krmmm @ 30.05.2025 11:33Kivičs tagad esot budists! ???
meditē ari.Tusnelda @ 30.05.2025 13:07
Jā, laikam arī mantras skaitot. Varu iedomāties, kādu mantru šis skaita - nah**,nah**, bļā, pi*dec.
Adele4 @ 30.05.2025 13:09meditē ari.
Izlasiju interviju. Andzam dzive šokulādē! Viss ir! Tikai 2 meitas nozombētas.
nu tieši to arī tā pasistā dzeguze ir pelnījusi!Tusnelda @ 30.05.2025 13:53
Jā, meditē arī - piepilinātās apenēs uz dīvāna. Meditējot noskaidrojis, ka rokenrols Latvijā ir miris.
Tagad jau ABAS meitas nozombētas, negrib satikt pļēguru tētiņu, kurš visai nācijai izrādījis savu mazcīsiņu! (Nenozombētais dēls vispār netiek pieminēts, jo nav izdevīgi).
Ak, Liene, tev gan neiet. Katru dienu jāapliecina Kivičam mīlestība, bet cik mīlas vārdus no vīriņa- zaķīša dzirdēji savā dzimšanas dienā? Nevienu! (Vepris tikai nokviecās - nu tad, mīļie draugi, rakstiet Lienei labus vārdus! )
protams Kivim kremt Madara, zaudējums un tā tālāk! Saprot gan jau savā tukšajā paurī ko zaudējis! Sabiedrība taču arī redz kāds ir līmenis tagad Madaras ģimenei un kāds Kivim! Un dēļ kā? Hihinošā pastulbā būtne katru 24/7 atgādina par to🤣 reputācija vienmēr viņam bijusi so so, bet pirms tiem liktenīgajiem 7 gadiem viņš visu sačakarēja pilnībā, tāpat kā sieva- dzeguze! Ceru, ka Miai nākotnes scenārijs nebūs jau iekodēts un izaugs tomēr labs cilvēks❤️LilyLady @ 30.05.2025 14:49Tātad skaidrs - arī Keitija vairs negrib ar vepri satikties.
Esmu pilnīgi pārliecināta, ka kviecis ar savu padauzu vnk nespēja Keitijas klātbūtnē nedirst par viņas mammu un Jāni. Tur tā žults ir tik liela, un vēlme ieriebt Madarai, ka noteikti presēja meitēnu, izprašņāja un knābāja kā divas vārnas. ?????
Budists bļ .. Zābaks tu esi, Kivič, nevis budists. Klauns. Un mačalka, protams, uzreiz ķēmojas pakaļ, tai jau savu domu tukšajā paurī vispār nav. Ja Andris izdomātu lekt pa logu, psihuška hihinot lektu līdzi.
LindaP @ 30.05.2025 08:16
Zini man liekas, ka viņai ir tāds matu tips apvienojumā ar to, ka neļauj taisīt sev bizes un drīkst tikai zirgasti. Šoreiz Mia izskatās diezgan normāli. Forši, ka viņa tik pie zirdziņiem. Tas varētu palīdzēt runāšanai.
Tās kovboju cepures.. Sipeniece vakar tieši nosmēja, ka šitās lētās kovboju cepures ir bezstils. Piekrītu!
Neiil @ 30.05.2025 14:40Tad kad Liene tikko ar Kivi sāka čuppoties, biju šokā, kā pieaugusi sieviete var pamest 3 bērnus dēļ veča! Bet, nu likās, ka rozā brilles, pāries, kas es vispār tāda esmu, lai sodītu? Taču tagad, kad pagājuši 7 gadi, viņa ir iekļuvusi derdzīgāko sieviešu izstrādājumu pašā augšgalā! Un es savos 40 gados esmu redzējusi daudz! Tēlo no sevis smalko dāmu, influenceri, bet patiesību jau mēs visas redzam kā uz delnas! Kā var vispār naktīs mierīgi gulēt, apzinoties, ka neesi savu bērnu dzīvē iesaistījus gadiem!!! Un arī liek aizdomāties, cik dzīve ir netaisna! Cilvēki ar izteiktu vecāku instinktu netiek pie kaut viena bērniņa! Tai pat laikā tādi, kā šie divi, ražo vairumā! Mia un Kristofers no šī pārīša radītajiem, vislielākie cietēji! Pārējiem vismaz tika labs otrs vecāks.....tik skumji
piekrītu, bet viņai taču Mia ir pie vienas vietas! Tāpat kā pārējās trīs meitenes!Rietumusawle @ 30.05.2025 14:58
Lienukam, kas nu ta lepojos ar saviem matiem nevajadzetu nekadiem Mias matu tipiem but attaisnojumam. Vina tacu gadiem uz pilnu slodzi audze matus, tad nu jabut super izglitotai par matiem. Un tagad berniem tik daudzi matu kopsanas lidzekli, denangleri utt.
tieši tā, un šie divi smerdeļi vēl atļaujas publiski kautko blēt! Nav man arī aptverams kas tur tajās galvās notiek!Rietumusawle @ 30.05.2025 15:03
Un gan Lienes tris meitam laba pamate un Kivja divam patevs. Patiesiba crazy, ka sava zina svesi cilveki par vinu meitam rupejas ta ka vini abi nekad nav rupejusies. Nav viegli sakt but pamatei/tevam ipasi jau, ja berni nav pavisam mazi. Bet redzi gan Arena sieva, gan Madaras draugs nepazinoja, ka berni ir trauceklis, tiesi otradak.
Un kā tad ar to pareizticību palika? Tak bērnu kristīja pareizticīgo baznīcā. Tagad abi dalbajobi metušies budismā. Šausmas! Kas būs tālāk?! Aiz bezdarbības jau galīgi iet sviestā.krmmm @ 30.05.2025 11:33Kivičs tagad esot budists! ???
pareizticība šķiet bija no Lienes puses! Bet viņai jau savu domu, viedokļa un reliģijas nav! Kā cīsiņš teiks, tā notiks! Vai tik tās budisma gudrības nebūs no Uģa Kuģa sasmēlušies!🤣! Tas ar tāds pats daiļdirsējs un plānā galdiņa urbējs, kam patīk bērnus ražot!Hermiine89 @ 30.05.2025 15:43Un kā tad ar to pareizticību palika? Tak bērnu kristīja pareizticīgo baznīcā. Tagad abi dalbajobi metušies budismā. Šausmas! Kas būs tālāk?! Aiz bezdarbības jau galīgi iet sviestā.
Neiil @ 30.05.2025 16:03pareizticība šķiet bija no Lienes puses! Bet viņai jau savu domu, viedokļa un reliģijas nav! Kā cīsiņš teiks, tā notiks! Vai tik tās budisma gudrības nebūs no Uģa Kuģa sasmēlušies!?! Tas ar tāds pats daiļdirsējs un plānā galdiņa urbējs, kam patīk bērnus ražot!