abas sacepāmies. Piedod, lūdzu!ŽaneteG @ 18.01.2022 13:24
Re ka var normāli atbildēt bez apvainojumiem, ja grib. Saprotu Tavu domu un piekrītu, ja viņai reāli ir garīgās veselības problēmas (un es atvainojos tām, kas par to kaut ko vairāj zin, jo nesekoju viņai ikdienā) tad iejaukšanās no malas būtu adekvāts un loģisks solis. Es nespēju iedomāties situāciju, kad manam bērnam nebūtu rotaļlietas, nodrošināti hobiji, komunikācija ar vienaudžiem, pilnvērtīgs uzturs utt., tādēļ es tik tiešām acīmredzot pielietoju "strausa tehniku", jo pieņēmu, ka visi šie aspekti vienkārši netiek attēloti publiski.
Bjork @ 18.01.2022 13:36abas sacepāmies. Piedod, lūdzu!
Bet tieši sobrīd tieši tika aizskarts šis jautājums par pašu Miu. Mēs daudzas sekojam ilgu laiku, Liene nedara pareizi to, nedara šito, viņa ir tāda un šitāda. Neviena neko neteica par Miu, lai neaizskartu nevainīgu bērnu. Un tad notika aptuveni tā... Viena ieminējās, ka nav kaut kas kārtībā, un ja būtu mēs visas vienā telpā, tad saskatītis viena ar otru un pieklusināti pateiktu, bet šajā formātā nācās rakstīt, jā, ka man arī liekās, ka kaut kas nav kārtībā. Beigās izrādās, ka katrai ir licies, ka nav labi ar Miu, bet neviena neuzdrošinājās to skaļi teikt. Nav tā, ka tikai man liekas, ka nav ok, te ļoti daudzas meitenes izteica savu viedokli. Ja tiktu heitots bērns, tad jau sen tas te būtu apzelēts no visām pusēm. Bet neviena nevēl sliktu Miai, neviena.
. Bokss palīdz ļoti labi uzturēt ķermeni formā. Ja neiet tupa sisties vai pie kāda nepieredzējušā trenera, tad ir ļoti daudz specifisku lietu ko apgūt un ir nepieciešamas zināšanas - tupa mahāt ar rokām visi var.LaLo @ 18.01.2022 12:35Sasmējos par Madaras komentāru, kur boksā lielā prāta gudrība izpaužas. Manuprāt, bokss un MMA ir vieni no tiek, kur tieši vismazāk cīkstoņi izpaužas ar prāta spējām citās jomā. Viedi cīņas sporti ir tai chi, karatē, kung fu. Pa lielam austrumu cīņas mākslas. ?
MikaR @ 18.01.2022 13:56. Bokss palīdz ļoti labi uzturēt ķermeni formā. Ja neiet tupa sisties vai pie kāda nepieredzējušā trenera, tad ir ļoti daudz specifisku lietu ko apgūt un ir nepieciešamas zināšanas - tupa mahāt ar rokām visi var.
Manuprāt, šo pazeminājis resnais kuilis zutis un Kambala ar saviem izgājieniem.
LaLo @ 18.01.2022 14:04
Par to, ka bokss un tā elementi ir labs kardio+ ķermeņa koordinācijas treniņš, šaubu nav. Pati šad un tad pie radiem maisu padauzu. Otrs ir traumatiskais aspekts profesionālā līmenī: izkropļota seja(man nešķiet ne pievilcīgi, ne vīrišķīgi sejā ieplacināts deguns, apdauzītas ausis u.tt.), nerunājot nemaz par smadzeņu traumām. Paskaties, cik daudz tiek saņemti sitieni pa galvu+ar kādu spēku, Fjūrija sitiens, tas Tev nav Maskačkas Vaņķas uzšāviens, tur pat mediķim nav jābūt, lai saprastu, ka ilgtermiņā tas neko labu neradīs. ?
