tw274901411 @ 17.01.2022 12:33Vegetas karalienes pietupieni ir unikāli. Pietupieni ir laba lieta , bet taisi viņus pareizi vai netaisi vispār . ?
Arī dažādu vingrojumu tehniku var atrast youtubeee:
https://m.youtube.com/watch?v=aclHkVaku9U
Datoru speciāliste iespējams nemaz nemāk youtubi?
Šodien iedomājos , mazā Mia daudz guļ , ikdienas storijos viņu maz var redzēt . Liene viņu baro pietiekoši? Svaiga gaisa trūkums? Šajā vecumā bērniņi mēdz būt tik mierīgi un guļ daudz pa dienu ?
Viņa varbūt nemaz neguļ,bet kaut kur klīst pa māju un vienkārši netiek rādīta. Galvenais Ļenka.Mani vairāk izbrīna ka mazulīte tāda klusa. Veikalos neizrāda nekādu interesi. Mājas pat ja paslīd storijos,klusiņa tāda.Tur kaut kas nav labi.tw274901411 @ 17.01.2022 12:33Vegetas karalienes pietupieni ir unikāli. Pietupieni ir laba lieta , bet taisi viņus pareizi vai netaisi vispār . ?
Arī dažādu vingrojumu tehniku var atrast youtubeee:
https://m.youtube.com/watch?v=aclHkVaku9U
Datoru speciāliste iespējams nemaz nemāk youtubi?
Šodien iedomājos , mazā Mia daudz guļ , ikdienas storijos viņu maz var redzēt . Liene viņu baro pietiekoši? Svaiga gaisa trūkums? Šajā vecumā bērniņi mēdz būt tik mierīgi un guļ daudz pa dienu ?
Tabitha @ 17.01.2022 14:18Cik Miai tagad gadu? 1,5 ? Vai šajā vecumā jau kaut kādus vārdiņus nebūtu jāsaka? Kaut vai elementāri : mamma , tētis, bumba, suns, kaķis u.tt.
Un to bērnu ar emocijām esmu redzējusi tikai tad, kad viņa ir kāda cita rokās nevis mammas.
jūlijā būs divi gadi. Man jau sen licies, ka kaut kas nav labi ar Miu, bet negribēju aiztikt bērnu šeit un ķengāt.Tabitha @ 17.01.2022 14:18Cik Miai tagad gadu? 1,5 ? Vai šajā vecumā jau kaut kādus vārdiņus nebūtu jāsaka? Kaut vai elementāri : mamma , tētis, bumba, suns, kaķis u.tt.
Un to bērnu ar emocijām esmu redzējusi tikai tad, kad viņa ir kāda cita rokās nevis mammas.
jenna @ 17.01.2022 14:17Norāvās teksts.
Protams, kā jau gleznotāja varētu bērnam parādīt arī, kas ir zīmuļi, krītiņi, guašas utt. Darboties ar plastalīnu, iesaistīt bērnu sadzīvē. Un nesaņemtu samazgas pār savu galvu visu laiku, goda vārds, apnicis jau storijos skatīties kā tā nabaga dvēselīte klejo pa māju.
vivii @ 17.01.2022 15:02Vienīgais, ko esmu pamanījusi pozitīvo, ka Liene vairs nav nokārusies ar piecām zelta ķēdēm, nu vienīgi uz svētkiem, bet ikdienā vairs tā nestaigā.
LAbi, tagad ir tie spalvu auskari, bet tik un tā, vairs nav tā žagata, kas bija dzīvojot LV.
vivii @ 17.01.2022 15:02Vienīgais, ko esmu pamanījusi pozitīvo, ka Liene vairs nav nokārusies ar piecām zelta ķēdēm, nu vienīgi uz svētkiem, bet ikdienā vairs tā nestaigā.
LAbi, tagad ir tie spalvu auskari, bet tik un tā, vairs nav tā žagata, kas bija dzīvojot LV.
lidmašīnā nevarēja paņemt līdzi, jaunām nav naudas.vivii @ 17.01.2022 15:02Vienīgais, ko esmu pamanījusi pozitīvo, ka Liene vairs nav nokārusies ar piecām zelta ķēdēm, nu vienīgi uz svētkiem, bet ikdienā vairs tā nestaigā.
Viņu uz visātrāko ir jāsūta uz bd, tas atrisinās visu.