Skaistslaiks @ 29.01.2022 20:22Saknes taukainas, gali sausi, kas jau sen kliedz pēc aplīdzināšanas. Daudzās vietās aplūzuši, krāsa drausmīga, vienmēr izskatās nekopti, kas nepieklājas sievietei. Liene, zinu, ka lasi šo forumiņu, lūdzu nedalies atkal ar saviem pilnīgi greiziem padomiem, un tavas kapsulas arī nelīdzēs taviem matiem, ja interesē, es varu Tev dot padomu: apgriez matu galus, izvēlēlies saviem matiem pareizu šampūnu un kondicionieri (saknes pārāk ātri taukojas, bet gali sausi), kā arī, pārtrauc viņu balināt, pie tam vēl mājās apstākļos, bet nokrāso tonī, kas tuvāk dabīgajam tonim. Un jā, es Tev varu dot padomu, jo mani mati nestāv tuvu Taviem salmiem (sorry).
jau tas vien, ka tu attaisnojies tik garā komentārā, pasaka visu kas par tevi jāzin :D tu esi nožēlojama..skauģeSusurrrrrs @ 29.01.2022 18:37
Vai tu vari nosaukt kaut vienu lietu, par ko Jekaterinu vareetu apskaust? Nu vismaz vienu, es reaali neredzu nevienu. Jaa, sabiedriiba un forums ir savaa zinjaa diezgan ljauni - smejamies par psihiski slimu cilveeku. Tachu njem veeraa, ka psihiski slimus var apsmiet, bet nu apskaust - nekad.
Es nezinu, cik lielu naudas summu man vajadzeetu, lai es parakstiitos uz nonaakshanuu Jekaterinas aadaa. Kaada nahui apskaushana. Varbuut pati esi no taas kategorijas, kas ir kaa no sibiirijas izbas izliidushas, ir tur vinjai faniites, kuraam liekas ka tas, ka viirietis speej nodroshinaat leetaas shmotkas un leeto paiku, tas ir taaaaaaaaads wow un kuras domaa, ka filtreetais purns ir realitaate.
bet ko tu šeit meklē? šeit taču viens negatīvisms! ej smelies to pozitīvismu no lienes! HihihihiMissZanju @ 29.01.2022 21:51Muahahahaaa. Točna zosis. Paranoiskākas kā pati Liene. :D
Tas tāds īpašs sado mazo paveids? Stalkot instagramā personu kura tik ļoti riebjas!? Skatīties storijus, pētīt bildes, katru krunku apzēlēt. Jūs tak katru viņas purkšķi, katru atraugu apspriežat.
jā, jā, visu nokavēji. Viņas jaunāko storiju gan laicīgi nostalkoji. Vot tas ir skills.creamy80 @ 29.01.2022 18:13Kas tad nu? Liene bija ienākusi paplosīties? ??
MissZanju @ 29.01.2022 21:51Muahahahaaa. Točna zosis. Paranoiskākas kā pati Liene. :D
Tas tāds īpašs sado mazo paveids? Stalkot instagramā personu kura tik ļoti riebjas!? Skatīties storijus, pētīt bildes, katru krunku apzēlēt. Jūs tak katru viņas purkšķi, katru atraugu apspriežat.
LaikamGarlaicigi @ 29.01.2022 22:14100% ciemos kiviči. Lepni cienā rokstārus - laša ikri, lašmaizītes. Nu forši. Pašai sagribējās. ?
Atkal Ļenas teiciens-skauģes.Paklusē samazga.Ierauj sīvo,varēsi paklukstēt.MissZanju @ 29.01.2022 21:55jau tas vien, ka tu attaisnojies tik garā komentārā, pasaka visu kas par tevi jāzin :D tu esi nožēlojama..skauģe
MissZanju @ 29.01.2022 21:55jau tas vien, ka tu attaisnojies tik garā komentārā, pasaka visu kas par tevi jāzin :D tu esi nožēlojama..skauģe
MissZanju @ 29.01.2022 11:03Cik minūtes no Lienes dzīves redzat instagram? Kopējais laiks, ja nav live, ir cik? Un tagad padomājat, ka diennaktī ir 24 h no kurām jūs redzat īsus sakasītus fragmentus dažu min garumā.
Jūs jau sen vairs nezinat robežas. Neviens no jūsu - man liekas, es domāju, man šķiet, izskatās- vispār neiztur kritiku. Kura no jums stāv viņai ikdienā klāt? Davai, atbildat par bazaru pašas sev. Kura no jums viņu satiek ikdienā, lai jūsu - izskatās, ka meita vazājoties klusi pa māju - vispār būtu kaut nedaudz patiess. Kur tam ir pamats? Ja meitu reti kur mana? Jūs esat tās slimās jo citiem tā nav pirmā doma. Nu piedodiet ja jums bijusi slikta bērnība tāpēc tādas reakcijas. Par alko un maziem bērniem un bērniem in general. Jā, arī vecāki ir tiesīgi iedzert. Bet te komentē vai nu padsmit gadīgas bezbērnu meitenes vai pilnīgas svētās Marijas. Jā, bērns ielikts gulēt un gribam iedzeram kokteilīti. Dzimšanas dienas, svētki arī ir ar alko un ne 4%. Un? Tāpēc jau nekļūst par sliktu vecāku. Atkal jāsaka, varbūt asociējat ar savu slikto bērnību un savu vecāku alko paradumiem. Kad piedzimst bērns, dzīve neapstājas.
Kura no jums sēdējusi reāli dzīvē klāt viņu meitai Miai? Neviena. Tāpēc jums nav ne jausmas. Viss ir jūsu ilggadējs fantāziju auglis kurš radies no jums pamestajām info druskām.
Visu laiku dīcāt, ka Liene nekur nebrauc, neiet ciemos. Paņēma un aizbrauca, un jums atkal nebija labi. Mājās pie Andra esot jābūt jo nedod dievs, sieviete kautkur dodas viena. Un neredzēt bērnu, nedzirdēt bērnu kad kautkas tiek filmēts, ir normāli. Mātes parasti ieplāno savu laiku, lai bērns tai brīfi dara savas lietas vai guļ.
Gribat kautko man atmurkšķēt pretī, padomā vēlreiz. Vai esi tā kura Lienei bijusi klāt 24 stundas diennaktī nevis nostalkojusi tos storijus pāris min garumā ko jums pamet. Pārējais ir lirika.
P.S. tai kura te sāka aprunāt maza bērna izskatu uzstādot diagnozes pēc sejas, tu esi vai nu ļoti jauna vai vienkārši stulba. Tev vajadzētu uzšaut pa to muti, mazāk runāsi.
Tā kura atsauca savu iesniegumu, tas attaino jūs visas kopā. Nevarat atbildēt pašas par saviem vārdiem. Drosmes nav. Tā ir tikai anonīmā forumā. Ja jums tas bērns patiesi rūpētu, jums viss būtu vienalga. Ne jau bērna dēļ to darat, jums gribas jautrību, asas sajūtas.
Ļenka zin, ka "kautkad" un "kautkur" raksta atsevišķi. Tomēr ar gramatiku viņai noteikti nav tik slikti.Susurrrrrs @ 29.01.2022 23:33MissZanju tomeer nav Jekaterina, stils savaadaaks, visdriizaak viena no piramiidu duraam ??? Ieliida slampu aizstaaveet. Neteeree energjiju, noziedo slampai zobu proteezeem, vairo labo shajaa pasaulee ???