Rozāforums @ 30.03.2025 00:59ā vēl aizmirsu piebilst- mūsdienās, mūsdienās , mūsdienās :D ļoti plašs vārdu krājums priekš teicamnieces, angļu filoloģes uttttttt
Manuprāt, mūsdienās…. (Un aiziet kāds īpaši apzelēts domugrauds no Lienestantes pūra) 😂Tuana @ 30.03.2025 01:32“Mūsdienās varmākas ir tieši sievietes - pēc maniem vērojumiem.”
Jap, Ļenka. Īpaši Andrītis mums tāds nabadziņš, vienmēr apbižots un nesaprasts.
“Mūsdienās, mūsdienās” tas tāds viens no vecišķās Lienestantes mīļvārdiem.
Ak, šausmas! Rakstniece ibio! Viņa pati pārlasa, ko raksta. Cik glāzes Mežezera jāizdzer, lai ko šādu uzrakstītu?!Rozāforums @ 30.03.2025 00:57
? jā plankton tikai tas ir tieši par tevi un tavu bīloved sivēnu
EnijaEnija @ 30.03.2025 09:34Vai kāda bija uz Teātra dienas koncertu Nacionālajā teātrī? Instagram skatos, ka mīslinieks tur arī tiek kariķēts ?
Rozāforums @ 30.03.2025 00:57
? jā plankton tikai tas ir tieši par tevi un tavu bīloved sivēnu
Turklāt labākais ir tas, ka galveno varoni vīrs nenormāli sit par ieganstu minot dažādus aīkumus, nenopirktu avīzi, nepareizi noliktas konservu burciņas un utt. Lai viņu nenosistu, viņa inscinē savu nāvi un aizbēg
EnijaEnija @ 30.03.2025 09:34Vai kāda bija uz Teātra dienas koncertu Nacionālajā teātrī? Instagram skatos, ka mīslinieks tur arī tiek kariķēts ?
O, jā, Kviecim jau dikti svarīgi būt populāram, vienalga, kādā gaismā un rakursā.Waterlilly @ 30.03.2025 12:18
Redzēju pa tv kadrus ko pirmizrādes un man tiešām likās, ka arī rižajam andirsim ir loma izrādē! Kopumā uzskatu, ka pārāk liels gods viņam dots ar šo.. tāpēc no sirds ceru, ka viņš tur tiek patiešām izsmiets nevis parādīts kādā pozitīvā gaismā. Jebkurā gadījumā, diemžēl gandrīz 100procentīgi paredzu, ka viņš pats šo mācēs pasniegt kā savu uzvaras gājienu.. ?
yay @ 30.03.2025 13:51Viņa maļ atkal to pašu "sievietei jāatbalsta citas sievietes". It kā saprotami, bet ko viņa ar to nahren domā?
Man ir draudzenes, pat ļoti labas draudzenes, bet es nesaprotu. Tas taču ir tik pašsaprotami.
tas nozīmē atbalstīt mazo lieniti kas vienmēr pieradusi ka viņai viss tiek un visi pakalpo. Sievietēm jāatdod savi vīri, pamesto bērnu naudas, jaapjūsmo mauka, par velti jāpieskaita mīlas auglis, tādu atbalstu laikam gaida maukayay @ 30.03.2025 13:51Viņa maļ atkal to pašu "sievietei jāatbalsta citas sievietes". It kā saprotami, bet ko viņa ar to nahren domā?
Man ir draudzenes, pat ļoti labas draudzenes, bet es nesaprotu. Tas taču ir tik pašsaprotami.
Vienīgi problēma tāda, ka Ļenkucei ar pašpasludināto zelta sirdi nav nevienas draudzenes. Kā tad tā? Pat Kerkira, Dālija un dīvainā Jelgavas tetovētāja sapratušas, ka jāturās pa gabalu.yay @ 30.03.2025 13:51Viņa maļ atkal to pašu "sievietei jāatbalsta citas sievietes". It kā saprotami, bet ko viņa ar to nahren domā?
irresistible @ 30.03.2025 17:07Kad Lienes tantei dzimsanas diena?? Tūlīt jau aprīlis.. nebija martā?