vivii @ 23.01.2022 11:21
Bet ne jau katru vakaru viņi iet ciemos.
Es vēl saprastu, ja viņa tur būtu vienīgais bērns, bet par cik tur bija vēl viena meitene, tad noteikti nebija tā, ka klīda viena pati pa māju apkārt.
Neredzu neko sliktu un nosodāmu, ja bērns 1x neaiziet laikā gulēt un arī patusējas. Tā jau ir lielākā vecāku problēma, kad neradina mazus bērnus pie nestandarta situācijām.
Karlsone @ 23.01.2022 12:32Es domāju, ka kādu dienu Kivičs gribēs atgriezties vecajā dzīvē. Tas nemaz nebūtu tik sarežģīti.
Tikai jāpamet Liene un jāatrod jauna mīlestība, kāda kārtīga (nelieto alko) sieviete ar stabilu nervu sistēmu, pēc skata simpātiska, bet vienkārša (bez pārspīlēta grima un grabuļiem). Tāda, kas nealkst zīmēties instagramā un taisīt bezjēdzīgus mega filtrētus storijus, bet pa retam ieliek Instagram kādu pāra vai ģimenes bildi kopā ar Kiviču. Tāda, kas strādā, bet ne par sabiedrības dāmu ?
Tad Kivičam jāsazvana visi iespējamie LV mediji un jāpiesaka intervijas, no sērijas "I am back" , "Kiviča Grēksūdze", "Kivičs: apzinos, ka laiku atpakaļ pagriezt nevaru", "Kivičs: es gatavs sākt dzīvi no jauna" , "Kivičs: beidzot esmu pamodies" utt. Izkratīt sirdi kā nabaga Andrim un tādā veidā uztaisīt ap sevi ažiotāžu, tālāk izsludināt jaunu koncertprogrammu, doties koncertos, un paralēli visiem, zudušajiem faniem, draugiem un paziņām rādīt un stāstīt, ka "visu nožēloju, esmu mainījies".
Gan jau arī meitas no tēva neatteiksies, domāju, ka izdotos atjaunot attiecības ar Madaras meitām, jo viņas gan jau domā, ka tētis ir "sarežģīts", bet ne jau ka nemīl viņas. Par Lienes meitām gan neesmu pārliecināta.
A ko vispār darītu Liene, ja Kivics sāktu jaunu dzīvi?
vivii @ 23.01.2022 13:45Nu re, spriežot pēc story ar kaķi, Liene nemaz nav bijusi mājās.
Diez Kivis jau guļ apvēmies - viens, sarāvies čokurā? :D
Bet vai tad tā nav? Ja sieviete nepavērtu kājas precētam,vecis tak ar varu virsū nelīstu. Un ja vēl izmanto krīzi tā vīrieša ģimenē,tad nevajag cerēt ne uz ko.Bulis vienkārši saprata,ka negrib zaudēt ģimeni.LilyLady @ 23.01.2022 13:34Protams, Kivim pietiks tikai pateikt: pie visa vainīga Liene, nobūra, dzirdīja, draudēja ar pašnāvībām, sakūdīja pret meitām, es biju nelaimīgs, tāpēc tik rupjš un dusmīgs, un sawļes bariem metīsies komentāros attaisnot un žēlot.
Jo Bulis jau arī no Lienes atkratījās "ar sausām kājām", savukārt Liene visu acīs palika kā ģimeņu jaucēja un histēriska apakšbikšu vicinātāja.
Sievietēm ne tuvu nepiedod tik daudz kā večiem. Lienei pēc savām izdarībām, kas veiktas alko iespaidā, un drāzieniem ar precētiem, un bērnu pamešanas, atgūt labu reputāciju ir principā nereāli.
Tur nevajag rakt,var mierīgi nosūtīt ilgstošā zemūdens peldē.😁😁😁😁C00L Dzipsy @ 23.01.2022 13:46
Ja jau būtu dzēris, tad jau būtu storiji nakts vidū, klusums.
Varbūt Liene šo jau aprakusi? ???
LilyLady @ 23.01.2022 13:34Protams, Kivim pietiks tikai pateikt: pie visa vainīga Liene, nobūra, dzirdīja, draudēja ar pašnāvībām, sakūdīja pret meitām, es biju nelaimīgs, tāpēc tik rupjš un dusmīgs, un sawļes bariem metīsies komentāros attaisnot un žēlot.
Jo Bulis jau arī no Lienes atkratījās "ar sausām kājām", savukārt Liene visu acīs palika kā ģimeņu jaucēja un histēriska apakšbikšu vicinātāja.
Sievietēm ne tuvu nepiedod tik daudz kā večiem. Lienei pēc savām izdarībām, kas veiktas alko iespaidā, un drāzieniem ar precētiem, un bērnu pamešanas, atgūt labu reputāciju ir principā nereāli.
Shayk @ 23.01.2022 13:52Izskatas, ka paliksana pa nakti nav bijusi planota, jo Mia sorit tajas pasas drebes.
Savadak butu jau panemusi lidzi tiras drebites, kaut vai to otro kleitu, kas vinai ir.
C00L Dzipsy @ 23.01.2022 13:45Oho.. Ļenka ielikusi storijus tikko. Palikusi pa nakti savā draudzeņu kompānijā. Kur tad Kivis? Vsjo, izmeta no mājām? Viņa tak no Kivuļa nekad ne soli neatkāpās, lai tik neaiziet pa kreisi.
tieši to pašu nodomāju.C00L Dzipsy @ 23.01.2022 13:53This view! ?
Ļenka priecājas par dubļiem?
domāju, ka bija, bet, viņasprāt, kāpēc Miai būtu jāņem citas drēbes uz 2 dienām, ja iepriekš vienas un tās pašas nēsāja pus gadu.Shayk @ 23.01.2022 13:52Izskatas, ka paliksana pa nakti nav bijusi planota, jo Mia sorit tajas pasas drebes.
Savadak butu jau panemusi lidzi tiras drebites, kaut vai to otro kleitu, kas vinai ir.
vivii @ 23.01.2022 13:45Nu re, spriežot pēc story ar kaķi, Liene nemaz nav bijusi mājās.
Diez Kivis jau guļ apvēmies - viens, sarāvies čokurā? :D