KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 33665
Reģ: 14.05.2023
ai kvieci kvieci es jau gribēju, ko labu par tavu svara zudumu uzrakstīt,bet nē miera tev nav - jātaisa ''dokumentālā filma'' par meitu kura tevi negrib redzēt.....(savās acīs tu jau skabargas neredzi)
labāk rūpējies par to kas tev tagad ir, nevis par to kas jau sen aizgājis
p.s pakulgalva vari tik sākt palēnām krāmēt savus kroņus un medaļas maisos
26.02.2025 23:07 |

10 gadiPatīk
Reitings 4554
Reģ: 31.10.2010
lipsinluka @ 26.02.2025 22:08
Kivis taisot dokumentālo filmu par to, ka viena meita pati negrib viņu redzēt, pašam dzīvojot kopā ar sievieti, trīs meitu māti, kura pati atņēmās savām meitām un izēda no mājas. Pat tagad, kad tēvs miris, meitas nav ar viņu. Kā var atrasties divi tādi vienādi partneri?

Un te arī pierādījums, ka tievs vai resns, bet Kivis ir un paliek mērglis. Sūds, kas ietīts zelta papīriņā, tik un tā ir sūds.
Nozagtais tēvs, ibio. Viņš vispār ne sekundi nav aizdomājies, kāpēc Kima negrib viņu satikt. Ā, paga, grib gan, tikai ļaunā Madara pieķēdē pie radiatora un neparko nelaiž Kimu pie vissuperīgākā tēta🤦
26.02.2025 23:11 |

Reitings 468
Reģ: 13.10.2023
Castorella @ 26.02.2025 22:49
Kivis jau tikai raksta scenāriju sirdi plosošai dokumentālajai filmai par tēva ciešanām, nesatiekot savu bērnu. Varētu piepalīdzēt ar scenāriju- jāsāk ar kādu salkanu citātu no viņa pirmās grāmateles par to, kā piedzimis dēls un kā nu viņš tagad par šo dvēselīti rūpēsies, tā tagad būs dzīves jēga utt. Turpināt ar bļe un to, kā puika tika mētāts no vienām mājām uz otrām, kā viņam neatradās vieta pat vecāsmammas istabā, jo to vajadzēja tētukam ar trešo sievu (vai ceturto, allaž jaucu), kā tētiņam allaž bija kas svarīgāks darāms un kā tad, kad puikam nopietna krīze, tētuks palīdzēja ar tieši neko.

Aizvakar beidzot ķērās pie scenārija dokumentālai filmai😃😃😃 Smieklīgi. Tāpat kā Lienes rakstu šedevru gadiem neviens neizdod
26.02.2025 23:15 |

Reitings 149
Reģ: 03.08.2024
Kivič, tu stulbais speķarausi, tavā gadījumā tev bija visas iespējas būt par tēvu dēlam, ko tu veiksmīgi sadirsi. Tev bija iespēja atbalstīt, lai abi vecāki ir tavas pašreizējās sievas trim meitām. To tu arī sadirsi. Esmu gatava likt savus iekrājumus ķīlā, ka pēc šķiršanās arī Miai nebūs abu vecāku. Tāpēc nemuldi par kaut kādām epidēmijām, kur sievietes dara pāri 1000iem vīriešu. Tu un tavi plānprātiņa statistikas dati un procenti, kurus izurbini no velns vien zin kurienes. Vienīgā epidēmija esi tu un tava lupatlase, kas ložņā un sagandē likteņus. Velti savu enerģiju jaunākajam bērnam, lai tur izaug kas labs, nevis taisi dokumentālo kino. Vai tad esi godīgs līdz galam un liec atbilstošu nosaukumu - nevis Nozagtais tēvs, bet Rokstārs ar zudušu slavu, zobiem un potenci un milzīgi aizvainotu ego jeb Aizvainotā bēbja šļupsti. Es neatbalstu vardarbību, bet šis man uzdzina asinis. It kā viņš nebūtu pietiekami sāpinājis Madaru. Un Ļenka, ja tu šo lasi un mēs zinām, ka lasi - vai viņš tev velta kaut trešdaļu tās uzmanības kā Madarai, ar kuru šķīrās pirms velns vien zina cik gadiem? Vai tev vispār nav ne grama pašlepnuma palicis, grabuļu skaistumkaraliene?
27.02.2025 00:02 |

Reitings 2349
Reģ: 16.02.2021
Lienei būs atkal jaunas profesijas režisore, filmetāja,montētāja, tad varbūt vēl grimmētāja😁safilmēs ar savu kruto teléfono ,pēc tam varēs pretendēt uz zelta globusu
27.02.2025 00:35 |

Reitings 5630
Reģ: 01.04.2023
LilyLady @ 26.02.2025 22:35

Nja, protams, ka narcisam Kivičam vajag to vienu "nepateicīgo" meitu vēl pazemot publiski, jo atļaujas negribēt "mīļo tēti".
Tievē vai netievē, bet Kivičs ir un paliek milzu mēsls bez grama paškritikas.?

