sivenssivenamdraugs @ 23.11.2024 20:12
Nu, bet tiešām, skaties, kur ej! Ko skrien virsū?
Patiesībā, kurš no mums nav sabesījies šādās situācijās? Dzīve ir dzīva un varbūt viņai no tavas uzskriešanas bija kāds diskomforts fizisks?
Madara netiek idealizēta. Madara tiek cienīta par to, ka viņa publiski nemētā sūdus kiviču virzienā, atšķirībā no kivičiem, kuri sūdus publiski met vairākus gadus no vietas un nevar rimties.
ieva_she @ 23.11.2024 20:03Es neesmu nekāds Kiviču fanāts, bet, ja godīgi, nesaprotu arī to Madaras idializēšanu.
Pati esmu no Siguldas un man reiz nācās parastā, ikdienišķā situācijā ar viņu "saķerties"..
Kad mūsu iepirkumu rati saskārās, tā vietā, lai vienkārši atņemtu manu, Uij, ļoti atvainojos ,saņēmu pretī - skaties kur ej ??
Un, ja būtu apgrozījušies Cēsu pusē, arī par dārgo Sniedzāna kungu nekas nav labs dzirdēts.
Tādēļ, es tik ienācu iemest savas 5 kapeikas, ka melns ne vienmēr ir melns un balts noteikti nav balts. Un es neesmu ne Andris ne Liene, neesmu lietojusi Mežezeru?
McSara @ 23.11.2024 20:41
Ar savām piecām kapeikām var iet uz Zolitūdi!?
Neviena no mums nav ideāla, mums visām var gadīties sliktās dienas, saprastu strādātu veikalā un tad ikdienā nāktu Madara un mūžīgi būtu neapmierināta!
Par Sniedzānu, lūdzu, konkrētus faktus, nevis kaut kādu - nekas labs nav dzirdēts!
ieva_she @ 23.11.2024 20:49
Kāds sakars Zolitūdei?
Viss skaidrs, te visiem drīkst būt sliktās dienas, izņemot man un Kivičiem??
Es tak neslavinu Lieni kā gada māti un Andri kā Viestura ordeņa kavalieri. Nu nav ne tā Madara tik perfekta ne Sniedzāns, ne es ne viena no jums, tas arī viss...
ieva_she @ 23.11.2024 20:49
Kāds sakars Zolitūdei?
Viss skaidrs, te visiem drīkst būt sliktās dienas, izņemot man un Kivičiem??
Es tak neslavinu Lieni kā gada māti un Andri kā Viestura ordeņa kavalieri. Nu nav ne tā Madara tik perfekta ne Sniedzāns, ne es ne viena no jums, tas arī viss...
vispār diezgan rupji, jo īpaši, ja otrs atvainojas 😏 bet nu citādi, man liekas, viņu te baigi neidealizē, saprtam, ka nav zelta gabals, viņa jau kopdzīves laikā arī Kiveli gan piesedza, gan atmazkas izdomāja viņa gājieniem, vienkārši, ja jāizvēlas starp tiem diviem pretekļiem un Madaru, tad jautājumu nav 😏ieva_she @ 23.11.2024 20:03Es neesmu nekāds Kiviču fanāts, bet, ja godīgi, nesaprotu arī to Madaras idializēšanu.
Pati esmu no Siguldas un man reiz nācās parastā, ikdienišķā situācijā ar viņu "saķerties"..
Kad mūsu iepirkumu rati saskārās, tā vietā, lai vienkārši atņemtu manu, Uij, ļoti atvainojos ,saņēmu pretī - skaties kur ej ??
Un, ja būtu apgrozījušies Cēsu pusē, arī par dārgo Sniedzāna kungu nekas nav labs dzirdēts.
Tādēļ, es tik ienācu iemest savas 5 kapeikas, ka melns ne vienmēr ir melns un balts noteikti nav balts. Un es neesmu ne Andris ne Liene, neesmu lietojusi Mežezeru?
ieva_she @ 23.11.2024 20:21
Bet kādēļ atkal MELNS?
Kādēļ domā, ka es skrienu virsū nevis Madara?
Kādēļ tik viņai ir kāds fizisks diskomforts, nē man?
Lūk, par šo es arī runāju.
Šajā situācijā abas bijām vainīgas, pat ne vainīgas - ikdienišķa situācija, bet uzsvars uz to - kā reaģējam.
kur teikts, ka tā ir taisnība vispār?Merilda @ 23.11.2024 21:51Un beidziet te attaisnot, ka var gadīties sliktas dienas! Visiem IR sliktas dienas, bet tas NAV attaisnojums rupjībai un nepieklājībai! Ar empātiju apveltīti un audzināti cilvēki saprot, ka savs sliktais garastāvoklis nav jāizgāž uz citiem, turklāt svešiem cilvēkiem. Pirms attaisnojiet, iedomājieties sevi - jūs atvainojaties, bet pretī saņemat rupjību. Tas ir normāli?
tas nav attaisnojums, bet tā notiek un tur nav ko spriedelēt. Cilvēks ir tikai cilvēks. Kamēr divi değenerāti līdz šai dienai ventilē sūdus, Madara kādai ir uzbraukusi un tagad ir milzīga problēma.Merilda @ 23.11.2024 21:51Un beidziet te attaisnot, ka var gadīties sliktas dienas! Visiem IR sliktas dienas, bet tas NAV attaisnojums rupjībai un nepieklājībai! Ar empātiju apveltīti un audzināti cilvēki saprot, ka savs sliktais garastāvoklis nav jāizgāž uz citiem, turklāt svešiem cilvēkiem. Pirms attaisnojiet, iedomājieties sevi - jūs atvainojaties, bet pretī saņemat rupjību. Tas ir normāli?