Bjork @ 28.01.2022 18:35oij, ja tur būtu ko skaust.
miss_grape @ 28.01.2022 18:39
Ja nebūtu pilnīgi nekā, par šo cilvēku nebūtu teju 500 lappušu diskusija. Skatoties, lai arī trāpīgos, taču ārkārtīgi žultainos komentārus, nepamet sajūta, ka dziļumos kaut nedaudz paskauž.
to, "ka skauž" izmanto mūsdienās, kad nav nekādu argumentu, ko pretī likt. Iespējams, Tevi ir viņa iedvesmojusi būt mierā, kad bērns nav aprūpēts, kad sēž vienā miestā neizlienot pus gadu ārā no ūķa. Man viņa rada apbrīnu, kā var neprast gatavot ēst 40 gados, nolaisties tik zemu, bet joprojām visur bāzt pa priekšu titulus, ko sasniedza, kad dzīvoja ar bijušo vīru, tā nodzerties, ka izrubās kāpņu telpā. Jā, apbrīnas vērta sieviete!miss_grape @ 28.01.2022 18:39
Ja nebūtu pilnīgi nekā, par šo cilvēku nebūtu teju 500 lappušu diskusija. Skatoties, lai arī trāpīgos, taču ārkārtīgi žultainos komentārus, nepamet sajūta, ka dziļumos kaut nedaudz paskauž.
Susurrrrrs @ 28.01.2022 17:55Plastmasas spraudiites matos? Autisms redzami progresee. Vai arii taa ir paaragra vecuma demence? Gan jau esat redzeejushas vecas, demences mociitas kundziites, kuras uzvelk visu, ko var uzvilkt, stumj ritenjsomas apkaartas ar maaksliigajaam pukjeem vai miikstajiem dziivniekiem, nu bet parasti ljooooti vecas un ar demenci. Jekaterinai pirmaas paziimes, plastmasas knagji un spalvas, naakamaa stadija noteikti buus, ka vilks pavadaa kaadu miiksto rozaa suni.
Kompliments? Es domaaju, ka tas kompliments driizaak bija nevis kaa kompliments skaistai sievietei bet kaa ciema kjeemam, nu apmeeram taa, ka ciemaa ir ar kaads labdabiigs ar autismu sirgstoshs cilveecinjsh un kad shis izvaalee aaraa ar plastmasas pukju virteni ap kaklu, piemeeram, tad cieminieki ar sho parunaajas, pasaka, ka smuka pukju virtene ap kaklu. Te buus bijis liidziigi, onkulis ieraudziija saveceejushu pakulgalvu ar buldoga vaidzinjiem un plastamas knagjiem matos, komiski, izteica taada stila komplimentu, kaadu saka ciema pamuljkjiem vai mazaam meiteniiteem.
P.S. Pusakls pedofils shai tieshaam dereetu.
Informants2 @ 28.01.2022 20:03Starp citu, jauna ziņa no dienestiem. Jau teicu, ka man prasīja "labu iemeslu, kāpēc es gribu būt anonīma". Uzrakstīju atpakaļ, ka vecāki ir publiski šeimojuši cilvēkus, kas neglauda pa spalvai saviem 13 tūkst. sekotājiem, ir prasījuši sekotājiem iet klāt uz ielas, sūtīt informāciju, u.t.t.
Izlasīja, bet anonimitāti tik un tā negarantē, jo tādi norvēģu likumi. Ja lieta nonāk līdz tiesai, tad tiesai un vecākiem dara zināmu ziņotāju.
Tad nu lai es atrakstu atpakaļ: vai nu es atsaucu ziņojumu vai paturu ziņojumu, saprotot, ka mans vārds var tikt izpausts. Ja es atsaucu savu ziņojumu, dienesti nevar izmantot informāciju, kuru esmu sniegusi.
Un... Es atsaucu ziņojumu. Izdarīju tiktāl, cik man tas bija iespējams. Bet nu negribu piedzīvot ne 10% no tā, kas bija Madarai vasarā.
miss_grape @ 28.01.2022 20:08Tipiski latviskā garā- atsaukt. Lielie komentāri paliek vien forumos, kamēr nīstie Liene&Andris living their best life, skaidri redzot, ka nospļaujoties par Miu.
Informants2 @ 28.01.2022 20:03Starp citu, jauna ziņa no dienestiem. Jau teicu, ka man prasīja "labu iemeslu, kāpēc es gribu būt anonīma". Uzrakstīju atpakaļ, ka vecāki ir publiski šeimojuši cilvēkus, kas neglauda pa spalvai saviem 13 tūkst. sekotājiem, ir prasījuši sekotājiem iet klāt uz ielas, sūtīt informāciju, u.t.t.
Izlasīja, bet anonimitāti tik un tā negarantē, jo tādi norvēģu likumi. Ja lieta nonāk līdz tiesai, tad tiesai un vecākiem dara zināmu ziņotāju.
Tad nu lai es atrakstu atpakaļ: vai nu es atsaucu ziņojumu vai paturu ziņojumu, saprotot, ka mans vārds var tikt izpausts. Ja es atsaucu savu ziņojumu, dienesti nevar izmantot informāciju, kuru esmu sniegusi.
Un... Es atsaucu ziņojumu. Izdarīju tiktāl, cik man tas bija iespējams. Bet nu negribu piedzīvot ne 10% no tā, kas bija Madarai vasarā.