Man arī Liene šķiet pagrimusi sieviete. Pirmkārt, es saprotu, ka viņa ir Andra sieva, grib viņu visādi atbalstīt un tā, bet tas ir zem katras kritikas publiski komentēt citu ģimeni, pat ja šī ģimene ir šķirta - Andris, Madara un meitas joprojām ir ģimene savā ziņā, Liene var būt cik laba pamāte vien vēlas, mīlēt meitenes, kopā ar Andri iztirzāt Madaru, cik vēlas, tomēr publiski tas nav jākomentē, kā arī jāļauj visi kašķi atrisināt viņiem divatā. Es negribētu strīdos ar savu bijušo vīru uzklausīt viņa jaunās sievas viedokli, man viņa būtu tukša vieta, kāpēc man viņas viedoklis jādzird. Pati Liene aprunā Madaru par sadarbībām, kaut gan pati būtu gatava noreklamēt jebko, taču sadarbības viņai normāli zīmoli vienkārši nepiedāvā un viņas bildes ir kā fotografētas 10 gadus atpakaļ, tomēr sadarbību bildēm prasās savu noskaņu, skaistu profilu, apstrādi. Madarai vismaz ir kaut cik normālas sadarbības, lai viņa darbojas, tā nav nekāda briesmu profesija pazemojoša. Lūk, es teiktu, ka viņas karjera ir diez gan apšaubāma, jo visi darbi ir Ārena uz paplātes pasniegti, lai tikai dāmai būtu kāds hobija līmeņa darbiņš. Liene skaista sieviete, bet nolaidusies, kā arī bezgaumīga, viņas vecumā vairāk tomēr piestāv franču stila minimālisms, estētiskāks, mierīgāks, elegantāks stils. Ja gribas ko ekscentrisku, tad tas jāprot iznest. Madara šķiet skaista, svaiga, veselīga. Par to, ko tie abi mīlnieki dara sociālajos tīklos, vispār neizteikšos - muļķiem muļķu problēmas. Es Madaras vietā būtu nojūgusies, ja man piespiedu kārtā ar šādiem cilvēkiem ikdienā nāktos komunicēt un šo drazu pārciest. Es neciešu citu cilvēku stulbumu un šādus cilvēkus turu stipri pa gabalu no sevis, bet viņai nav variantu. Tas, ka Andris laikā, kad bija laulībā ar Madaru, bija vissakarīgākais, gan ir fakts. Būtu pateicies viņai par kopā pavadīto laiku. Un tie teksti, ka viņš uzturējis ģimeni. Nu diez vai bija tā, ka Madara noskaldīja, ka nekad nestrādās, lai viņš nes mājās naudu, viņš viņu dzina strādāt un viņa negāja, noteikti tādu modeli paši izveidoja un abi vienojās, tagad par to pārmest, ka pāris gadus ir nodrošinājis savu ģimeni, ir nu mega stulbi. TAS IR NORMĀLI. Es arī esmu par to, lai sievietes strādā, taču es 100% atbalstu tās, kuras kādu laiku to nedara, un uzņemas rūpes par savu ģimeni un mājas soli, šīs sievietes nav jāizķēza kā sliņķes un vēl nezin kas. Pati Liene šovā cēlās kā purva ragana un cauru dienu pukstēja un neko nedarīja, šausmas. Šis pāris vienkārši dzīvo uz veciem lauriem un viss, kamēr Madara iet uz priekšu. Un tas par tiem laukiem - vai tiešām viņiem liekas, ka viņai nebūtu tiesību pārcelties uz Rīgu bez Andra? Nepārvāktos kopā ar viņu, pārceltos ar citu vai viena pati, šausmas vienkārši. Tie dzīves gudrie teksti no šī pāra ir 15 gadus veca pusaudža līmenī.