (jau cik gadus nesaprot), būšot jāpakonsultējas VIDā. Nokrist un nepiecelties, kāds cirvis. Bet vismaz prieks dzirdēt, ka pelēkās heiteres tiešām zvana pašvaldībām un citiem klientiem un pārnet, ka algo Andrīti
Tev žēl dzērājas, sliņķes un rupjas mātītes, kura nerūpējas par jaunāko meitu un 3 vecākās ir pametusi pi*** dēļ??? Kura bija par slinku, lai mazulei gatavotu, bet deva pudeli un tagad meitene bez zobiem? Kura bērnam nav nopirkusi nevienu rotaļlietu, ne smukas drēbītes, ne grāmatas?mrthkjj @ 06.10.2025 20:51Noklausījos jaunāko interviju, ko lai saka - man likās, ka viņš nav apdāvināts, bet tas, ka ir tik brutāli debīls nebiju gaidījusi. Cepums, gan par patiesumu, jo viņš toč neslēpj savu intelektu.
qwe @ 07.10.2025 06:50resnis teica, ka zvana?
man pietika ar pāris sekundēm, lai riebumā aizslēgtu prom. Nespēju to smirdīgo plastmasas protēzi klausīties un skatīties🤢tik riebīgs prasts tēviņš. Bet super, ka zvana un raksta, un tas ir kā skabarga taukainajā pakaļā 😁krmmm @ 07.10.2025 10:23
Jā, paklausies, tas ir pašā sākumā - segmentā, kur viņš runā par naudu. Sūdzējās, ka heiteri zvana, raksta un mēģina panākt viņa trinkšķināšanas lieveņu atcelšanu.