KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

10 gadi
Reitings 179
Reģ: 19.10.2009
sivenssivenamdraugs @ 23.11.2024 20:12

Nu, bet tiešām, skaties, kur ej! Ko skrien virsū?
Patiesībā, kurš no mums nav sabesījies šādās situācijās? Dzīve ir dzīva un varbūt viņai no tavas uzskriešanas bija kāds diskomforts fizisks?
Madara netiek idealizēta. Madara tiek cienīta par to, ka viņa publiski nemētā sūdus kiviču virzienā, atšķirībā no kivičiem, kuri sūdus publiski met vairākus gadus no vietas un nevar rimties.

Bet kādēļ atkal MELNS?
Kādēļ domā, ka es skrienu virsū nevis Madara?
Kādēļ tik viņai ir kāds fizisks diskomforts, nē man?
Lūk, par šo es arī runāju.
Šajā situācijā abas bijām vainīgas, pat ne vainīgas - ikdienišķa situācija, bet uzsvars uz to - kā reaģējam.
23.11.2024 20:21 |

Reitings 6030
Reģ: 20.08.2021
ieva_she @ 23.11.2024 20:03
Es neesmu nekāds Kiviču fanāts, bet, ja godīgi, nesaprotu arī to Madaras idializēšanu.
Pati esmu no Siguldas un man reiz nācās parastā, ikdienišķā situācijā ar viņu "saķerties"..
Kad mūsu iepirkumu rati saskārās, tā vietā, lai vienkārši atņemtu manu, Uij, ļoti atvainojos ,saņēmu pretī - skaties kur ej ??
Un, ja būtu apgrozījušies Cēsu pusē, arī par dārgo Sniedzāna kungu nekas nav labs dzirdēts.
Tādēļ, es tik ienācu iemest savas 5 kapeikas, ka melns ne vienmēr ir melns un balts noteikti nav balts. Un es neesmu ne Andris ne Liene, neesmu lietojusi Mežezeru?

Ar savām piecām kapeikām var iet uz Zolitūdi!🤣
Neviena no mums nav ideāla, mums visām var gadīties sliktās dienas, saprastu strādātu veikalā un tad ikdienā nāktu Madara un mūžīgi būtu neapmierināta!
Par Sniedzānu, lūdzu, konkrētus faktus, nevis kaut kādu - nekas labs nav dzirdēts!
23.11.2024 20:41 |

10 gadi
Reitings 179
McSara @ 23.11.2024 20:41

Ar savām piecām kapeikām var iet uz Zolitūdi!?
Neviena no mums nav ideāla, mums visām var gadīties sliktās dienas, saprastu strādātu veikalā un tad ikdienā nāktu Madara un mūžīgi būtu neapmierināta!
Par Sniedzānu, lūdzu, konkrētus faktus, nevis kaut kādu - nekas labs nav dzirdēts!

Kāds sakars Zolitūdei?
Viss skaidrs, te visiem drīkst būt sliktās dienas, izņemot man un Kivičiem🫢😁
Es tak neslavinu Lieni kā gada māti un Andri kā Viestura ordeņa kavalieri. Nu nav ne tā Madara tik perfekta ne Sniedzāns, ne es ne viena no jums, tas arī viss...
23.11.2024 20:49 |

10 gadi
Reitings 5560
Reģ: 05.08.2013
ieva_she @ 23.11.2024 20:49

Kāds sakars Zolitūdei?
Viss skaidrs, te visiem drīkst būt sliktās dienas, izņemot man un Kivičiem??
Es tak neslavinu Lieni kā gada māti un Andri kā Viestura ordeņa kavalieri. Nu nav ne tā Madara tik perfekta ne Sniedzāns, ne es ne viena no jums, tas arī viss...

bet neviens jau te neglorificē Madaru.
viss. punkc. āmen.
23.11.2024 20:59 |

Reitings 6030
ieva_she @ 23.11.2024 20:49

Kāds sakars Zolitūdei?
Viss skaidrs, te visiem drīkst būt sliktās dienas, izņemot man un Kivičiem??

Īsti nesaprotu, kāds ir Tava komentāra mērķis?
Labi, paziņoji, ka redz tajā dienā Madara Tev uzrūca! Un?
Tas teikums, par to, ka par Sniedzanu tā un šitā runā vispār tantiņu līmenī!
Pat ja viņš ir maita, tad cepuri nost, Madara šo pagrieza tādā ģimenes virzienā. Cik saprotu viņš savu laiku (un arī finanses) velta arī Madaras meitām!
Par kiviciem tur pat tālu nav jāmeklē, atliek sievai nr4 ielikt Q&A, kad atkal tiek vilkts ārā vēmekļu spainis!
23.11.2024 21:01 |

Reitings 23363
Reģ: 07.06.2022
ieva_she @ 23.11.2024 20:03
Es neesmu nekāds Kiviču fanāts, bet, ja godīgi, nesaprotu arī to Madaras idializēšanu.
Pati esmu no Siguldas un man reiz nācās parastā, ikdienišķā situācijā ar viņu "saķerties"..
Kad mūsu iepirkumu rati saskārās, tā vietā, lai vienkārši atņemtu manu, Uij, ļoti atvainojos ,saņēmu pretī - skaties kur ej ??
Un, ja būtu apgrozījušies Cēsu pusē, arī par dārgo Sniedzāna kungu nekas nav labs dzirdēts.
Tādēļ, es tik ienācu iemest savas 5 kapeikas, ka melns ne vienmēr ir melns un balts noteikti nav balts. Un es neesmu ne Andris ne Liene, neesmu lietojusi Mežezeru?
vispār diezgan rupji, jo īpaši, ja otrs atvainojas 😏 bet nu citādi, man liekas, viņu te baigi neidealizē, saprtam, ka nav zelta gabals, viņa jau kopdzīves laikā arī Kiveli gan piesedza, gan atmazkas izdomāja viņa gājieniem, vienkārši, ja jāizvēlas starp tiem diviem pretekļiem un Madaru, tad jautājumu nav 😏
23.11.2024 21:03 |

10 gadiPatīk
Reitings 4404
Reģ: 31.10.2010
Madaru neviens neidealizē. Mēs tikai konstatējam acīmredzamo - atšķirībā no vienas otras, Madara nav pametusi savus bērnus krāna dēļ, precētu vīriešu biksēs nelien, žulti visapkārt nevemj, šizofrēnisku sviestu nemurgo un gadiem nedīkdieņo mājās kā Kivičpiepe.
Par Sniedzānu patiešām konkrētus faktus. Pretējā gadījumā tā ir tikai tukša muldēšana Kiviču stilā.
23.11.2024 21:04 |

Reitings 41
Reģ: 02.11.2024
ieva_she @ 23.11.2024 20:21

Bet kādēļ atkal MELNS?
Kādēļ domā, ka es skrienu virsū nevis Madara?
Kādēļ tik viņai ir kāds fizisks diskomforts, nē man?
Lūk, par šo es arī runāju.
Šajā situācijā abas bijām vainīgas, pat ne vainīgas - ikdienišķa situācija, bet uzsvars uz to - kā reaģējam.

īstenībā, ņemot vērā, kā Madara tiek vazāta pa soctīkliem no kivičiem un apsaukāta, ir jābrīnās, ka viņa spēj savākties un vispār publiski iziet kaut kur. Tur jau tāda spriedze nerviem dēļ tiem alkoholiķiem. Domāju, viņai mentāli nav viegli ikdienā. Viss dēļ vienas šizofrēniķes ļaunās dabas.
Arī man un domāju visām, ir dienas, kad viss reāli besī un šādās situācijās, kad kāds patrāpas ne tur, kur vajadzētu, esam nobubinājušas , kas nepadara mūs automātiski par sučkām utt.
23.11.2024 21:17 |

Reitings 712
Reģ: 17.07.2024
Man arī ir bijušas sliktās dienas un esmu uzbraukusi svešiem cilvēkiem, cik pamatoti-cits jautājums. Bet tas nav par to. Un šis čats ir par Kivičiem, ne Madaru. Neidealizēju Madaras ğimeni, bet viņi publiski nenodarbojas ar emocionālo vardarbību, neaizskar svešus bērnus un pagātni atstāj pagātnē. Mums katram ir sliktās dienas. Un Madarai patiešām novēlu veiksmi, prieku, laimi, izdošanos un milzígu pacietību, jo ir vajadzīgs milzīgs iekšējais spēks, lai nereağêtu uz publiskām samazgām no tiem diviem idiotiem.
23.11.2024 21:20 |

Reitings 6030
Mīnusotāju komanda arī nesnauž😁
23.11.2024 21:24 |

10 gadi
Reitings 179
Vēlreiz atkārtoju - nevienu neaizstāvu, pat sevi ne.
Ja būtu situācija kur mēs ar Lieni saskrietos, es saņemtu desmitiem zaļos īkšķīšus un Vemts tiktu Lienes virzienā, bet šajā gadījumā nonāku līdz absurda komentāram par fizisku diskomfortu Madarai, jo rati saskrējās.
Gan jau tik retā saprot to manu domu, bet lai nu paliek..
Es vienkārši neesmu tāds galējību cilvēks-katrā saredzu gan labo gan slikto, lai gan saprotu, ka šis forums ar katru noteikto tēmu ir sava veida galējība.
Man tiek prasīts-kāds mērķis bija manam komentāram?
Bet kāds mērķis ir visiem tiem iepriekšējiem tūkstošiem komentāru?
Kādēļ manam teikumam par Sniedzānu tiek meklēti konkrēti fakti, bet 100tiem citu domu lidojumiem par daž ne dažādiem Kiviču dzīves notikumiem viss tiek pieņemts kā akmenī kalts?
Bet lai nu paliek - lai mierīgs vakars 🙃
23.11.2024 21:28 |

Reitings 848
Reģ: 29.05.2023
Ja man, uz jauku atvainošanos, par radušos situāciju atbildētu - skaties, kur ej, Madara varētu arī palikt bez savas salmu kaudzes uz galvas, kas ir tāda pati kā Lienei :)
23.11.2024 21:44 |

Reitings 848
Reģ: 29.05.2023
Un beidziet te attaisnot, ka var gadīties sliktas dienas! Visiem IR sliktas dienas, bet tas NAV attaisnojums rupjībai un nepieklājībai! Ar empātiju apveltīti un audzināti cilvēki saprot, ka savs sliktais garastāvoklis nav jāizgāž uz citiem, turklāt svešiem cilvēkiem. Pirms attaisnojiet, iedomājieties sevi - jūs atvainojaties, bet pretī saņemat rupjību. Tas ir normāli?
23.11.2024 21:51 |

Reitings 12967
Reģ: 06.07.2022
Ļenkas māsa šovakar Valmierā Spēlmaņu naktī – valsts nozīmes kultūras notikumā, kamēr viņa rīt ies ūtrupēt atkal savas parpalas
23.11.2024 21:59 |

Reitings 3614
Reģ: 05.12.2021
Merilda @ 23.11.2024 21:51
Un beidziet te attaisnot, ka var gadīties sliktas dienas! Visiem IR sliktas dienas, bet tas NAV attaisnojums rupjībai un nepieklājībai! Ar empātiju apveltīti un audzināti cilvēki saprot, ka savs sliktais garastāvoklis nav jāizgāž uz citiem, turklāt svešiem cilvēkiem. Pirms attaisnojiet, iedomājieties sevi - jūs atvainojaties, bet pretī saņemat rupjību. Tas ir normāli?
kur teikts, ka tā ir taisnība vispār?
23.11.2024 22:00 |

Reitings 712
Reģ: 17.07.2024
Merilda @ 23.11.2024 21:51
tas nav attaisnojums, bet tā notiek un tur nav ko spriedelēt. Cilvēks ir tikai cilvēks. Kamēr divi değenerāti līdz šai dienai ventilē sūdus, Madara kādai ir uzbraukusi un tagad ir milzīga problēma.
23.11.2024 22:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits