Akasha @ 12.04.2025 23:29Starp citu, vai nu esmu palaidusi garām, vai arī kaut kā sen nav Pūciņš redzēts.
LilyLady @ 12.04.2025 23:32Es domāju, ka plekste operē acis. Tāpēc birstes bija noņemtas. Ar tūsku un zilumiem kadrā nelīdīs, uzradīsies drusku vēlāk ar "jaunumiem". Un, kamēr mājās garlaikojas, nolēma izklaidēt lezbes. Gan jau sajūsmā, kāds te cepiens.
Hermiine89 @ 12.04.2025 23:21Precīzi! Arī man šī nožēlojamā versija šķiet visticamākā. Kviecis atkal atsācis buļļasūda intervijas, taisa dok.filmu par savu aizvainoto ego. Vāji apmeklētā koncerta video grib palaist tautās. Tā ka haips viņam ļoti nepieciešams šobrīd.
Candelaria @ 13.04.2025 00:30Resnais visu kopdzives laiku ar Lieni ir bijis iedzeris.Pedeja laika tika manits, ka resnais megina nedzert. Tad nu skaidrs,ka arī paradas interese uz citam sievietem,jo Kivis nav tas uzticigais tipins
Akasha @ 12.04.2025 23:16Vai arī tupa haipam - lai dzeltenie rakstītu par noslēpumainām dāmām. Virsraksti "Vai Kiviču mīlas stāstam pienākušas beigas?", "Kas ir noslēpumainā blondīne Kiviča storijā?", "Graujošs pavērsiens mūziķa un skaistumkaralienes laulības dzīvē?".
Un tad Kivis/Liene ieliks kādu hihihahaha, ka tas ir bijis sociālais eksperiments, lai redzētu, vai tauta pavelkas. Un tauta būs pavilkusies, jo pumpainajām rozā lezbēm, nedabūjušajām vella vecenēm skauž skaistākā šovbiznesa pāra dzīve un vispār cilvēku ļaunums ir neaprakstāms.
AnneBelle @ 13.04.2025 01:03Es arī sliecos domāt, ka bildes gribēja ielikt sieviete savā profilā ar domu, ka pavadīts 'noslēpumains vakars', bet sajaukusi kontu. Varbūt Kivis viņas telefonā ielogojās ar savu kaut kāda mistiska iemesla pēc..
esi palaidusi garām. Kakis tiek regulāri atrādītsAkasha @ 12.04.2025 23:29Starp citu, vai nu esmu palaidusi garām, vai arī kaut kā sen nav Pūciņš redzēts.
jo paša telefons mājā pie sievas 😁AnneBelle @ 13.04.2025 01:03Es arī sliecos domāt, ka bildes gribēja ielikt sieviete savā profilā ar domu, ka pavadīts 'noslēpumains vakars', bet sajaukusi kontu. Varbūt Kivis viņas telefonā ielogojās ar savu kaut kāda mistiska iemesla pēc..
krmmm @ 12.04.2025 23:48Da labi, visas tās, kuras ir skeptiskas par iespējamiem kivja sānsoļiem - nav viņiem tur nekādas harmoniskās dzīves. Atceroties to viņu šovu, un tas tak bija attiecību sākums, kad visam jābūt rožaini, tur gāja augstos toņos. Dzeršana, skriešana prom no mājām, strīdi. Domāju, ka arī tagad tur notiek visādi un daudzreiz sliktāk (jo kivim viņa besī), tā kā gan jau vienmēr viņa nevar pildīt sargsuņa funkciju. Sadzērās un aizskrēja kādas rokās, ļoti ticami