Jap, mīļās dēlu mātes, ņemiet piemēru un nekad nekad neizaudziniet tādu vīrieti kā Andrītis. Aizrādiet savam pūkdupsim, sapuriniet, nu visu ko, tikai lai neizaug tāds primāts, narciss un preteklis, kas gandēs tālāk dzīves savām sievām un meitām.
27.02.2025 02:47 |

10 gadi
Reitings 2595
Reģ: 20.06.2013
Vai tik rešņuks nebūs iedzēris, ka atkal sākas?
27.02.2025 07:09 |

Reitings 2923
Reģ: 07.09.2023
Vai tik tā Kivja uzdarbošanās nav saistīta ar kārtējiem rakstiem mēdijos, kur Jānis cenšas izvilināt no Madaras viņas pirksta izmēru 🤔🤨 Jau vairākas reizes bijis - tiko kaut kas par viņiem pavīd, tā sākas sūdu ventilēšana🫣😏
27.02.2025 07:11 |

10 gadi
Reitings 11375
Reģ: 21.03.2014
Kviecis sen solīto palladium koncerta video tā arī nav atrādījis, bet jau top jauna filma? Nu tāds minhauzens
27.02.2025 07:13 |

Reitings 22100
Reģ: 27.11.2018
Es ticu, ka divos mēnešos var normāli notievēt ar reālu darbu, disciplīnu, sviedriem un sakarīgu ēšanu. Es pati esmu to izdarījusi. Bet nu, be real ne jau slinkā ķirpiča gadījumā, kurš tik vien dara kā pamst. Pat Norgē, kur tip rukāja smagi tikai palika resnāks. Ja viņš tiešām būtu uz to gājis, Insta būtu piebāzts ar smagiem treniņiem, salātu šķīvjiem un svīšanas sesijām. Tā vietā nakts lieveņi un treknas porcijas. Kaut kāds tizluma maratons, nevis sports.
Un pats jau pateica, ka ir lietojis visu ko. Viņam tas ir easy mode ielaid sev kaut ko, un viss. Abi ir slinki af. Un jā, tas, ka viņš ir manipulatīvs narciss, nemainīsies NEKAD, vienalga, cik viņš sver.
27.02.2025 08:26 |

10 gadi
Reitings 5951
Reģ: 05.08.2013
Tutuvojies @ 27.02.2025 00:02
Kivič, tu stulbais speķarausi, tavā gadījumā tev bija visas iespējas būt par tēvu dēlam, ko tu veiksmīgi sadirsi. Tev bija iespēja atbalstīt, lai abi vecāki ir tavas pašreizējās sievas trim meitām. To tu arī sadirsi. Esmu gatava likt savus iekrājumus ķīlā, ka pēc šķiršanās arī Miai nebūs abu vecāku. Tāpēc nemuldi par kaut kādām epidēmijām, kur sievietes dara pāri 1000iem vīriešu. Tu un tavi plānprātiņa statistikas dati un procenti, kurus izurbini no velns vien zin kurienes. Vienīgā epidēmija esi tu un tava lupatlase, kas ložņā un sagandē likteņus. Velti savu enerģiju jaunākajam bērnam, lai tur izaug kas labs, nevis taisi dokumentālo kino. Vai tad esi godīgs līdz galam un liec atbilstošu nosaukumu - nevis Nozagtais tēvs, bet Rokstārs ar zudušu slavu, zobiem un potenci un milzīgi aizvainotu ego jeb Aizvainotā bēbja šļupsti. Es neatbalstu vardarbību, bet šis man uzdzina asinis. It kā viņš nebūtu pietiekami sāpinājis Madaru. Un Ļenka, ja tu šo lasi un mēs zinām, ka lasi - vai viņš tev velta kaut trešdaļu tās uzmanības kā Madarai, ar kuru šķīrās pirms velns vien zina cik gadiem? Vai tev vispār nav ne grama pašlepnuma palicis, grabuļu skaistumkaraliene?

