galvenais, lai forums var pa atslēgas caurumu ielūrēt Kiviču dzīvē? Bērns tomēr ir prioritēte un no Lv mēs zinām, kā dzīvo. LV vismaz ome to mazo vēl apkopa kut cik gan jauŽaneteG @ 18.01.2022 10:55
Kurš komentārs klūp krāgā? Es uzskatu, ka ir jādomā ilgtermiņā. Aizies sociālais dienests pie viņas - Mia mierīga, pampers normāls, māja tīra, kartupelis ar brokoli ledusskapī ir. Kas seko tālāk? Liene izdzēš IG vai sāk tik savu NL sūdu storijos likt i vsjo. Ne radi, ne forums, neviens vairs nevarēs redzēt un izčekot pa atslēgas caurumu, kas tur notiek. Es uzsveru, ka neatblastu to ģimeni, bet tām, kas grib sūdzēties, nevajag to darīt emociju uzplūdā un ar viegli apgāžamiem faktiem - ja grib, lai viņiem reāli aizrāda/ ieliek kaut kādā konktrolējamo ģimeņu sarakstā, tad arī vajag savākt adekvātus faktus "re kur Liene ar pudeli rokās jau trešo dienu un Mia tiek atgrūsta", "re kur bērns lūdz ēst, bet viņu pastumj malā" utt.
MikaR @ 18.01.2022 11:04galvenais, lai forums var pa atslēgas caurumu ielūrēt Kiviču dzīvē? Bērns tomēr ir prioritēte un no Lv mēs zinām, kā dzīvo. LV vismaz ome to mazo vēl apkopa kut cik gan jau
ŽaneteG @ 18.01.2022 11:15
Tas bija domāts, ka vismaz tagad forums un līdzcilvēki redz bērnu kaut cik un situāciju viņai apkārt. Ja Liene sapratīs, kas notiek, ātri vien varēsim tikai spekulēt, kas tur notiek, jo info būs 0. Un tad palīdzē Mia, ja vajadzētu, būs vēl grūtāk
redzu, ka Tev nav pilnīgi nekādas izpratnes uz zināšanu par bērna aprūpi, jā tāds termins ir un arī medicīnā lieto, Tev nav bijusi nekāda pieredze ar bērna vardarbību, ne kādas medicīniskās izglītības, tāpēc Tev šie iepriekšminetie fakti liekas normāli un "apgāžami", iespējams, Tavā sabiedrībā ir ok buhāt bērna klātbūtnē, bet Norvēģijā lielākā daļa nepilngadīgu bērnu nav nekad redzējuši savus vecakus alkohola reibumā. Nekad. Iespējams, Tev pietiek arguments, ka rokas, galva, kājas ir, tātad vesels bērns. Nē, ar to nepietiek! To, ka ignorē iepriekšminētos argumentus un meitenes paskaidro, kāpēc un ar kādu mērķi to dara, tas vien liek domāt, ka īpaši izglītota neesi kā pati Ļenka, bet visdrīzākais arī Lenka esi, tāpēc mazāk sēdi zoomā, bet pameklē informāciju par bērna aprūpi!ŽaneteG @ 18.01.2022 10:55
Kurš komentārs klūp krāgā? Es uzskatu, ka ir jādomā ilgtermiņā. Aizies sociālais dienests pie viņas - Mia mierīga, pampers normāls, māja tīra, kartupelis ar brokoli ledusskapī ir. Kas seko tālāk? Liene izdzēš IG vai sāk tik savu NL sūdu storijos likt i vsjo. Ne radi, ne forums, neviens vairs nevarēs redzēt un izčekot pa atslēgas caurumu, kas tur notiek. Es uzsveru, ka neatblastu to ģimeni, bet tām, kas grib sūdzēties, nevajag to darīt emociju uzplūdā un ar viegli apgāžamiem faktiem - ja grib, lai viņiem reāli aizrāda/ ieliek kaut kādā konktrolējamo ģimeņu sarakstā, tad arī vajag savākt adekvātus faktus "re kur Liene ar pudeli rokās jau trešo dienu un Mia tiek atgrūsta", "re kur bērns lūdz ēst, bet viņu pastumj malā" utt.
Bjork @ 18.01.2022 11:51redzu, ka Tev nav pilnīgi nekādas izpratnes uz zināšanu par bērna aprūpi, jā tāds termins ir un arī medicīnā lieto, Tev nav bijusi nekāda pieredze ar bērna vardarbību, ne kādas medicīniskās izglītības, tāpēc Tev šie iepriekšminetie fakti liekas normāli un "apgāžami", iespējams, Tavā sabiedrībā ir ok buhāt bērna klātbūtnē, bet Norvēģijā lielākā daļa nepilngadīgu bērnu nav nekad redzējuši savus vecakus alkohola reibumā. Nekad. Iespējams, Tev pietiek arguments, ka rokas, galva, kājas ir, tātad vesels bērns. Nē, ar to nepietiek! To, ka ignorē iepriekšminētos argumentus un meitenes paskaidro, kāpēc un ar kādu mērķi to dara, tas vien liek domāt, ka īpaši izglītota neesi kā pati Ļenka, bet visdrīzākais arī Lenka esi, tāpēc mazāk sēdi zoomā, bet pameklē informāciju par bērna aprūpi!
