labs 🤣😎Siredzho @ 19.06.2025 22:58
Pat chatgpt ir sakarīgāks turpinājums
Zelts nav krāsa – tas ir klusums, kas spīd,
Nevis Kiviča storijs, kur dīvānā svīd’.
Kur ģitāra klusē un alus ir dievs,
Un dzīves jēga — “es taču arī kādreiz biju slavens, bļe*!”
nu paga. Stendža ar Joli, Kurkura, Jelgavas tatu beibe, glupais Reinis vai kā jau to mūzikas apstrādes džeku sauca, sawļes - gan jau savāksies kaut kas, kas ļaus šiem bazūnēt kā ir vispipelārākā izstāde Rīgā šajā dekādē.Adele4 @ 19.06.2025 23:23Nesapriecājieyies pirms laika. Nav akmenī cirsts,.ka tā izstāde būs. Un pat ja būs- kas tur ies speciāli skatīy, kurnu pirkt! Labākā gadījumā dzeltenie uzskricelēs raksteli un viss
tā sasmējos, kaapkārtējie laikam nosprieda, ka jumts aizbraucis😂bet uz izstādi par bumbieri gandrīz gribētos aizietRietumusawle @ 20.06.2025 02:30
????
Incognito @ 19.06.2025 22:19“Zelts nav krāsa - tas ir klusums, kas spīd”
Nu šis ir spēcīgi.
Bumbieris nav rieksts - tas ir grozs, kas skrien
Bravo! Ļoti trāpīgi!Castorella @ 20.06.2025 07:50Zelts nav krāsa, tas ir klusums, kas spīd. Aiz dīvāna tukšās pudeles vīd. To auksto zupu, ko izvēmu. Uz audekla veikli uzziedu.
"Gredzenu pavēlnieks" tika rakstīts man liekas 12 gadus, bet nevar noliegt tā darba unikalitāti tajā laikā un plašumu. Neesmu rakstniece, bet domāju, ka saprotat, ko es ar to domāju. Lienītes tautas bumbas noteikumu skricelējums ne tuvu nebūs tik... Apjuku kādus vārdus lietot, jo teikt, ka izdomas bagāts darbs ir Gredzenu pavēlnieks, bet šaubu nav, ka Lienes darbs būs arī izdomas bagāts, radoši viss interpretēts sev izdevīgā veidā utt., tikai pilnīgi citā veidā 😅Minelūše @ 20.06.2025 10:07Viņai tiešām nav neērti šitos Mias vecuma līmeņa kleksējumus likt izstādē? Kas uz to izstādi nāks? Kam tā pašpasludinātā māksliniece interesē? Viņa izdomās absolūti visu, lai tikai neietu strādāt.
"Es gleznoju un rakstu" - Ļenka, nu cik var faking rakstīt? Parādiet vēl vienu rakstnieku, kurš tik ilgi raksta vienu grāmatu, 4 gadus jau?
nu bļe, mati taukaini, bet ausī pèrle un perlamutrs uz lūpàmDraudzenīte @ 20.06.2025 12:55https://failiem.lv/u/uqkcqgwkj3
Izskatās ka viņa mums visām vella vecenēm caur telefonu mēğina uzlikt lāstu ?
Bet ja godīgi, baiss tas skatiens, psihene sauc..
Draudzenīte @ 20.06.2025 12:55https://failiem.lv/u/uqkcqgwkj3
Tu gribi teikt, ka arī Liene izmantos pašizdomātu valodu kā Tolkīns? 😁Siredzho @ 20.06.2025 12:16"Gredzenu pavēlnieks" tika rakstīts man liekas 12 gadus, bet nevar noliegt tā darba unikalitāti tajā laikā un plašumu. Neesmu rakstniece, bet domāju, ka saprotat, ko es ar to domāju. Lienītes tautas bumbas noteikumu skricelējums ne tuvu nebūs tik... Apjuku kādus vārdus lietot, jo teikt, ka izdomas bagāts darbs ir Gredzenu pavēlnieks, bet šaubu nav, ka Lienes darbs būs arī izdomas bagāts, radoši viss interpretēts sev izdevīgā veidā utt., tikai pilnīgi citā veidā ?
Lienes darbs būs prasts, sekls, bet tik pat fantāziju bagāts, tāpēc varēs vien likt pie fantastikas žanra.
viņai, kā īstai valodniece, tas tieši iederētos 😂Pilgrim @ 20.06.2025 13:49Tu gribi teikt, ka arī Liene izmantos pašizdomātu valodu kā Tolkīns? ?
Brrr, mani pilnīgi drebulis parāva, viņu ieraugot. Tēls no šausmenesDraudzenīte @ 20.06.2025 12:55https://failiem.lv/u/uqkcqgwkj3