Ļoti labi uzrakstiji! 🥇
27.02.2025 09:28 |

Reitings 83
Reģ: 19.06.2022
ah, es nesen izdzēsu instagram, neskatos vairs tos divus lopus, bet ja smirdvepris ir sācis sevi kopt un aktīvi tievēt....ai, lienīt, lienīt, sāc krāmēt savus melnos maisus un atlikt naudiņu, lai ir kur apmesties ar miu, kad jūs drīzumā palūgs aiziet. Vai pat nepalūgs, bet aizies pats pie jaunās un plukata varēs domāt kā maksāt par dzīvokli pati.
Kādas likmes, cik ilgi ļenkai vēl ir, līdz būs jaunā mūža mīla?
27.02.2025 10:22 |

Patīk
Reitings 57926
Reģ: 20.07.2021
Jukuukukuu @ 27.02.2025 10:22
ah, es nesen izdzēsu instagram, neskatos vairs tos divus lopus, bet ja smirdvepris ir sācis sevi kopt un aktīvi tievēt....ai, lienīt, lienīt, sāc krāmēt savus melnos maisus un atlikt naudiņu, lai ir kur apmesties ar miu, kad jūs drīzumā palūgs aiziet. Vai pat nepalūgs, bet aizies pats pie jaunās un plukata varēs domāt kā maksāt par dzīvokli pati.
Kādas likmes, cik ilgi ļenkai vēl ir, līdz būs jaunā mūža mīla?

Ilgi būs jāgaida. Nevaru iedomāties tādu bābieti, kura būtu ar mieru savākt pie sevis šito kviecošo šļupstošo "masāžistu". Jaunām naivām ģimnāzistēm viņš par vecu un par nabagu. Arī pieredzējušas pavieglas uzvedības dāmas uz skopuļiem nemetas. Varbūt vienu reizi pačamdīs rakveres cīsiņu un būs skaidrs, ka arī tur nekā nav.
27.02.2025 12:10 |

Reitings 449
Reģ: 26.04.2024
Andrim jautājumos tika uzdots: Kas ir īsts vīrietis?
Tas asprātīgi atbildējis: "Es, jo esmu īsts."
Nomerinies Andri, tu neesi īsts vīrietis un nekad arī nebūsi. Tu esi parodija vīrietim.
27.02.2025 13:04 |

10 gadi
Reitings 5951
Reģ: 05.08.2013
Tusnelda @ 27.02.2025 12:10

Ilgi būs jāgaida. Nevaru iedomāties tādu bābieti, kura būtu ar mieru savākt pie sevis šito kviecošo šļupstošo "masāžistu". Jaunām naivām ģimnāzistēm viņš par vecu un par nabagu. Arī pieredzējušas pavieglas uzvedības dāmas uz skopuļiem nemetas. Varbūt vienu reizi pačamdīs rakveres cīsiņu un būs skaidrs, ka arī tur nekā nav.

a viņš to savu pvc redeli kad bučojas diez ņem ārā un liek uz plauktiņa? hihihiiiii
27.02.2025 13:54 |

Patīk
Reitings 57926
Reģ: 20.07.2021
yay @ 27.02.2025 13:54

a viņš to savu pvc redeli kad bučojas diez ņem ārā un liek uz plauktiņa? hihihiiiii

Jāpajautā Ļenkai, pirms cik gadiem viņa pēdējo reizi no tefteļa kādu buču dabūjusi. Gan jau tas bija vēl pirms pvc redeles, hi hi hīīī. 😜
27.02.2025 15:08 |

Patīk
Reitings 21738
Reģ: 09.12.2015
Mākoņu Dejotāja @ 27.02.2025 13:04
Nomerinies Andri, tu neesi īsts vīrietis un nekad arī nebūsi. Tu esi parodija vīrietim.

Memmes izlutināts ņuņņa un skops parazīts, kas dauza savas sievas, pazemo savus bērnus, esot īsts vīrietis? 😆😆😆 Kārtējā dienas anekdote.
27.02.2025 15:22 |

Reitings 6731
Reģ: 20.08.2021
Mākoņu Dejotāja @ 27.02.2025 13:04

Lupata un ņerga! Atradies īstais vīrietis! Klauns tāds.
Savas sievietes meitas izmet, savu ģimeni pamet, dēlu nekad nav audzinājis! Pat trauku lupatai lielāka nozīme!
27.02.2025 16:03 |

Reitings 33665
Reģ: 14.05.2023
vēl viens joks ir tas ka viņš rīkošot stendapu :D:D:D
kurš uz to vispār ies?? (pirks biļetes) un kur viņš vispār rīkos?? savā dzīvoklī vai ārpus Rīgas kādā kafejnīcā...un kādus jokus viņš tur stāstīs... par gejiem, pirdieniem un alu ???? 🤡🤡🤡
27.02.2025 16:55 |

Reitings 5630
Reģ: 01.04.2023
Rozāforums @ 27.02.2025 16:55
vēl viens joks ir tas ka viņš rīkošot stendapu :D:D:D
kurš uz to vispār ies?? (pirks biļetes) un kur viņš vispār rīkos?? savā dzīvoklī vai ārpus Rīgas kādā kafejnīcā...un kādus jokus viņš tur stāstīs... par gejiem, pirdieniem un alu ???? ???

Par saviem rokstāra piedzīvojumiem jaunībā, kā meitenes viņam savus krūšturus meta un viņu uz viesnīcām vilka :D
27.02.2025 17:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits