Ziema @ 17.01.2022 15:48Jums neliekas,ka mazajai Miai varētu būt autisms vai uz to pusi? Protams,es no visas sirds ceru ,ka kļūdos un tā nav. Bet bildēs/video,mazulītei ir diezgan tukšs skatiens,emocijas nekādas,kautko pa māju staigā šurpu turpu :( Diezgan bēdīgi. Ēd arī cik saprotu vienu ēdienu,kas ir piena maisijums. Ļoti bēdīgi :(
Stulbā Ļenka,lūdzu aizved savu bērnu pie kautvai fizio vai neirologa tīri tā pat vien uz vizīti,lai paskatās,kā mazulīte jūtas. Un kad pēdējo reizi bijāt pie ģimenes ārstes? :( ?
Miss Dee @ 17.01.2022 15:37
Tas tieši saasinās situāciju, jo nebūs mājās tik ļoti attīstīta, lai tiktu pārējiem bērniem līdzi.
Tas viss beigsies ar to, ka viņa būs bullied vai viņa būs tā, kas bully citus bērnus.
Miu taču nelaiž uz spēļu laukumiem, kā viņa iemācīsies komunicēt/draudzēties ar citiem bērniem? Bērnudārzs būs shock to the system!
Tabitha @ 17.01.2022 15:51
Es par to pašu aizdomājos. Varbūt nav tieši autisms, bet autisma kaut kādas iezīmes gan. Es ar ļoti, ļoti ceru, ka es maldos un vēlu, lai mazai sirsniņai ir viss labākais, ko dzīve viņai var sniegt.
nu tā taču ir Norge. Bērnus, kurus neiekļaujas, Norvēģijā iekļauj nevis izstumj. Turklāt, būs valodas aizture, tad arī pedagogi vairāk ņemsies. Es domāju, ka tas bērniņš uzplauks bd, kur viņam beidzot pievērsīs uzmanību.Miss Dee @ 17.01.2022 15:37
Tas tieši saasinās situāciju, jo nebūs mājās tik ļoti attīstīta, lai tiktu pārējiem bērniem līdzi.
Tas viss beigsies ar to, ka viņa būs bullied vai viņa būs tā, kas bully citus bērnus.
Miu taču nelaiž uz spēļu laukumiem, kā viņa iemācīsies komunicēt/draudzēties ar citiem bērniem? Bērnudārzs būs shock to the system!
barnevernet var droši rakstīt angliski, viņi to perfekti pārvalda, jo strādā ar cilvēkiem no dažādām valstīm.Susurrrrrs @ 17.01.2022 16:05Autisma ieziimes tur vareetu buut, autisms gan nee. Un to var labot, ja agriinaa stadijaa ved pie beernu psihiatra un tad iespeejams pie kaada cita speciaalista, ko iesaka beernu psihiatrs, lai attiistiitu truukstoshaas manjas un emocijas. Kaa arii maatei jaadarbojas maajaas ar beernu.
Ja tur neviens neiejauksies un absoluutais beerna ignors tiks ielaists, to beernu sagaida probleemas naakotnee, jo buus uzvediibas/uztveres/intelekta trauceejumi.
Taa ka norveegju valodas labaa liimenii paarzinaataajas, kas te ir, nu vareetu uzdrukaat kaut ko anoniimu uz to barnevernet, lai vismaz aci iemet tajaa stulbajaa famiilijaa. Varbuut vismaz uz beernudaarzu taa blozga saaktu beernu vest, ja kaada iestaade izraadiitu kaadu interesi. Jo nu nav tas beerns taads, kaadi ir citi tajaa vecumaa.
Drīzăk jāuzdod Graudiņai,jo Ļenka uzreiz nobloķēs. Vajadzētu uzprasīt vai maskas jāklāj uz kosmētikas? Un cik godīgi ir piedāvāt un tirgot produktiņus,bet pie tam nofiltrēties ka ausis pazūd.Shayk @ 17.01.2022 17:27Neaizmirstam piesekot Jekaterinai, ja ir velesanas uzdot sovakar live neertus jautajumus. ?
Shayk @ 17.01.2022 17:27Neaizmirstam piesekot Jekaterinai, ja ir velesanas uzdot sovakar live neertus jautajumus. ?
C00L Dzipsy @ 17.01.2022 17:42
Tas nebūs live, bet Zooooooooooooomiņš! ? Redzēs tik tie kuri pieteiksies!
Norvēģijā irShayk @ 17.01.2022 15:57Loti ceru, ka vini ved Miu pie arstiem. Vai tad mazuliem taja vecuma nav jaiet uz potem utt? Vai tas nav obligati?
Es zinu, ka neved, jo savadak sen jau butu atradijusi tapat ka braucienu uz zivju tirgu.