EmilijaArm @ 24.03.2025 08:53Lasīju komentus un tikai tad noskatījos Ļenkas storiju ar Keitijas bildi. Paliku uz pauzes, kā ir iespējama TIK slima reakcija. Viņu, redz, kopējot! Vāks. Liene ir psihiski slima, tur nav citu variantu. Mazs meitēns pie friziera ticis, bet Lienes apgrieztā realitātes izjūta izmet kaut ko perversu, turklāt viņai nav kauna un aiztures to publicēt. Slima sieviete.
Pasakiet, kas tas par veci, kas lieto IG filtrus, lai izskatītos smukāks, jaunāks, tievāks?! Tā ir bāba, ne vecis. Jūsu vīri/ puiši lieto IG filtrus smukumam? Ja lieto, nu tad tie ir slimi narcisi kā pivičs.BugsPony @ 24.03.2025 00:23
Nu te jau īsti nezin uz ko vispirms skatīties ? Vai nu telefonam filtrs gļuko, vai Andris tumsā seju krāsojis.
Ariete @ 24.03.2025 07:16Pag, Madara ieliek savas meitas matus, bet Ļenka diršās par to ka Keitija kopē viņu???? Ko??? Un Keitija iemācījusies matus kopt no viņas??? Es pareizi saprotu?
Šis ir totāls wtf. Vēl tā mūzika pie storija. Kaut kas maniakāls. Man Kivja vietā būtu bail ar tādu dzīvot. ?
Ariete @ 24.03.2025 07:16Pag, Madara ieliek savas meitas matus, bet Ļenka diršās par to ka Keitija kopē viņu???? Ko??? Un Keitija iemācījusies matus kopt no viņas??? Es pareizi saprotu?
Šis ir totāls wtf. Vēl tā mūzika pie storija. Kaut kas maniakāls. Man Kivja vietā būtu bail ar tādu dzīvot. ?
Haha, protams, Ļenka! Tu! Kad tev bijuši tik skaisti mati? Sapņo vien!Smaidinsh @ 24.03.2025 09:24Iemetīšu šeit?
Japānas princese @ 24.03.2025 09:23
Pats absurdākais tajā visā bij, ka Keitija mācījusies no viņas kopt savus matus. Lienei tiešām ar prātiņu nav viss labi. Protams, Madarai jau nav skaisti mati, no mammas viņa neko nevar mācīties kopā dzīvojot. Bet aizbraucot dažas reizes gadā pie tētuka, visu labo iemācījās no Lienes. Tas ir vairāk skumji nekā smieklīgi, ja Liene patiešām tā domā.
lipsinluka @ 24.03.2025 09:41
Te ir melns uz balta kā uz paplātes tas, ko Kivis sākumā pats jau minēja par savu mūža mīlestību, ka viņai ir - šizofrēnija. Neārstēta var būt ļoti bīstama apkārtējiem. Tas naids, kas nāk no viņas ārā ir biedējošs. Un izskatās, ka Kivis arī pats ptovocē, neapzinoties to, ko pats ir nodarījis,kāpēc situācija ir tāda, kāda ir. Trakomāja tur.
Rietumusawle @ 24.03.2025 00:32
Viņai liekas, ka matus lokas taisa tikai vinas unikāla friziere. ?
yay @ 24.03.2025 10:20
Tad kāda vella pēc M. meita ciemojas pie viņiem? Ja nu pacientei aizveras pavisam ciet?? Diez pati meitene seko poda birstei IG?