akul12 @ 18.02.2025 10:30Shēma lieliski strādā.
Viss na haļavu, zobi arī salikti, viegla dzīve.
Jetta @ 18.02.2025 11:08Bļeģ. Kas ar tiem matiem?
Tusnelda @ 18.02.2025 11:07
Didrihsoni dara tāpat. Sevišķi man patīk puķu pušķu diedelēšana. Visi tie milzu kušķi pēc nobildēšanas un "ak, man vīrs mani vienmēr tā pārsteidz" tiek atdoti veikalam atpakaļ. Tas jau nekas, ka Didra pati zvanījusies un sarunājusi.
RozīneE @ 18.02.2025 10:52Tas “sieviete sievietei” projekts nekad nekļūs populārs un pieprasīts, ja tur būs tādas, atvainojiet, planckas kā Liene.
Nu neviena nevēlas līdzināties viņai- neviena!
Viņai ar stilīgu un gaumīgu sievieti nav it nekāda sakara.
Kā, nu kā var savilkt tās zilās platformas sandales ar to kostīmu un sarkano rokas pulksteni (par citiem aksesuāriem pat nerunāsim).
Variet mani palabot, bet man šķiet, ka viņa savelk visu, kas ir iepirkts pēdējais (jaunākais) un viņas uzskatā skaistākais vai izskatās dārgākais.
Es, goda vārds, pat romu tautības dāmām, kuras ir uz “bling, bling”, nekad neesmu redzējusi, ka viņas savelk uz pirkstiem visus gredzenus, kas pieder un ir katrs no savas operas.
Kiviču Liene ir izcils paraugs kā NEizskatīties!
p.s. slotas, ptfu- skropstas ir atsevišķs stāsts!
akul12 @ 18.02.2025 11:18
Nesauktu gluži par diedelēšanu, jo tā ir reklāma produktam ?
Ziedu saloni izdomājuši, ka didra vai kivene ir labas reklāmas sejas ?
LilyLady @ 18.02.2025 11:24
Kivenei gan neviens salons ziedus nekad nav sūtījis. Arī bīloved vīrs viņai lakstus nenes, pat mīlētāju dienā puķīti neuzdāvāja.
tāda Barbie Girl mūsu lieņuka, ista lellīte 🤣SantaC @ 17.02.2025 22:21Mjā, ļoti profesionāli! Mia fonā vāvuļo un skrien priekšā kamerai! Tiešām gada tēvs nevarēja mājās pieskatīt meitu?
Frizūra pa rubli.?
Tā pa labi mēģina nezviegt. ? (Tā sasmējos, ka pati sev mīnusu ieliku). ?
Marfa @ 18.02.2025 01:26es savukart ieveroju vina skatienu. Izmisigi mekle, vai ir atpazits.
ipasi tad, kad vins pasaka kadu - it ka joku.Anīle līne @ 18.02.2025 12:46
Kas Kiviču ir redzējuši dzīvē, visi kā viens saka, ka viņš visiem blenž virsū nu tā uzkrītoši, it kā tas, uz kā blenztu, būtu slavenība. Viņš savā iedomu pasaulē dzīvo un domā, ka viņš ir stārs un visiem par viņa redzēsanu dzīvē būtu jāspiedz un jākrīt viņam ap kaklu.