Dzintriņa @ 05.11.2024 22:40Komati ? ak, Liene.
Dzintriņa @ 05.11.2024 22:40Komati ? ak, Liene.
Mežāze @ 05.11.2024 15:57
Sasmējos.
Vispār, tie storiji tik nepievilcīgi, ka noskatoties tos, man pilnīgi noteikti negribētos uz turieni braukt.
es nesaprotu, kapec vina skrien cilvekiem virsu. Jasak valkat brilles.Mākoņu Dejotāja @ 06.11.2024 02:13
Tik slikti vēl tas viss ir jāmāk sabildēt. Tomēr ar savu mākslinieces un dizaineres diplomu būtu labāk un kvalitatīvāk piegājusi šai lietai.
Viņas Instagram konts patiesībā ir baigā mistkaste.
Viņai ir talants uztaisīt visu anti- reklāmu visām, kam viņa pieskārās.
vienīgais, ko pingvīni pļockai Antraktīdā izdarītu, būtu projectile apdirstu 😏 bet tāpat gan jau leilītos, ka viņu vairāk apdirsuši, nekā citus plebejus. Bet nu tas tāda spekulēšana vien ir, jo vepris pat ar saviem mega lieveņu ienākumiem diez vai uzsauktu šiem 20k ekspedīcijas tripu. Ja nu vienīgi tas miljons tomēr tiktu izvilkts no pagultes 🤣Rozāforums @ 05.11.2024 14:52ja viņi aizceļotu uz Antraktīdu, tad lenķis teiktu ka tur visi pingvīni skrien un apskauj viņus un grib nobildēties ar viņu bērnu....???
Gan jau dzer kā lopi un seko līdzi lielie eksperti. Man ļoti žēl tās meitenītes.Helga Andersson @ 06.11.2024 04:21Un glupais vepris ielicis storiju ar “election madness”, kam ar vēlēšanām nav nekāda sakara. Nu duraks, nu.
ronnie @ 06.11.2024 03:24Interesanti, ka ne Liene, ne Andris nav publiski atklājuši savu nostāju ASV prezidenta vēlēšanu sakarā, neskatoties uz to, ka šobrīd atrodas ASV un, kā Liene minēja savos storijos, klātienē vēro vēlēšanu procesu. Andris gan jau ir īsts Trampa atbalstītājs, kurš iestājas par tradicionālajām ģimenēm, iestājas pret LGBT komūnu, neatbalsta abortus utt., savukārt Liene man drīzāk saistās ar demokrātiem, jo savā domāšanā liekas atvērtāka un progresīvāka. Nez, varbūt tāpēc arī tāds klusums no viņu puses, jo, nedod dievs, ja Liene atbalstīs partiju, kuru neatbalsta mīļotais vīrs. Zila acs būs garantēta.
ronnie @ 06.11.2024 03:24Interesanti, ka ne Liene, ne Andris nav publiski atklājuši savu nostāju ASV prezidenta vēlēšanu sakarā, neskatoties uz to, ka šobrīd atrodas ASV un, kā Liene minēja savos storijos, klātienē vēro vēlēšanu procesu. Andris gan jau ir īsts Trampa atbalstītājs, kurš iestājas par tradicionālajām ģimenēm, iestājas pret LGBT komūnu, neatbalsta abortus utt., savukārt Liene man drīzāk saistās ar demokrātiem, jo savā domāšanā liekas atvērtāka un progresīvāka. Nez, varbūt tāpēc arī tāds klusums no viņu puses, jo, nedod dievs, ja Liene atbalstīs partiju, kuru neatbalsta mīļotais vīrs. Zila acs būs garantēta.
Labāk, lai liek slavenu cilvēku citātus. Jo pašas domu gājiens ir absurdi tups 🤦♀️DabaTevivēro @ 06.11.2024 12:38Nepatīk feiki un viss, kas uzķūnēts, bet patīk Hemingvejs, jo viņš ir īsts, raksta liene ar feikam tašām un uzķūneto ģīmi, ar birstēm skropstu vietā. Dumā sieviete!
Castorella @ 06.11.2024 11:43Man arī liekas, ka kiviči varētu būt trampa atbalstītāji. ironiskā kārtā viņi droši vien nesaprot, ka lielā mērā trampa kampaņa balstījās uz amerikāņu vēlmi aizsargāt savu zemi no visādiem svešajiem, kas grib dzīvot uz ASV nodokļu maksātāju rēķina. Šaubīgi baltie Austrumeiropas salašņas bez noteiktas nodarbošanās un prasmēm galīgi neietilpst tai kategorijā, ko viņi gribētu pie sevis.