0meitene0 @ 17.01.2022 22:50
Es iepriekš arī biju padomājusi, bet negribējās skaļi teikt?
Stephaniee @ 17.01.2022 22:56Ja arī ir tas sindroms (tfu, tfu), vai tad ārstam nevajadzēja rasties aizdomām? Nu piemēram, uz gada vecuma vizīti
Jajaja2 @ 17.01.2022 22:58Grūti jau tā saprast, daudzi mazi bērni izskatās dīvaini, kamēr normālus matus dabon.
Bet nu tas, ka Ļenka iedzēra grūtniecības laikā, jau laikam netika nemaz tik ļoti slēpts. Tajās pašās kāzās.
To bērnu vajadzētu bd dabūt, es jums saku, daudzas lietas saliktos pa plauktiņiem. Norvēģijā nav tā, ka vecāki var iedomāties nezin ko, audzinātājas tomēr seko līdzi.
Bjork @ 17.01.2022 21:48Liene ar Kivi ar laimīgi, who cares. Tapēc šī diskusija ir.
ganeša @ 17.01.2022 23:15
A, kas tur tāds?
Shayk @ 17.01.2022 23:21Magical Berries Team.????
5 pieteikušās. Daudz vispār.Shayk @ 17.01.2022 23:21Magical Berries Team.????
C00L Dzipsy @ 17.01.2022 23:24A kā vispār Norvēģijā ar pašnodarbinātām personām? Nu tādām kā Ļenka, kura tagad tirgos NL produktus?
Shayk @ 17.01.2022 23:29
Sis ir labs jautajums, jo pagajusaja live Lenka teica, ka sakuma nevajag un neregistresies ka pasnodarbinata, jo nemaz nezin vai bizness aizies utt esot mulkigi uzreiz registreties, jo varbut nopardosi tikai 1 lupu krasu. Japaskatas, vai patiks utt.
Man tas neliekas logiski, jo vina jau ir registreta ka menedzere NL kompanija. Kapec lai meneredzei nebutu nodokli jamaksa?
Enazenaz @ 17.01.2022 23:59Meitenes, kuras ir Norvēģijā, vai ir bijušas, kur jāraksta tā vēstule?
Vajag tikai sazīmēm mājas aptuveno adresi un esmu gatava pati uzrakstīt vēstuli Norvēģijas sociem.
Man, kā divu bērnu mammai, ir šausmīgi grūti noskatīties uz to nejēdzību, kas tur notiek. Mazā Mia nav pelnījusi sev tādu dzīvi.
Aprakstīšu viņu “slavu” Latvijā, to, ka viņi 100% iedzer arī Norvēģijā, to, ka Mia netiek vesta ārā un netiek pienācīgi barota. To, ka Miai pampers ir bijis vairākkārt līdz grīdai, esam redzējušas mēs visas. Noteikti uzsvēršu arī to, cik Mia ir apātiska. Jā, arī es to jau sen esmu ievērojusi, bet arī nevēlējos pacelt šo tēmu, jo šī tomēr ir nopietna lieta, kuru apspriest.
Es tiešām negribu to tā atstāt! Un arī jums uz to nevajadzētu pievērt acis.
Enazenaz @ 17.01.2022 23:59Meitenes, kuras ir Norvēģijā, vai ir bijušas, kur jāraksta tā vēstule?
Vajag tikai sazīmēm mājas aptuveno adresi un esmu gatava pati uzrakstīt vēstuli Norvēģijas sociem.
Man, kā divu bērnu mammai, ir šausmīgi grūti noskatīties uz to nejēdzību, kas tur notiek. Mazā Mia nav pelnījusi sev tādu dzīvi.
Aprakstīšu viņu “slavu” Latvijā, to, ka viņi 100% iedzer arī Norvēģijā, to, ka Mia netiek vesta ārā un netiek pienācīgi barota. To, ka Miai pampers ir bijis vairākkārt līdz grīdai, esam redzējušas mēs visas. Noteikti uzsvēršu arī to, cik Mia ir apātiska. Jā, arī es to jau sen esmu ievērojusi, bet arī nevēlējos pacelt šo tēmu, jo šī tomēr ir nopietna lieta, kuru apspriest.
Es tiešām negribu to tā atstāt! Un arī jums uz to nevajadzētu pievērt acis.