LilyLady @ 16.01.2022 12:47Madara nav nupat publicējusi atkal kādu sava tvirtā dupša bildi? Parasti uzreiz pēc tam vecdzeguzei uznāk "pietupienu" histērija.?
ganeša @ 16.01.2022 13:11Kas tie par pietupieniem? ??????
Pālī viņa tā klanās.
Bjork @ 16.01.2022 13:40Ja būtu kāda ieskaite vai jadara uz atzīmu pat pietupieniem, būtu apmēram tā:" neskaitās, neskaitās, viens, viens, viens, viens, joprojām šis pietupiens neskaitās, o divi, divi, divi, zemāk un ceļi neiet uz priekšu.." Vēl varēja Freimani ietagot, lai vēl sportiskāk izskatās ?
Tās, kuras tagad teiks, ka kā tā abižo nabaga Ļenku, paskatieties pašas, jūs to saucat par pietupieniem? Viņa ir fit mom? Nepareiza pietupienu rādīšans ir ok?
Tāpat NL slavināšana šobrīd ir godīga prakse, maucot filtrus pa virsu un sakot, cik ahu.. kruts tā maska, nākat manā komandā, pērkat dārgu sūdu, lai man piķis nāk? ?
Shameon @ 16.01.2022 12:22tie pietupieni, es nevaru beigt zviegt ????
Thehollie @ 16.01.2022 15:00A diez, kas būtu, ja Saulietei (kā NL karalienei LV) aizsūtītu šito blamāžu? Jo teorētiski jau gremdē viņu biznesu ar šitiem tizlajiem storijiem, kur absolūti nepareizi pasniedz un reklamē produktu.
Es vienkārši iedomājos, ja tik ļoti svarīgs kompānijas tēls, bet viena dumiķene starp visiem pagadījusies, kas grauj visu, vai tādai, kā Sauliete, nav tiesības viņu izlidināt no NL?