Protams, nevaram zināt, kas un kā. Bet no tām informācijas drumslām par iepriekšējo dzīvi kaut kā izskatās, ka Liene ir vienmēr balstīta kā tāds invalīds. Kamēr sapinās ar otru tādu pašu dirsroci un radinieki vairs nepalīdz. Neticu, ka viņa lieto alkoholu tādos daudzumos, ka no tā būtu jau degradācija. Ja nu kopā ar kādām zālēm...yay @ 28.12.2024 20:43
Mums nav informācijas, kas īsti ar ļenku ir... vai viņa tāda ir kopš dzimšanas vai dzīves laikā iegūts + alko turbo režīmā.
Arī nevaram zināt, kas būtu ar tavu kaimiņieni, ja viņa būtu ar savu kaiti + atkarīga no alkohola vai vielām (tfutfutfu)
Mēs uzzināsim ko vairāk tikai tad, kad andrīts atradīs sievu Nr.5.
Njaa...bagātīgi klāts Ziemassvētku galds. Tos pašus vistas šķinķīšus, kas nemaksā dārgi var sacept un klāt pielikt mīcītos kartupeļus. Vienkāršus salātiņus ar gurķīti un tomātiem. Uzkodās tās pašas lašmaizītes. Iekļautos +/- 20 eu. Tāda necieņa pret ciemiņiem, kaut kādi cīsiņi un nemizoti kartupeļi. Ja nav naudiņas cilvēcīgam galdam, tad labāk tādu nefotogrāfēt. Intresanti, kamdēļ lienītes profilā uzklātā galda nebij... :Dsmūtijs @ 28.12.2024 20:40
Kiviča facebookā.
Rumblerx @ 28.12.2024 21:09Nu neatradís viņś vairs nr5, esiet reàlas. Kam tas taukainais stàrs vajadzīgs?
amoreamore @ 28.12.2024 22:51Man pareizi nolasījās, ka trakā kuņa šeit kaut ko mēģina caur puķītēm iesprausties Timmas tēmā un uzdirst Sanai?
Īstā kas būtu dirsusi
Kamēr viņas resnais pautusiers tēlo vakara vadītāju, tikmēr trakā kuņa sadzērusies plosās internetā
YanaTorka @ 28.12.2024 22:21Tak Liene ar Andri lieto balto kafiju. Klapējas. Pisas (lai gan Lienei esot apnicis jau sen)
Lienei nav kur aiziet, un sava ziņa tas arī patīk. Tad kad parādīsies kāds cits "glābējs" aizmuks no šī tirāna.
Lai gan, kur muks. Piekaus viņu.
Bet atvičaju. Parādīsies kāds, kas uzturēs.... aizmuks prom.
Man arī radàs jautàjums, ko tà tizlene domà ar - “bijušie ğimenes locekļi pucè sev spalvas un izsaka līdzjūtības” nu tak jàiebàžas tai bezsmadzeņu būtnei arī tur. Spalvas viņai tiek mestas uz otru pusi, ibio. Būtu nu muti turèjusi baznīcas nesēja, bļe.amoreamore @ 28.12.2024 22:51Man pareizi nolasījās, ka trakā kuņa šeit kaut ko mēģina caur puķītēm iesprausties Timmas tēmā un uzdirst Sanai?
Īstā kas būtu dirsusi
Kamēr viņas resnais pautusiers tēlo vakara vadītāju, tikmēr trakā kuņa sadzērusies plosās internetā
amoreamore @ 28.12.2024 22:51Man pareizi nolasījās, ka trakā kuņa šeit kaut ko mēģina caur puķītēm iesprausties Timmas tēmā un uzdirst Sanai?
Īstā kas būtu dirsusi
YanaTorka @ 28.12.2024 22:21Tak Liene ar Andri lieto balto kafiju. Klapējas. Pisas (lai gan Lienei esot apnicis jau sen)
Lienei nav kur aiziet, un sava ziņa tas arī patīk. Tad kad parādīsies kāds cits "glābējs" aizmuks no šī tirāna.
Lai gan, kur muks. Piekaus viņu.
Bet atvičaju. Parādīsies kāds, kas uzturēs.... aizmuks prom.
Sapņu ķērājs @ 28.12.2024 21:51Njaa...bagātīgi klāts Ziemassvētku galds. Tos pašus vistas šķinķīšus, kas nemaksā dārgi var sacept un klāt pielikt mīcītos kartupeļus. Vienkāršus salātiņus ar gurķīti un tomātiem. Uzkodās tās pašas lašmaizītes. Iekļautos +/- 20 eu. Tāda necieņa pret ciemiņiem, kaut kādi cīsiņi un nemizoti kartupeļi. Ja nav naudiņas cilvēcīgam galdam, tad labāk tādu nefotogrāfēt. Intresanti, kamdēļ lienītes profilā uzklātā galda nebij... :D
man arī. domāju, nav azizmirsusi, kā Sana viņus abus called out par Madaras pazemošanu. Tagad kāreiz caur puķēm mēģina uzdirst. Fui, cik var būt pretīgs cilvēks. 🤮Mercury6 @ 28.12.2024 22:53
Man tas pats nolasījās. Bet tas bija gaidāms, jo Sana ar Kasparu vienīgie viņus publiski apsauca par mēslu lavīnu Madarai un tad Liene sparīgi tagoja gan Jāni, gan Annu savos storijos.
Nebūs Kivja, nebūs naudas un jumta virs galvas. Pati nestrādā, ar ģimeni sanīdusies. Nāktos stāvēt uz ielas un darīt to, ko viņa pieprot vislabāk.
nu izskatas, ka vina pacentusies, lai cisins tiktu tikai vinai. Izdarijusi visu, lai vins nespetu neko un ari aizbegt nevaretu.Incognito @ 29.12.2024 00:02Izskatās Ļena kaut ko caur puķēm nopirdās Timmas sakarā. Tā jau nebūs Ļenka, ja kādā stāstā neieņems konkubīnes pusi, lai iedzeltu ex sievai just because.
Tikai Lienei tomēr derētu likt aiz auss, ka arī viņa šobrīd ir sievas kārtā, kas nozīmē, ka mīļākās loma ir vakanta un jebkurā brīdī var attapties Madaras, Sanas un simtiem citu ex sievu ādā