lipsinluka @ 26.02.2025 22:08Kivis taisot dokumentālo filmu par to, ka viena meita pati negrib viņu redzēt, pašam dzīvojot kopā ar sievieti, trīs meitu māti, kura pati atņēmās savām meitām un izēda no mājas. Pat tagad, kad tēvs miris, meitas nav ar viņu. Kā var atrasties divi tādi vienādi partneri?
Castorella @ 26.02.2025 22:49Kivis jau tikai raksta scenāriju sirdi plosošai dokumentālajai filmai par tēva ciešanām, nesatiekot savu bērnu. Varētu piepalīdzēt ar scenāriju- jāsāk ar kādu salkanu citātu no viņa pirmās grāmateles par to, kā piedzimis dēls un kā nu viņš tagad par šo dvēselīti rūpēsies, tā tagad būs dzīves jēga utt. Turpināt ar bļe un to, kā puika tika mētāts no vienām mājām uz otrām, kā viņam neatradās vieta pat vecāsmammas istabā, jo to vajadzēja tētukam ar trešo sievu (vai ceturto, allaž jaucu), kā tētiņam allaž bija kas svarīgāks darāms un kā tad, kad puikam nopietna krīze, tētuks palīdzēja ar tieši neko.
LilyLady @ 26.02.2025 22:35
Nja, protams, ka narcisam Kivičam vajag to vienu "nepateicīgo" meitu vēl pazemot publiski, jo atļaujas negribēt "mīļo tēti".
Tievē vai netievē, bet Kivičs ir un paliek milzu mēsls bez grama paškritikas.?
Tutuvojies @ 27.02.2025 00:02Kivič, tu stulbais speķarausi, tavā gadījumā tev bija visas iespējas būt par tēvu dēlam, ko tu veiksmīgi sadirsi. Tev bija iespēja atbalstīt, lai abi vecāki ir tavas pašreizējās sievas trim meitām. To tu arī sadirsi. Esmu gatava likt savus iekrājumus ķīlā, ka pēc šķiršanās arī Miai nebūs abu vecāku. Tāpēc nemuldi par kaut kādām epidēmijām, kur sievietes dara pāri 1000iem vīriešu. Tu un tavi plānprātiņa statistikas dati un procenti, kurus izurbini no velns vien zin kurienes. Vienīgā epidēmija esi tu un tava lupatlase, kas ložņā un sagandē likteņus. Velti savu enerģiju jaunākajam bērnam, lai tur izaug kas labs, nevis taisi dokumentālo kino. Vai tad esi godīgs līdz galam un liec atbilstošu nosaukumu - nevis Nozagtais tēvs, bet Rokstārs ar zudušu slavu, zobiem un potenci un milzīgi aizvainotu ego jeb Aizvainotā bēbja šļupsti. Es neatbalstu vardarbību, bet šis man uzdzina asinis. It kā viņš nebūtu pietiekami sāpinājis Madaru. Un Ļenka, ja tu šo lasi un mēs zinām, ka lasi - vai viņš tev velta kaut trešdaļu tās uzmanības kā Madarai, ar kuru šķīrās pirms velns vien zina cik gadiem? Vai tev vispār nav ne grama pašlepnuma palicis, grabuļu skaistumkaraliene?
Jukuukukuu @ 27.02.2025 10:22ah, es nesen izdzēsu instagram, neskatos vairs tos divus lopus, bet ja smirdvepris ir sācis sevi kopt un aktīvi tievēt....ai, lienīt, lienīt, sāc krāmēt savus melnos maisus un atlikt naudiņu, lai ir kur apmesties ar miu, kad jūs drīzumā palūgs aiziet. Vai pat nepalūgs, bet aizies pats pie jaunās un plukata varēs domāt kā maksāt par dzīvokli pati.
Kādas likmes, cik ilgi ļenkai vēl ir, līdz būs jaunā mūža mīla?
Tusnelda @ 27.02.2025 12:10
Ilgi būs jāgaida. Nevaru iedomāties tādu bābieti, kura būtu ar mieru savākt pie sevis šito kviecošo šļupstošo "masāžistu". Jaunām naivām ģimnāzistēm viņš par vecu un par nabagu. Arī pieredzējušas pavieglas uzvedības dāmas uz skopuļiem nemetas. Varbūt vienu reizi pačamdīs rakveres cīsiņu un būs skaidrs, ka arī tur nekā nav.
yay @ 27.02.2025 13:54
a viņš to savu pvc redeli kad bučojas diez ņem ārā un liek uz plauktiņa? hihihiiiii
Mākoņu Dejotāja @ 27.02.2025 13:04Andrim jautājumos tika uzdots: Kas ir īsts vīrietis?
Tas asprātīgi atbildējis: "Es, jo esmu īsts."
Nomerinies Andri, tu neesi īsts vīrietis un nekad arī nebūsi. Tu esi parodija vīrietim.
Mākoņu Dejotāja @ 27.02.2025 13:04Andrim jautājumos tika uzdots: Kas ir īsts vīrietis?
Tas asprātīgi atbildējis: "Es, jo esmu īsts."
Nomerinies Andri, tu neesi īsts vīrietis un nekad arī nebūsi. Tu esi parodija vīrietim.
Rozāforums @ 27.02.2025 16:55vēl viens joks ir tas ka viņš rīkošot stendapu :D:D:D
kurš uz to vispār ies?? (pirks biļetes) un kur viņš vispār rīkos?? savā dzīvoklī vai ārpus Rīgas kādā kafejnīcā...un kādus jokus viņš tur stāstīs... par gejiem, pirdieniem un alu ???? ???