Bjork @ 20.01.2022 21:15Cik reizes viņa var pāršērot pāršērotus viņas storijus ? tas liekas tik... es pat nezinu kā to nosaukt, tāds pats līmenis kā pasūtīt likus priekš sevis.?
Kāds viņai auto? Muld abi kā apdirsušies.vivii @ 20.01.2022 21:15
Zinot to, ka viņai nav internets ārpus mājas un viņa liek story tikai, kad ir mājās, tad iespējams bija jau uzspējusi sapirkties.
Varbūt skrēja pēdējās minūtēs pakaļ ??
Interesanti, ja viņai ir auto, ko nebrauca ar auto ?
Drīz jau Ļenka varēs atrādīt savu pašas nopelnīto Lexus, Porše vai Lambo. 😁alex48 @ 20.01.2022 21:59Kāds viņai auto? Muld abi kā apdirsušies.
ir, ir ar dg.,domāju, ka Madara to agrāk jau saprata un tāpēc ieņēma tādu taktiku, nereaģēt, jo ar slimiem labāk pa labam.Enazenaz @ 20.01.2022 22:52Ļenkai pašai ir kāda diagnoze un nezinu vai tā šoreiz ir šizofrēnija. Pavērojiet kā viņa runā storijos, ar aizturi, skatās riņķī, katru dienu viens un tas pats tiek malts uz riņķi. Tā sieviete tak ir galīgi sapi*usies.
Enazenaz @ 20.01.2022 22:52Ļenkai pašai ir kāda diagnoze un nezinu vai tā šoreiz ir šizofrēnija. Pavērojiet kā viņa runā storijos, ar aizturi, skatās riņķī, katru dienu viens un tas pats tiek malts uz riņķi. Tā sieviete tak ir galīgi sapi*usies.
vivii @ 21.01.2022 01:01Man sāk rasties aizdomas, ka viens no viņiem guļ uz viesistabas dīvāna ?
Man rēgojas vai priekšā tieši taisni apakšējais zobs ir jocigs?
LaikamGarlaicigi @ 21.01.2022 01:40Atradu NL atmaksas kalkulatoru. ?
https://business.nlstar.com/ru/ (jāpaskrullē uz leju)
OK...
Sākuma scenārijs (Ļenkai):
- Pašas pirkumi - teiksim 100 EUR
- Cik klienti? Teiksim 5
- Cik katrs klients iztērē - teiksim 100 EUR katrs
- Cik partneri (Medžikalberries) grupā? Grupā redzēju 9, tātad pieņemsim 9
- Cik katra menedžere iztērē? Pieņemsim 100 EUR
Par to pienākas alga: 343 EUR (mīnus 100 EUR, ko tu iztērēji produktiem, laikam).
"Dubaija mani gaida" scenārijs:
- Pašas pirkumi? tie paši 100 EUR, nafig pirkt vairāk kā menedžera kvalifikācijas minimumu
- Cik Klienti? teiksim 20 (nav nekas no Norges jāsūta, pietiek, ja lieto Ļenkas ID un pasūta sev no websaita)
- Cik katra aita/kliente iztērē mēnesī? Teiksim 100 EUR
- Cik grupā aitiņas/menedžeres? Teiksim 100
- Cik katra aitiņa iztērē/nopārdod? Teiksim 350 EUR (maksimālais daudzums, ko atļauj kalkulators)
Mēneša alga? 1'800 EUR
Nauda jau tā ļoti pieklājīgi, īpaši LV, bet cik ilgi Līga ir NLā, un izdevās labi ja 2-3 bitītes pieturēt? Kur nu vēl 100 bitītes, kas katra vidēji iztērē un nopārdod 350 Eiras katru mēnesi.
Bet jautājums,ko ēd mazā?Filomena @ 21.01.2022 11:31Es vispār nesaprotu to Lienes biznesa plānu. Nevienu produktu nereklamē, tik vāvuļo par iestāšanos komandā. Tajā eiropas veikalā tik daži produkti pieejami un kāpēc kāds lai gribētu tur ko sūtīt ar viņas kodu. Ērtāk būs nopirkt no kādas kam jau tas produkts ir.Es arī esmu izmēģinājusi tiešām daudzus produktus no nl, bet nevienu neesmu gribējusi pirkt atkārtoti. Varētu pat teikt uzķērusies uz labas reklāmas ar domu, vai tiešām ta padarīšana ir tik superīga ?bet no Lienes neko pat neiedomātos pirkt, jo nav tak pat ko. Šodien rāda sauju ar kapsulām nu nekada reklāma. Jau cik dienas nav radījusi nevienu savu recepti Lienes gaumē, tad tiešām rij tin kapsulas?
Karlsone @ 21.01.2022 03:21
Laikam ir pienācis tas brīdis, kad arī es teikšu - nopietni, Cosmo meitenes, vai ir jāpiesienas par vienu zobu, kas nav tik perfekts? (facepalm). Meitenes, man pašai ir labi, veseli, es pat teiktu skaisti zobi. Bet manai mammai un tantei un krustmātei nav viss tik perfekti. Kā ir jūsu radiniecēm, kurām 40+ ? Visi zobi kā pērles? Nedod dies nav taču apakšā viens nesmukais zobiņš kā Skulmei? Lai ko viņa tur būtu darījusi, likusi helio pārklājumu vai venīrus veiksmīgi vai neveiksmīgi, nu cmon. Jūsu piesiešanās ir par traku.
Tas ka viņai smaganas atkāpjas, par to nav runa.Te raksta meitenes, kurām besī, ka viņai apakšžoklī no zoba ir nogājis pārklājums. Manuprāt, tas nav tik akūti viņas situācijā, lai viņa ietu berzt podus Norway sava zoba dēļ. Par smaganām izskatās, ka ir jutīgas, bet nekas arī akūts nav, lai nevarētu pagaidīt kādu laiku.