Lai jau tas Madaras čalis trenējas, bet pasniegt to, kā vienu no "gudrākajiem" un lielākos prāta resursus pradošajiem cīņas sportiem nevajag.?
Tabitha @ 18.01.2022 13:48
Es domāju, ka daudzas ( tai skaitā es arī) baidījās uzsākt tēmu: Mia! Jo kā saka, runājam un apspriežam pieaugušos, bet bērnu liekam mierā. Iespējams visām iekšēji likās, ka tikai man vienīgajai liekas, ka kaut kas nav kārtībā. Un redz viena drosmīga lietotāja šo tēmu pacēla un kā izrādās gandrīz ikvienai no šī forma ir licies, ka kaut kas nav līdz galam kārtībā!
Es esmu gatava aizsūtīt vēstuli, bet man būs vajadzīga palīdzības salikt pareizi faktus kopā.
Teiksim tā, kādi 99% ir nekļūdīgi, tāpat daļa ir tādi, kā Kivičs, kurš skaļi piebļautu visus medijus. Viņš nemūžam neatzītu, ka kļūdījies un pārkāpis bērna tiesības. Bet savukārt BT nedrīkst komentēt lietas. Tāpēc, rodas priekšstats, ka nepamatoti pieņem lēmumu.Pama @ 18.01.2022 13:48Esmu vairākas reizes šur tur redzējusi rakstus par Norvēģijas bērnu tiesību aizsardzību un ir radies priekšstats, ka ne viss tur ir tik rožaini. Bērni ir atņemti tikai uz aizdomu pamata, kāds domā, ka bērnu sit, bērnu izņem. Ir atzinums, ka bērns neesot sists, bet tēvam tāpat jāsēž cietumā. Vai skolā bērns streso par sliktu novērtējumu, viņam pajautā, kāpēc. Saka, ka vecāki dusmosies. To kaut kādu iemeslu dēļ interpretē kā "vecāki mani sitīs" un bērns ir ārā no ģimenes. Un dabūt atpakaļ ir teju neiespējami. Kā arī audžuģimenēm finansiāli izdevīgi ir tikt pie tādiem bērniem. Vēl jau arī esot pedofilija izplatīta audžuģimenēs. Nedzīvoju Norvēģijā, nezinu, vai tā visa ir patiesība, bet nu tiešām vairākas reizes šāda informācija ir redzēta
qwe @ 18.01.2022 14:50Vecā slampa tik šodien 12 nākusi pie samaņas, dzeršot kafiju un atbildēšot uz iedomu vēstulēm .... Tagad plkst 15 un bērns guļ diensvidu. Tad jautājums -cikos ceļas bērns, agri no rīta vai kopā ar slampu plkst 12? Un ja agri no rīta,tad ko viņš viens pats dara? Vai ja ceļas kopā ar slampu plskt 12,tad kāpēc jau tik ātri atkal guļ?
AnnijaB @ 18.01.2022 15:24Kāpēc Lienei brūns apakšzobs??
Bjork @ 18.01.2022 15:48Viņa ir lasījusi jau šodien šo. Pēdējie divi storiji ne spēj koncentrēties uz sakāmo, ne smaida, matus knibina runājot, īsi un strupi nobēra kaut ko, jo jādomā kā d#$% glābt, moš par to jāierauj, ne? Jā, jā, gan jau kādai piegriezīsies un uzrakstīs, ja nesaņemsies.
P.s. tas ir mans novērojums un minējums.
Jajaja2 @ 18.01.2022 14:24Teiksim tā, kādi 99% ir nekļūdīgi, tāpat daļa ir tādi, kā Kivičs, kurš skaļi piebļautu visus medijus. Viņš nemūžam neatzītu, ka kļūdījies un pārkāpis bērna tiesības. Bet savukārt BT nedrīkst komentēt lietas. Tāpēc, rodas priekšstats, ka nepamatoti pieņem lēmumu.
Savukārt 1% tiešām ir kļūdas. Skarbas..