- Suņa poza atrādīta visai pasaulei
Miss Dee @ 22.01.2022 20:44
Lūdzu iemetiet kādu bildi ar šito, jo es nemāku atrast...esmu slikts detektīvs :D
Miss Dee @ 22.01.2022 20:44
Lūdzu iemetiet kādu bildi ar šito, jo es nemāku atrast...esmu slikts detektīvs :D
C00L Dzipsy @ 22.01.2022 20:50
efeja35 @ 22.01.2022 22:21Un to viņi sauc par patiesas mīlestības bērniņu? Ja tā būtu,tad viņi meitiņu celtu debesīs.Šodien par lētăm naudiņām mazuļus var sapucēt kā lellītes.Bet šī govs tik par sevi domā,un ganjau domā ka tas ciemiņś ātrāk aizvāktos.
McSara @ 22.01.2022 22:41
Jo Lienei ir jāliek lielās skropstas, bez kurām īstenībā var iztikt, un spīdīgie nagi, ari bez tiem var lieliski iztikt! It īpaši atlaižu laikā apģērbu var sapirkt meitai labu labas!
Bet ir jarij kapsulas, un IG jataisa visādi mēsli, tad japaršero mistiskās atziņas un kas tik vēl ne
Wonder woman @ 22.01.2022 23:09Vismaz bērns vienu vakaru būs paspēlējies ar kādām mantām,te var redzēt to realitāti ,Nu nav jau gluzi tā ,ka Mia mantas nekadas nepatīk,problēma tā ,ka vecaki vienkarshi negrib neko pirkt,man liekas Mia vismaz no Lienes puses ir tiešām loti nemīlēta!
Tā kermena valoda nodod,itkā story cenšas ,bet var redzēt,ka īstenībā vinai negribas to bērnu mīlot!
Nav tās mates milestibas!
Tagad ar bernam mute netīra Liene nemaz neredz jo jaieraksta story par to ,ka visas sievietes var būt laimigas-vai ko vinja tur murgoja pedejos story !