ŽaneteG @ 18.01.2022 12:03
Nē nu nopietni? Varbūt labāk nolaid tvaiku un pārlasi mierīgi, ko es minēju iepriekš. Vari citēt mani, kur minēju, ka iepriekš nosauktie fakti man liekas normāli? Es nevienā brīdī neteicu, ka viņi izcili audzina, ka aizstāvu viņus vai kā citādi pozitīvi attiecos. Es izteicu savu viedokli, ka, manuprāt, vajadzētu savākt vairāk pierādījumus, lai tiešām sociālais dienests viņiem vairāk pievērstos, nevis tikai vienreiz atnāktu, Liene visus pārmetumus attaisnotu un nekas nemainītos. Tas ir saprotams? Es uzsvēru, ka, pamatoties uz to, ka nav, piemēram, storiju par Mias ēšanas paradumiem, nav gluži arguments, ka viņa neēd. Ja jums liekas, ka tas viss izies cauri - lūdzu, dariet, iespējams es kļūdos, ka nepieciešami lietiskāki pierādījumi, lai tajā ģimenē reāli notiktu pārmaiņas, bet pirms saukt mani par Ļeņku, neizglītotu un buhātāju - nu iedziļinies tajā, ko es rakstīju, nevis tikai virspusēji izlasi.
nē, pierādījumus nav jāvāc. Pēc iespējas precīzāk jāapraksta situācija. Tālāk darbojas BT.ŽaneteG @ 18.01.2022 12:03
Nē nu nopietni? Varbūt labāk nolaid tvaiku un pārlasi mierīgi, ko es minēju iepriekš. Vari citēt mani, kur minēju, ka iepriekš nosauktie fakti man liekas normāli? Es nevienā brīdī neteicu, ka viņi izcili audzina, ka aizstāvu viņus vai kā citādi pozitīvi attiecos. Es izteicu savu viedokli, ka, manuprāt, vajadzētu savākt vairāk pierādījumus, lai tiešām sociālais dienests viņiem vairāk pievērstos, nevis tikai vienreiz atnāktu, Liene visus pārmetumus attaisnotu un nekas nemainītos. Tas ir saprotams? Es uzsvēru, ka, pamatoties uz to, ka nav, piemēram, storiju par Mias ēšanas paradumiem, nav gluži arguments, ka viņa neēd. Ja jums liekas, ka tas viss izies cauri - lūdzu, dariet, iespējams es kļūdos, ka nepieciešami lietiskāki pierādījumi, lai tajā ģimenē reāli notiktu pārmaiņas, bet pirms saukt mani par Ļeņku, neizglītotu un buhātāju - nu iedziļinies tajā, ko es rakstīju, nevis tikai virspusēji izlasi.
pat viens gadījums, piemēram, bĺaušana uz bērnu ejot pa ielu ir pietiekams, lai ziņotu, kādu gan izmeklēšanu tu gaidi šajā gadījumā.ŽaneteG @ 18.01.2022 12:03
LaLo @ 18.01.2022 12:35Sasmējos par Madaras komentāru, kur boksā lielā prāta gudrība izpaužas. Manuprāt, bokss un MMA ir vieni no tiek, kur tieši vismazāk cīkstoņi izpaužas ar prāta spējām citās jomā. Viedi cīņas sporti ir tai chi, karatē, kung fu. Pa lielam austrumu cīņas mākslas. ?
C00L Dzipsy @ 18.01.2022 12:51
Tehnika un disciplīna jā, tas piemīt boksam. Prāta gudrība jau nu gan ne. Visi bokseri, arī brīvās cīņas sporta mīlētāji, ir ar "atsistām" smadzenēm un neizceļas ar lielām prāta spējām, it sevišķi, ja ar to nodarbojas profesionāli.
90% bokseru ir smadzeņu traumas. Tas nu nav sporta veids ar kuru vajadzētu lielīties un nodarboties. Ja tikai sit pa bumbieri vai maisu, tad jau nekas, bet, ja sāk ar pretinieku viens otram bliezt pa galvu, var bēdīgi beigties.
Nesaprotu kāpēc tāds sporta veids kā bokss vēl pastāv, it tik daudz letālu gadījumu un gadījumu, kad bokseri paliek par dārzeņiem uz atlikušo mūžu.
LaLo @ 18.01.2022 12:35Sasmējos par Madaras komentāru, kur boksā lielā prāta gudrība izpaužas. Manuprāt, bokss un MMA ir vieni no tiek, kur tieši vismazāk cīkstoņi izpaužas ar prāta spējām citās jomā. Viedi cīņas sporti ir tai chi, karatē, kung fu. Pa lielam austrumu cīņas mākslas. ?
Bjork @ 18.01.2022 12:15pat viens gadījums, piemēram, bĺaušana uz bērnu ejot pa ielu ir pietiekams, lai ziņotu, kādu gan izmeklēšanu tu gaidi šajā gadījumā.
Analoģiski ir, kad ir aizdomas par seksualu noziegumu, lai ziņotu jāgaida, kad noķersi notikuma brīdī? Vai pietiek ar aizdomām?
Jā, nežēlīgs piemērs, bet šādos gadījumos radi ļoti bieži saka, jā, viņš bija dīvains, bet mūsu vectētiņam arī bija tādas līdzīgas novirzes. Vai nu jā, bet ... protams vieglak strausa statuss visur. Kā Tu domā kā vākt pierādījumus? Tas nav mans ne kādas citas darbs, kas ir šeit. Vai gaidīt,kad Mia izaugs un pati pastāstīs to? Kad stāstīs "Dzīvei nav melnraksta" savu dzīvesstastu? Un te ir vairāki argumenti nosaukti, ne tikai par Mias uzturu.